Aha, deci din cauza ta era ecoul. La un moment dat a trebuit sa-ti dau mute, orice vorbeam se reverbera si de la tine.
Printable View
Aha, deci din cauza ta era ecoul. La un moment dat a trebuit sa-ti dau mute, orice vorbeam se reverbera si de la tine.
Cat am stat eu aseara (pana in jurul orei 8, GT: AdrianPoenaru) aparea un difuzor in dreptul GT-ului tau, semn ca ti-ai pus casca. Dar, atunci cand apareau linii in dreptul iconitei difuzorului, in loc sa se auda vocea ta se auzea, limpede, ecoul vocii babulului lol.
L.E.: a fost Grey mai rapid.
As vrea sa organizam o cursa :>
Ne alergam in seara asta? :D Ma gasiti pe Live.
Holy crap, One-77. Hai cu ziua de salariu sa rupem de la gura pentru niste MS Points :wife:
mi se pare cel mai bun joc la grafica si la orice domeniu...nu prea se mai aude de nfs de cand cu fm3 :x
Hop si o poza cu minunatia asta de Aston Martin, din prima incercare am scos 8:15 pe Nordschleife.
Haideti prieteni, pe cand o cursa?:evil:
Am revenit si eu pe meleagurile patriei.
Ne strangem la o cursa in seara asta?
Cine e pentru, mana sus.
Eu inca mai astept TV-ul....X(
Noi cand ti-am zis ca nu mai vine.... lol
Nu man. Sa vezi ce am patit: in 10 zile mi l-au adus inapoi dar peste o sapt iar mi-au aparut pete. Si i-am chemat din nou ce era sa fac....Dupa calculele mele mele joi ar trebui sa fie inapoi.
Ontop: am jucat intr-o seara cu Axel (inainte se vina "recuperatorii" a 2a oara :) ) si e criminal. Are o alta fata Forza in multiplayer dar cucu 'noscuti neaparat. Si am fost doar 2, dar 8 ?? Pfiuu... Abia astept sa intru din nou pe circuit :D.