JamiroQuai esti tare , multumesc mult , a functionat .
Imi da eroare la cod pt 12 luni gold-imi recunoaste ca este de 1 an dar dupa cand trebuie activat imi apare eroare cu un cod lung.Poate trebuie sa se termine 14 zile gold ce am activat de 2 zile sau ce?(xbox one)
Simplu, nu există serviciul Xbox Live în România... De aceea îți dă acea eroare.
Soluția este să treci contul pe altă regiune sau să faci alt cont pe altă regiune (dintre cele de aici Xbox Live Countries | Xbox Live International) și va trebuie să-ți meargă. Cheers!
Luna viitoare vom avea la dispozitie :
Just Cause 2 ( 1 iunie - 30 iunie )
THIEF ( 16 iunie - 30 iunie )
Asa da !![]()
Mai asteapta pana maine-poimaine. De obicei eu descarcam cam la 2-3 zile dupa ce aparea jocul la free.
N-are legătură cu așteptatul. Dacă nu merge din prima zi e region locked și gata. Singura soluție - vpn
Vreau sa fac o precizare legata de Kepard. Nu va mai puteti crea conturi triale, astfel ca dupa ce v-ati inregistrat la ei va trebui sa trimiteti un referral unui prieten pentru a-si face cont si a instala aplicatia la randu-i. Dupa aceea VPN-ul vi se va activa si va dura 30 de zile.
Stiu ca sunt si alte site-uri care genereaza VPN, dar folosind Kepard trebuie doar sa instalati programul si, respectand pasii de mai sus, nu veti mai avea alte batai de cap, cum ar fi setarea manuala a unui workplace.
Salut , am o intrebare .
Pot download-a jocurile care au fost luniile trecute ? ori le-am pierdut ?
De exemplul , F1 2013 mai pot sa il trag de undeva ?
Odata cu inceperea urmatoarei luni, cele doua jocuri oferite gratuit in luna precedenta nu vor mai fi disponibile. In cazul tau, daca vrei sa joci F1 2013, va trebui sa il cumperi.
Thief pare super tare (desi initial dupa ce vazusem pe Youtube nu mi se parea cine stie ce), din ce am remarcat (cam de 2-3 luni am inceput sa iau gold si sa ma interesez care e treaba) in fiecare luna se baga un joc vechi de 4-5 ani si altul de 1-2 ani dintre care unul este aproape mereu blocat pentru Romania..
Conform wikipedia:
Plants vs. Zombies July 1, 2015 July 15, 2015
Gears of War 3 July 16, 2015 July 31, 2015
La fel ca in ultimele luni, unul acceptabil si altul...........
Mie-mi place că oferă unul Arcade și unul AAA.
Am jucat Plants vs. Zombies de nenumărate ori pe PC și pe Xbox 360 și m-am distrat de fiecare dată. Cred că o voi lua de la capăt luna viitoare![]()
Deci, din ultimul meu abonament gold am descărcat Thief (care este un joc ok spre bun) și Plants vs zombi care este joc de telefon...
Bookmarks