Jucam in zilele care urmeaza. Am vazut aseara ca jucai Hunter Solo ... thats just wrong man
---------- Post added 12-05-2010 at 12:07 PM ----------
Do I like to talk when I do it ?
YouTube - SCC - Find the perfect partner with Match! [Europe]!
Jucam in zilele care urmeaza. Am vazut aseara ca jucai Hunter Solo ... thats just wrong man
---------- Post added 12-05-2010 at 12:07 PM ----------
Do I like to talk when I do it ?
YouTube - SCC - Find the perfect partner with Match! [Europe]!
'' Add new weapons, skins and a Deniable Ops map to your Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™ experience. Each Thursday a new piece of downloadable content will be available for free, just check back here for those announcements. Plus, register now for a free GameSpot account and come back on May 12th at 12:00AM PT for your unique code to download the exclusive new Deniable Ops map "3rd Echelon". ''
Damn it! a prins cineva noua harta?
LE: Inca merge! so hurry up guys! http://www.gamespot.com/event/codes/...tag=stitialclk
multam si eu
---------- Post added 13-05-2010 at 11:13 AM ----------
ps: mai am un cod de skin de dat pt VR Alkali Skin
pm pt cine doreste codul![]()
Ai nevoie de inca un om,daca ai gold cred ca poti juca coop online cu alti jucatori ,daca ai 2 controlere poti incerca varianta mea ,conectezi ambele controlere si il lasi pe unul dintre personaje la inceputul nivelului.si tu te ocupi singur de inamici ,nu e deloc fun dar daca vrei sa faci un achvments si nu ai cu cine juca poti incerca varianta asta (sunt 2 achivments ce iti cer sa faci o misiune de hunter si una de last stand in coop )
PS: Eu tot nu am primit achivment-ul pentru completarea story-ului pe realistic![]()
ieri a fost joi, n-am mai vazut niciun intem disponibil la extras. Au anuntat o durata oarecare pentru oferta asta?
Oricat mi-ar placea Splinter Cell si sunt fan al seriei, Last Stand este un mare rahat. Nu are nici o treaba cu stealth, nu are nici o treaba cu Splinter Cell. Rusine Ubisoft, si nu imi este jena sa spun asta, ca ati introdus un asemena mod in jocul asta.
Mie �mi place mod-ul , este foarte greu dar și plăcut dacă �l joci cu un prieten , pe care �l poți acuza de moartea voastra c�nd greșești ( am testat).
Are și un achievement greu , să termini toate hărțile pe easy fără să mori .
Pe realistic deja după wave 15 devine imposibil fără toate gadget-urile.
Last Man Standing l-am facut pe normal si nu este sa termini toate hartile, ci toate valurile. Nu are ce cauta acest mod intr-un joc Splinter Cell.
---------- Post added 18-05-2010 at 09:26 AM ----------
Splinter Cell: Conviction Gets Deniable Ops 'Insurgency' On May 27 - splinter cell conviction - Kotaku
Aoleo omule ... de cand tot spui asta il mai puteai termina de 5 ori.
Ai o motivatie acum sa il rejoci![]()
Campania de SP ma plictiseste ,joc insa denied ops si incerc sa fac P.E.C. challenges (sau cum se numesc ) .
Bookmarks