Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 22 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 430

Thread: Free Xbox Live Content Thread

1. #261 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Te mananca rau, asa-i?

2. #262 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    dlc:
    Just Dance�2014 Katy Perry – Roar - Xbox.com
    Arrow Skin - Xbox.com

---------- Post added 10-10-2013 at 07:35 ----------

schimbarea culorii parului la avatar:

3. #263 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Te mananca rau, asa-i?
    i-am promis

4. #264 SP
    Member eneea's Avatar
    verifica inainte pe calc daca nu e banat contul

5. #265 SP
    Member angloma's Avatar
    ultima oara cand am verificat, nu banasera nici un cont

---------- Post added 10-10-2013 at 09:54 ----------

Quote Originally Posted by eneea View Post
    verifica inainte pe calc daca nu e banat contul
    tu ce zici , ma risc cam mult?

6. #266 SP
    Member eneea's Avatar
    Tu nu te risti, eventual prietenul tau.
    Zilele trecute stiu ca au mai facut niste tipi tranzactii cu conturi cu Rayman Legends.

7. #267 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    Tu nu te risti, eventual prietenul tau.
    Zilele trecute stiu ca au mai facut niste tipi tranzactii cu conturi cu Rayman Legends.
    au patit ceva?

8. #268 SP
    Member eneea's Avatar
    nu au patit nimic, cel putin nu momentan. Explica-i prietenului tau ce risca inainte sa-i dai contul

9. #269 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Pai incet incet incep sa le dau si baietilor de la MS dreptate....

10. #270 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    de la creatorii Walking dead:
    The Wolf Among Us - Episode 1: Faith - Xbox.com
    cica trialul ar fi de fapt complet.. poate confirma cineva?

11. #271 SP
    Junior Member Finrod's Avatar
    E o parte din primul episod

Quote Originally Posted by cashonly View Post
    de la creatorii Walking dead:
    The Wolf Among Us - Episode 1: Faith - Xbox.com
    cica trialul ar fi de fapt complet.. poate confirma cineva?

12. #272 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Nu e complet, e primul din cele 5 capitole care constituie episodul 1.

13. #273 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Tovarasi si pretini. Va plangeti pe aici ca va da MS la gioale? Cine va pune nene sa faceti tot felul de combinatii de n luate cate k? Frecati conturile alea cum va taie capul si tot altii sunt de vina? Foarte bine ca baneaza. Opresc orice incercare de frauda. Stiti ce e aia frauda? Si asa suntem vai steaua noastra cu fals in inscrisuri (vezi cont de UK/US, din RO).

14. #274 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Mo, in mare parte iti dau dreptate la treaba cu schimburile de conturi si fraudele dar problema vine la treaba cu falsul de inscrisuri. Daca am avea si noi macar o mica parte din serviciile de Live din afara nu am mai fi nevoiti sa ne facem conturi pe UK sau US sau asa mai departe. In alta ordine de idei, am intrat ieri pe contul de Romania pe care il am si am vazut ca este destul de ok magazinul, dar oficial tot nu avem Live.

15. #275 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Corect, dar de la fals in inscrisuri, pt a putea sa poti plati pt Live, ca toti ceilalti( si sa te poti juca MP), pana la tot felul de tertipuri pt a lua un joc sau DLC gratuit, e cale lunga...

16. #276 SP
    Member Viteza's Avatar
    Io propun inchiderea acestui topic. Il avem pe cel de Marketplace deals si cred ca e suficient. Din ce stiu eu, din regulament citire, nu discutam despre modare samd, de ce am discuta despre cum sa exlploatam vulnerabilitati pentru a avea ceva gratuit.

17. #277 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by vitezomanul View Post
    Io propun inchiderea acestui topic. Il avem pe cel de Marketplace deals si cred ca e suficient. Din ce stiu eu, din regulament citire, nu discutam despre modare samd, de ce am discuta despre cum sa exlploatam vulnerabilitati pentru a avea ceva gratuit.
    sunt de acord

18. #278 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Fiind creatorul topicului trebuie sa recunosc ca totul a luat o turnura destul de interesanta dar in acelasi timp, dupa cum spune si vitezomanul, ne indreptam spre capatul celalalt al regulamentului. Sunt de acord cu inchiderea, sau macar curatarea topicului. Sper ca nu am deranjat pe cineva cand am creat topicul si sper sa nu atrag consecinte asupra mea in urma acestuia. Fie ca adminii sa ia decizia corecta.

19. #279 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Intr-adevar, topicul a atins un numar mare de pagini in care s-a deviat de la subiect, dar eu as propune, mai degraba, sa fie facut sticky, sa se stearga toate comentariile in afara de primul, iar initiatorul sa fie singurul in masura sa mai posteze de-acum incolo ( sau sa faca update frecvent la prima postare ) si sa ne tina la curent cu ce jocuri free vor mai aparea pe marketplace.

Ar fi pacat sa se stearga thread-ul. Pana la urma, fiecare descarca ce doreste pe propria raspundere. Ca sunt free, e vina ( sau meritul ) MS-ului.

20. #280 SP
    Member Viteza's Avatar
    JamiroQuai, intr-o oarecare masura si modarea si descarcarea ulterioara a jocurilor este gratuita, dar cu toate astea nu discutam despre asta. Dupa cum am mai spus, utilizarea acestor exploit-uri nu mi se pare ok. Eu zic sa incetam sa mai cautam orice metoda de a ocoli sistemul si fiecare sa isi plateasca membership-ul live si jocurile. Doar asa vom avea o calitate foarte buna a serviciilor ce ni se ofera. Dincolo de asta gandeste-te si la toti oamenii care sunt platiti din banii pe care ii dai pentru aceste jocuri, si crede-ma ca sunt multi Foarte multi!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 22 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast