La fix pentru cei ce participa la campionat si nu au inca N�rburgring GP Track.
Printable View
La fix pentru cei ce participa la campionat si nu au inca N�rburgring GP Track.
Chiar ca la fix. Eu unul nu mai am decat 300 de puncte deci a picat perfect :D
perfect!!!! se baga cineva la un drift???????? gametarg stanzor1992
Cu Reventon -ul pe Nurburgring.
e frumos efectu care a iesit cu sepia, da' are prea mult exposure sau contrastu/luminozitatea nu's setate calumea si trebuia sa dai focus pe aripa spate/stop si pe urma sa misti camera ca se vede cam blur masina ... parerea mea, desi nici io nu ma pricep la poze in FM, dar poate ajuta
Intentionat am facut sa iasa asa poza (exposure 100, contrast 80, luminozitatea nu mai stiu...).
Focusul era pe roata spate, dar am bagat putin shatter (sau cum ii zice efectului care blureaza masina).
aha, io de obicei incerc sa obtin ceva realistic, rar ceva artisitic, si doar poza de la un impreza (ala portocaliu) mi'a iesit, ce cred io, cva mai aproape de real (see the link in my sig)
Foarte tare jocul, eu l-am primit la Xbox-ul meu nou (Elite), nu l-am jucat mult ca mi-am comandat MW2 (Pana acum am fost pe ps3, chiar daca aveam un xbox, cine stie unde :D) dar daca esti in NFS-uri cu siguranta o sa iti placa :)
Jocul nu prea are nici o legatura cu seria NFS. Infine....
Sau poate n'am inteles eu bine... :P
noob question:
am un volan logitech g25. merge sa-l conectez la xbox pt forza 3?
din cate stiu doar volanu M$ si alea de la fanatec merg pe xbox :)
Offtopic: am facut si io in sfarsit 1000/1000 :D
mai sunt volane compatibile cu xbox 360 dar nu sunt asha de cunoscute, eu am volan de la logitech ( drive fx), apropo, cei care stiti sa faceti drifturi in fm3 uitati gametargul meu stanzor1992
---------- Post added 04-08-2010 at 11:17 PM ----------
pentru cei care stiu sa faca drifturi in forza motosport 3 , echipa mea EGT cauta drifteri
Cate ore de gameplay are in Single Player ? Ca ma chinui de mult timp sa-l termin :wall:
in functie cat de bn joci u, are peste 200 de curse si sunt curse si de 1 ora :) ... distractie placuta :))
vreau o parere despre design :D
nu mai organizeaza nimeni de pe aici o cursa mai de amploare? :(
e design-ul echipei EGT :P