Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 22 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 423

Thread: Splinter Cell Conviction

1. #201 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    ciudat demoul. cred ca m-am incurcat in controale ca nu am reusit sa folosesc nici un gadget. faza cu marcatu iar nu imi place. este prea artificiala treaba...sa omori hand to hand ca sa poti sa faci mark and execute. mi se pare cam aiurea. inteleg ca au vrut ceva mai multa actiune insa mi se pare mult prea multa actiune si aproape zero stealth. nu stiu, parca esti incurajat sa intri undeva guns blazing.

ffocus, dar de cind ai tu xbox?

eu am murit de 3 ori cind am intrat in tunel pentru ca tot incercam sa folosesc un gadget, ceva, si nu am inteles cum. mi-am bagat beep si i-am macelarit pe toti cu mitraliera.
    Hai ca totusi ai de ales in a rezolva fazele. Acum ca tie ti-a sunat telefonul...normal ca devine guns blazing. Repet, ma deranjeaza ca din acel guns blazing, ar fi trebuit sa fi mort instant. Sa dea cu flash, o grenada ceva, supress fire si sa te flancheze, nu stiu, sa vina pe tine. Ei in schimb stau la chat pe radio...

de ieri am revenit si pe xbox, dupa o pauza de aproape 2 ani

2. #202 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Pe mine nu m-au deranjat (atat de tare) cele spuse de Mo, cat dificultatea foarte scazuta. L-am terminat de 3 ori, fara sa mor, ceea ce spune foarte multe. Bun, sa spunem si ca e un demo pentru demo, atat de scurt a parut, dar totusi... Anyhow, il voi juca in draci.

Sam, i still love you man
    ia uite a aparut si printesa pe threaduri xbox. Welcome tooth fairy princess! Wov u!

3. #203 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    cat dificultatea foarte scazuta. L-am terminat de 3 ori, fara sa mor, ceea ce spune foarte multe. Bun, sa spunem si ca e un demo pentru demo,
    Incearca jocul cand iese pe realistic si sigur o sa iti schimbi parerea

4. #204 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    oricum, mi se pare foarte aiurea faptul ca la inceput se zicea ca o sa fie singur si nu va avea decat gadget-uri improvizate si in demo am vazut tot ce avea si inainte. sper ca aia din demo sa fie o misiune foarte inaintata, dupa jumatatea jocului, ca macar jumatate de joc sa ma bucur de hand to hand si stealth fara toate armele si gadget-urile alea.

5. #205 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mie mi-a placut demo-ul.. inca te poti furisa, poti trece nevazut de toti inamicii. Nu mai e asa complex ca pana acum, sa te chinui sa mergi incet, sa-ti distragi inamicii cu cate un fluierat etc.., dar e si normal tinand cont de poveste. La o adica, omul nu mai e agent secret.. nu mai e in misiuni, nu mai trebuie sa lase cat mai putine urme.

Nu inteleg totusi de ce au scos night-vision-ul... Am un high-tech gadget ca sonarul, dar nu am NV?.. Imi place sonarul, dar totusi......tipul si-a petrecut toata viata sub ochelari NV, iar acum s-a hotarat sa renunte la ei?

Macar a exersat la trasul cu arma, ca pana acum cutitul avea raza mai mare de actiune decat pistolul.

Cat despre inamici, sper sa se mai lucreze un pic la AI.. desi, sunt destul de inteligenti, in sensul ca daca sunt 2-3 si simt ca au avantajul, o sa fie agresivi, o sa avanseze spre pozitia ta si o sa te flancheze. Daca insa sunt intr-o camera si vad ca le-ai omorat toti colegii de afara, se imprastie si stau toti cu armele spre locurile de intrare. Cool. Problema e ca la un moment dat, erau 2 inamici pe care i-am aruncat in aer cu o grenada, iar colegul lor de la 15 metri distanta si-a vazut impasibil de treaba..... now that's a cold killer.

6. #206 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    Este diferit de precedentele Splinter Cell's si din cauza ca acum Sam numai este in rolul agentului secret care trebuia sa fie stealth peste tot sa nu lase urme si sa indeplineasca misiunile cat mai curat. In cel de acum Sam este pe cont propriu, iar misiunea lui este mult mai personala si mai razbunatoare astfel incat stealthul nu mai este asa de important si Sam va ucide tot ce ii sta in cale pentru a-si indeplini scopul.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    oricum, mi se pare foarte aiurea faptul ca la inceput se zicea ca o sa fie singur si nu va avea decat gadget-uri improvizate si in demo am vazut tot ce avea si inainte. sper ca aia din demo sa fie o misiune foarte inaintata, dupa jumatatea jocului, ca macar jumatate de joc sa ma bucur de hand to hand si stealth fara toate armele si gadget-urile alea.
    Ai intuit bine, este printre ultimile misiuni

7. #207 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Mindscrewy View Post
    Este diferit de precedentele Splinter Cell's si din cauza ca acum Sam numai este in rolul agentului secret care trebuia sa fie stealth peste tot sa nu lase urme si sa indeplineasca misiunile cat mai curat. In cel de acum Sam este pe cont propriu, iar misiunea lui este mult mai personala si mai razbunatoare astfel incat stealthul nu mai este asa de important si Sam va ucide tot ce ii sta in cale pentru a-si indeplini scopul.
    Pai daca e asa , take a damn Heavy Machine Gun and kill them all ca oricum daca e sa alergi din umbra in umbra AI-ul te pierde ca pe o bazma si cauta prin guri de canal si mai stiu eu ce O.o iar dupa aceea poti sa-ti continui masacrul , oricum este cam devreme sa vorbesc despre AI din moment ce demo-ul deabea s-a lansat , sper totusi sa fie un Splinter Cell memorabil ca predecesoarele.

8. #208 SP
    stai tu linistit ca in luna asta, cat mai este pana la lansare, nu mai au ei timp sa lucreze la AI. cel putin 2-3 saptamani din luna asta va dura doar multiplicarea si trimiterea in toata lumea. in principiu, jocul e gata in proportie de 99.9% deja.

9. #209 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

Re: Splinter Cell Conviction

teoretic mai pot lucra la un patch care sa mai repare din buguri....om vedea. timp ar fi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. #210 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

11. #211 SP
    [url]

12. #212 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Are careva vreun cod de gold pentru o zi, nefolosit? ca vreau si eu sa incerc demo-ul. Daca aveti dati-mi si mie PM. Sunt fan al seriei si am jucat toate jocurile cu Sam Fisher de la A la Z.

13. #213 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Demo se poata dl de pe anumite site-uri. Dar eu zic sa mai astepti 2-3 saptamani, pentru ca demo-ul jocului nu dureaza mai mult de 10 minute.

14. #214 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

15. #215 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar

16. #216 SP
    Member thegame's Avatar

17. #217 SP
    Senior Member Nash's Avatar

18. #218 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Here we go again.

19. #219 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Let loose the flameboys of war.

20. #220 SP
    mi se pare aberant sa compari un joc aparut acum 2 ani cu unul care va aparea in 3 saptamani...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 22 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast