Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 22 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 423

Thread: Splinter Cell Conviction

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Splinter Cell Conviction

Urmatorul joc din seria Splinter Cell va fi lansat in ultimul trimestru al acestui an. Conviction va fi lansat pentru Xbox 360 si PC

Un preview: IGN: Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Preview

Trailers: Splinter Cell: Conviction Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com

2. #2 SP

3. #3 SP
    Banned ResidentEvil's Avatar
    pe ps3 numai apare nu?

4. #4 SP
    Quote Originally Posted by ResidentEvil View Post
    pe ps3 numai apare nu?
    Momentan nu, dar cine stie? Asa a fost si cu Lost Planet, Bioshock si altele: au fost exclusive o perioada dupa care au aparut si pe cealalta platforma( PS3)

5. #5 SP
    eu chiar nu inteleg un lucru poate poti sa ma lamuresti si pe mine.de ce producatori prefera sa scoata un joc ca asta pe pc unde nu se vinde si nu il scot pe ps3 unde se vinde ca painea calda? poate ma lamuresti si pe mine.

6. #6 SP
    eu chiar nu inteleg un lucru poate poti sa ma lamuresti si pe mine.de ce producatori prefera sa scoata un joc ca asta pe pc unde nu se vinde si nu il scot pe ps3 unde se vinde ca painea calda? poate ma lamuresti si pe mine.
    Microsoft plateste pentru aceasta exclusivitate. Avand in vedere ca e vorba de Splinter Cell probabil ca le baga celor de la Ubisoft destui bani in buzunar incat sa nu regrete cele 1.5-2-3 milioane de unitati ce s-ar fi vandut pe PS3

7. #7 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu este vorba de bani in primul rand aici. Splinter Cell a fost o franciza gandita pentru Xbox. Dar raman la parerea mea. Va fi ceva timed.

8. #8 SP
    Dj Mo te inteleg..stiu ca zici asta doar ca ai xbox.oricum daca a fost gandita doar pt xbox atuncia de ce apare si pe pc si nu apare pe ps3?

9. #9 SP
    Dj Mo te inteleg..stiu ca zici asta doar ca ai xbox.oricum daca a fost gandita doar pt xbox atuncia de ce apare si pe pc si nu apare pe ps3?
    A fost gandita pentru Microsoft. Seria are foarte multi fani pe PC

10. #10 SP
    poate sa aiba atata timp cat nu se vinde nu stiu de ce il scot.

11. #11 SP
    poate sa aiba atata timp cat nu se vinde nu stiu de ce il scot.
    De unde stii ca nu se va vinde?

Oricum astept cateva luni dupa lansare. Daca nu-l anunta pentru PS3 fac upgrade la PC

12. #12 SP
    nu cred ca se merita ca sa faci upgrade la pc pt un joc

13. #13 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    pey upgradeul ala nu ramane si pentru celelalte jocuri ce necesita asta?

14. #14 SP
    pai daca ai ps3 de ce sa joci aceleasi jocuri pe pc?

15. #15 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    ResidentEvil crezi ca rezisti mult si cu userul-ul asta in stilul asta de flame/troller ? Asa cum ti-am banat 15 useri pana acum nu ma doare mana sa iti banez in continuare inca unul daca nu te comporti cum trebuie.

16. #16 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    @grey..doar sa-i dau un raspuns logic...
    RE...care aceleasi jocuri daca ele apar doar pe xbox si pc, iar tu nu ai xbox?..sau poate chiar doar pe pc?

17. #17 SP
    Pentru ca nu as juca aceleasi jocuri. As juca Mass Effec, Gears of War, Crysis, Stalker, Conviction, Empire Total War, Left 4 Dead si alte jocuri bune. Starcraft II si Diablo 3 cand se vor lansa

18. #18 SP

19. #19 SP

20. #20 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Nu se mai discuta nimic despre jocul asta? Eu abia il astept, si scotocesc tot internetul de content....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 22 1 2 3 11 ... LastLast