ok ms de sfat dar in imagini se vede si demonstrez ca dupa ce a tinut 2 minute incontinuu lampa de gaz cum se vede...am si pus mana direct pe placa si era rece..
mentionez ca asta sa intamplat in timp ce facea circuitul de apa
ok ms de sfat dar in imagini se vede si demonstrez ca dupa ce a tinut 2 minute incontinuu lampa de gaz cum se vede...am si pus mana direct pe placa si era rece..
mentionez ca asta sa intamplat in timp ce facea circuitul de apa
No, atunci daca spui ca este asa eu unul astept cu nerabdare produsul finit. Spor la treaba in continuare.
apa s-a mentinut la 27 de grade cu 2 coolere de 8 pe radiator..si waterblockul era rece....adik 27 de grade..
Daca se incalzeste rau baga borcanul in frigider sau pune ghiata in borcan...i jokeinng ,felicitari de initiativa!
Poate ii faci ceva sa il bagi in carcasa si sa tai marginea sa lasi spatiu pt. furunase.
inca nu e finalizat normal ca pun carcasa am taiat loc pentru furtunase..si la radiator si rezervor ii fac o cutie...pe cat se poate de bine un intrerupator ptr pompa si colere..
Sigur ... plasma rullz ... pret mult mai mare si calitatea e aproape aceeasi, si de consumat si ala are anumite ore pana nu mai merge (stii tu, TV-urile LCD/Plasma au un anumit maxim de ore de mers, dupa un anumit numar de ore s-au dus).
Felicitari pentru sistemul de racit pe apa, o poza cu produsul final (cand are si capacul pus, daca va mai fii pus) ar fii excelenta.
omg chiar arata foarte bine !! trebuie doar sa maschezi sistemul de racit dupa birou sau unde iti pui xboxul si e perfect. sa ne ti la curent cum merge adica daca da rrod sau altele.
nops66,daca esti la a 3-a consola din cauza RRoD-ului ,numai la aspect nu iti vine sa te uiti![]()
Bookmarks