Ma bag. Iau o pauza de GoW pana pe 28 iulie. Poate iti vine azi, sa bagam niste curse pana miercuri. Ca de miercuri 1943![]()
Ma bag. Iau o pauza de GoW pana pe 28 iulie. Poate iti vine azi, sa bagam niste curse pana miercuri. Ca de miercuri 1943![]()
dude... jocul asta e fain, chiar m.a prins joc de cateva saptamani, mi-am luat si volan pentru el, face experienta si mai frumoasa si reala. DAR A.I.-ul este de toata jena.. conduc frumos 5 lap-uri fara sa lovesc pe nimeni, fara sa ies de pe pista, intr-un turn incetinesc, normal, si intra frate astia in mine de parca-s in Burnout...
trebuia sa-mi vars of-ulma gandeam sa-mi fac gold pt asta si pt Gears 2.
Ok, de 3 zile am inceput sa-l joc si nu ma pot opri.
Ce imi place foarte mult e ca odata cumparate upgrade-uri, se pot pune/scoate dupa plac, very useful mai ales in curse cu limitare de putere.
Deocamdata sunt doar level 20 insa daca va mai intalniti la o cursa pe live m-as alatura cu toata placerea
PS: voi puteti juca fara ABS? I mean, mi se pare super ok cu TCS si STM off dar fara abs parca e mult prea greu...
Eu jucam cu ABS, dar am inceput sa ma obisnuiesc si fara ABS. Acum depinde cum te-ai obisnuit tu. La inceput daca joci fara ABS ti se pare greu dar cu timpu o sa te obisnuiesti.
stiu ca majoritatea fanilor Forza au acum Forza 3, dar...daca mai sunt persoane care vor sa joace pe live Forza 2, sa imi dea un PM!![]()
salut bagatima la friends poate jucam un forza sau ceva cu masini impreuna
id live xDANGEROUSCATx
Bookmarks