Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 12 FirstFirst ... 9 10 11 12 LastLast
Results 201 to 220 of 239

Thread: Games with Gold - Xbox 360

1. #201 SP
    Member blackjack2150's Avatar
    Salut. A reusit cineva sa downloadeze Dungeon Siege III fara VPN? (Free cu Gold)

2. #202 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    mare porcarie asta cu zonele...
    sa blocheze cat vor ei, dar sa-mi dea live cu 20 ron... nu sa platim la fel ca americanii si sa faca porcarii d-astea!

3. #203 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai daca ii intrebi iti vor spune ca e in interesul tau ce fac ei.

4. #204 SP
    Junior Member fanelaru's Avatar
    Quote Originally Posted by blackjack2150 View Post
    Salut. A reusit cineva sa downloadeze Dungeon Siege III fara VPN? (Free cu Gold)
    Nici la mine nu merge.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

5. #205 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

---------- Post added 30-11-2015 at 00:12 ----------

The Incredible Adventures of Van Helsing ii excelent! Il am si pe PC

6. #206 SP
    Junior Member lddman25's Avatar
    Da, si CastleStorm e excelent, zici ca e pe browser.
    Xbox One are 5 jocuri free luna asta si 360-ul doar 3, dintre care unul nu merge downloadat sigur
    Speram si eu ca macar de Craciun sa dea si astia un joc care merita jucat pana la sfarsit

7. #207 SP
    Junior Member costinilie's Avatar
    Sa speram ca celelalte doua vor fi mai bune.

8. #208 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Luna asta a fost destul de slaba la capitolul "jocuri cu gold", singurul joc acceptabil (chiar bun) fiind Thief (pt Xbox One) care deja a fost pe Xbox360.
    Parca m-am saturat de fps-uri care chiar si ele in trecut erau mai bune tinand cont ca au fost gratis jocuri ca Metro, Crysis3 sau Warface. Cat despre jocuri gen Zombi vs plants, avem si telefoane sau pc-uri...

9. #209 SP
    Pana la urma daca dau redeem de pe 360 la jocurile de xbox one, cand imi iau xbox one or sa le primesc acolo, nu?
    Stiu ca scrie mura-n gura acolo dar vreau sa fiu sigur, ca de la moneysoft te astepti la orice.

10. #210 SP
    Faza e ca si eu preventiv le-am dat "achizitionare" si jocurilor de xbox one, probabil ca ele vor figura ca si cumparate iar in momentul cand te vei loga pe un Xbox One le vei putea descarca. De pierdut oricum nu pierzi nimic

---------- Post added 02-12-2015 at 15:11 ----------

Oricum asta trebuie sa ne confirme cineva care chiar a trecut intre timp de la "360" la "One".

11. #211 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Mie-mi place sa vad si jocuri arcade oferite la GwG, având sansa astfel de a descoperi jocuri cărora de multe ori nu prea le acord atentie sau au preturile cam mari. Un AAA si un arcade/indie pe luna mi se pare o solutie echilibrata pentru toata lumea.

Eu unul rar mă joc pe telefon, iar PC-ul il folosesc doar pentru Hearthstone si RTS-uri.

12. #212 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by florindragos21 View Post
    Faza e ca si eu preventiv le-am dat "achizitionare" si jocurilor de xbox one, probabil ca ele vor figura ca si cumparate iar in momentul cand te vei loga pe un Xbox One le vei putea descarca. De pierdut oricum nu pierzi nimic

---------- Post added 02-12-2015 at 15:11 ----------

Oricum asta trebuie sa ne confirme cineva care chiar a trecut intre timp de la "360" la "One".
    Merge 100% confirmat de mine. Plus ca oricum de luna trecuta si cele de 360 sunt retro-copatibile cu X1 deci spre exemplu luna asta avem 5 jocuri pe X1: 2 de X1 si 3 comptibile X360.

13. #213 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    @lddman25 vei găsi jocurile de Xbox one achizitinate pe Xbox 360/browser in librăria de jocuri odata ce te-ai logat pe Xbox one

14. #214 SP
    Salut, merge descărcat Dirt Showdown în România?
    Aștept să îmi confirme cineva să stiu dacă are rost să cumpăr gold.
    PS: gold pe o lună costa 1€ acum.

15. #215 SP
    Quote Originally Posted by florindragos21 View Post
    Salut, merge descărcat Dirt Showdown în România?
    Aștept să îmi confirme cineva să stiu dacă are rost să cumpăr gold.
    PS: gold pe o lună costa 1€ acum.
    Nu merge

16. #216 SP
    Quote Originally Posted by fanelaru View Post
    Nu merge

Mie mi-a mers, nu stiu de ce nu ti-a mers tie. Mai incearca.
    Oricum, nu se merita sa iti iei Gold luna asta daca vrei pt jocurile free. E slab tare Dirt Showdown si urmatorul dupa el.
    Asteapta pana luna viitoare daca vrei, poate dau ceva mai bun.

17. #217 SP
    Quote Originally Posted by lddman25 View Post
    Mie mi-a mers, nu stiu de ce nu ti-a mers tie. Mai incearca.
    Oricum, nu se merita sa iti iei Gold luna asta daca vrei pt jocurile free. E slab tare Dirt Showdown si urmatorul dupa el.
    Asteapta pana luna viitoare daca vrei, poate dau ceva mai bun.
    Am încercat acum 2 zile și am primit mesajul clasic de eroare. Mai încerc și zic.

18. #218 SP
    Junior Member costinilie's Avatar
    Prin metoda cu VPN merge fara nici o problema! Eu va doresc Happy gameing in continuare. De 3 zile sunt fericitul posesor al unui Xbox One. Acum nu mai imi bat capul cu VPN.

19. #219 SP
    Faza e că am o ofertă care durează 10 zile în care pot cumpăra gold cu 1€ și mă tot gândesc dacă să îl iau acum sau după 16. Într-adevăr cu jocurile de luna asta dacă mă costa tot 7€ nu aveam nici cel mai mic gând să cumpăt gold.
    Eu eram curios dacă merge descărcat Dirt pe cale normală, fără vpn.

---------- Post added 09-01-2016 at 18:32 ----------

Dacă aș lua gold după 16 în teorie aș putea prinde ambele jocuri de luna viitoare.
    PS: Mulțumesc pentru răspunsuri!

20. #220 SP
    Cumpara cu 1 euro cat ai oferta aia si poti sa activezi mai tarziu, cand vrei tu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 12 FirstFirst ... 9 10 11 12 LastLast