) bine zis bleszinsky... deci cum am zis cutia nu e gata de la adiator o sa fie o cutie care o sa acopere tot..
da merci ike dar asta e nu exista padure fara uscaturi asa ca asta e...lasa-i sa se bucure si ei ...
Foarte tare, Andrei, oamenii ca tine, care au curaj sa experimenteze si sa-si puna in practica ideile avanseaza tehnologia pentru toti ceilalti (inclusiv pentru cei care ii tot dau inainte cu garantia).
Excelent, thanks!
Poate ai putea sa faci mod-ul asta si contra cost pentru clienti, doritori sunt sigur ca se vor gasi.
salut . am o rugaminte stie cineva de unde pot sa fac rost de placi de cupru ?
sunt din constanta si am cautat de am inebunit . am zis ca ultima varianta in caz ca nu gasesc placa de cupru sa merg la cineva sa imi toarne .
da lucrez de mult la acest proiect am facut rost de restul materialelor dar singura problema care o mai am este ca nu gasesc placa de cupru .
eu am alta idee si este in felul urmator : racirea apei o sa o fac direct in bazinul de apa care va fi din aluminiu sau inox bazinul o sa fie de forma unei rachete si in bazin o sa montez un sistem peltier pt racirea apei sau daca reusesc sa fac o instalatie pe freon asta binenteles tot pt racirea apei .
Elementul peltier nu-ti consuma cam mult curent? Si e cam dificila izolarea celor doua suprafete.
Mai bine desfac 360-ul il dau cu un spray electrostatic si il bag intr-un frigider mai mic .. si scap de toate grijile .
Scapi de "RROD" si iti pica DVD-ROM-ul. Daca e sa ramai fara consola, exista posibilitati.
Nu va inteleg pe voi astia cu prevenirea dezastrului, investiti in watercooling suma pt inca o consola (eventual una cu 3 ani garantie) ...
Mai bine va luati un HDD extra pentru backup.
Bookmarks