Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 61

Thread: Water cooling xbox 360 home-made

1. #41 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Bleszinsky View Post
    nops66,daca esti la a 3-a consola din cauza RRoD-ului ,numai la aspect nu iti vine sa te uiti
    ...defapt dacă esti la al 3-lea 360 din cauza RRoD-ului �ți cumperi un layStation 3 sau un

2. #42 SP
    Junior Member risco_andrei's Avatar
    ) bine zis bleszinsky... deci cum am zis cutia nu e gata de la adiator o sa fie o cutie care o sa acopere tot..

3. #43 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    RonanN,este si aia o soulutie
    Succes in continuare Andrei!

4. #44 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...defapt dacă esti la al 3-lea 360 din cauza RRoD-ului �ți cumperi un layStation 3 sau un
    Chiar sunt la a 3a consola. Atata timp cat se rezolva la garantie(de fiecare data s'a rezolvat fara batai de cap) chiar nu imi bat capul cu tot felul de sisteme de racire si chiar imi pasa de aspect

5. #45 SP
    ok ms...sper sa termin curand cu restul...

6. #46 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Chiar sunt la a 3a consola. Atata timp cat se rezolva la garantie(de fiecare data s'a rezolvat fara batai de cap) chiar nu imi bat capul cu tot felul de sisteme de racire si chiar imi pasa de aspect
    Haideti sa presupun ca acel xbox nu mai este in garantie ok? Devine obositor ca la fiecare cateva posturi sa aduca cineva aminte de inutilitatea acestui mod cand garantia rezolva orice problema. Stim cu totii asta.

7. #47 SP
    da merci ike dar asta e nu exista padure fara uscaturi asa ca asta e...lasa-i sa se bucure si ei ...

8. #48 SP
    Member dogdan's Avatar
    te-ai gandit sa faci un tutorial ?

9. #49 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    salut, ce vad eu acolo si un mod la hdd... poti da cateva detalii si despre asta?

10. #50 SP
    este un thread deschis cu hdd si am postat acolo poze,,si ceva detalii

11. #51 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Foarte tare, Andrei, oamenii ca tine, care au curaj sa experimenteze si sa-si puna in practica ideile avanseaza tehnologia pentru toti ceilalti (inclusiv pentru cei care ii tot dau inainte cu garantia ).

Excelent, thanks!

Poate ai putea sa faci mod-ul asta si contra cost pentru clienti, doritori sunt sigur ca se vor gasi.

12. #52 SP
    Junior Member marianspy's Avatar
    salut . am o rugaminte stie cineva de unde pot sa fac rost de placi de cupru ?
    sunt din constanta si am cautat de am inebunit . am zis ca ultima varianta in caz ca nu gasesc placa de cupru sa merg la cineva sa imi toarne .

13. #53 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by marianspy View Post
    salut . am o rugaminte stie cineva de unde pot sa fac rost de placi de cupru ?
    sunt din constanta si am cautat de am inebunit . am zis ca ultima varianta in caz ca nu gasesc placa de cupru sa merg la cineva sa imi toarne .
    vrei sa iti faci si tu nebunie de asta?

14. #54 SP
    Junior Member marianspy's Avatar
    da lucrez de mult la acest proiect am facut rost de restul materialelor dar singura problema care o mai am este ca nu gasesc placa de cupru .
    eu am alta idee si este in felul urmator : racirea apei o sa o fac direct in bazinul de apa care va fi din aluminiu sau inox bazinul o sa fie de forma unei rachete si in bazin o sa montez un sistem peltier pt racirea apei sau daca reusesc sa fac o instalatie pe freon asta binenteles tot pt racirea apei .

15. #55 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Stii ce a patit ultimul care a experimentat cu water cooling, nu?

16. #56 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Elementul peltier nu-ti consuma cam mult curent? Si e cam dificila izolarea celor doua suprafete.

17. #57 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Mai bine desfac 360-ul il dau cu un spray electrostatic si il bag intr-un frigider mai mic .. si scap de toate grijile .

18. #58 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Scapi de "RROD" si iti pica DVD-ROM-ul. Daca e sa ramai fara consola, exista posibilitati.
    Nu va inteleg pe voi astia cu prevenirea dezastrului, investiti in watercooling suma pt inca o consola (eventual una cu 3 ani garantie) ...
    Mai bine va luati un HDD extra pentru backup.

19. #59 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Scapi de "RROD" si iti pica DVD-ROM-ul. Daca e sa ramai fara consola, exista posibilitati.
    Nu va inteleg pe voi astia cu prevenirea dezastrului, investiti in watercooling suma pt inca o consola (eventual una cu 3 ani garantie) ...
    Mai bine va luati un HDD extra pentru backup.
    cam ai dreptate...

eu zic ca oamenii astia sunt genul ala care daca li s-au pus o chestie pe cap nu se lasa pana nu fac (demn de admirat) si cred ca asta e hobby lor... spor in continuare si sper sa dea rezultate munca voastra

20. #60 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    interesant proiect

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast