Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 281

Thread: Sala Gaming (X360) - Cluj-Napoca

1. #81 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    zici tu monky..dar dupa o tura de alergare cu leul prin savana, nu iti trebuie si o tura cu masina prin forza cu prietenii pe live?

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

de ce credeti ca mi-am dat eu seama? aia de la sala de jocuri de la mine din oras ruleaza backupuri

on: dar cine ii poate controla de astfel de "licente", aparent inexistente?

2. #82 SP
    Junior Member cristi91's Avatar
    poate cineva cu ceva bani de investit face asta si in bucuresti. e un mediu nou de exploatat din care se pot scoate bani si se pot oferi ore intregi de distractie pentru amatori. Eu as investi instant daca as avea o astfel de suma in asa ceva, sunt sigur ca nar avea cum sa dea gres.

3. #83 SP
    Junior Member zxpy's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi91 View Post
    poate cineva cu ceva bani de investit face asta si in bucuresti. e un mediu nou de exploatat din care se pot scoate bani si se pot oferi ore intregi de distractie pentru amatori. Eu as investi instant daca as avea o astfel de suma in asa ceva, sunt sigur ca nar avea cum sa dea gres.
    crezi tu?intai investeste atatia bani si dupa astepta...nu cred ca publicul roman care este destul de limitata in domeniul gamingului desi se joaca foarte mult nu este inca pregatit asa cum ar trebui sa fie.facem pariu ca dac ar fi sa se deschida un net curat cu aceleasi dotari ca si in cluj cu titluri grele pt multiplayer sala de xbox ar fi vizitata poate doar de cei ce vor sa joaca putin halo gears of war sau alte titluri exclusiv xbox

4. #84 SP
    fals....daca afla lumea ca e deschisa o sala de jocuri in oras..e full de cand se deschide pana cand se inchide.

5. #85 SP
    rly?since when?cred ca sunt unul dintre cei mai fideli clienti ai salii din cluj ,care btw e deschisa de vreo 4 luni sau mai mult,si care inca nu reuseste sa stranga CONSTANT mai mult de vreo 4 clienti concomitent.....si asta o spun cu mare regret.trust me nu e nici pe departe atat de apreciata acesta initiativa de public pe cat ar trebui sa fie(aici nu fac deloc reclama,doar sustin ceea ce ar trebui sa fie state-of-the-art in acest moment in domeniul gamingului)
    nightprowler vorbesti in necunostinta de cauza

P.S. aici vorbim de cluj nu uitati.nu stiu ce se intampla daca sala era in tg-jiu sau botosani

6. #86 SP
    e o anomalie pe-acolo inseamna...nu e destul de cunoscuta zic eu. nu se poate ca o groaza de adolescenti sa nu fie interesati de jocurile pe consola

7. #87 SP
    nu.pur si simplu e un fenomen complet nou pentru care comunitatea nu este pregatita si asta din diverse motive.PC-ul este inca mult prea bine "adaptat" cerintelor gamerilor casual

8. #88 SP
    neah..wrong..tocmai pentru ca e un fenomen nou ar trebui incercat. cine nu vrea sa incerce o consola?..si la pret foarte bun. poate doar fanboys-ii

9. #89 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...vine cineva la sală să dăm un Street Fighter IV? (cei din cluj)

10. #90 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by zxpy View Post
    rly?since when?cred ca sunt unul dintre cei mai fideli clienti ai salii din cluj ,care btw e deschisa de vreo 4 luni sau mai mult,si care inca nu reuseste sa stranga CONSTANT mai mult de vreo 4 clienti concomitent.....si asta o spun cu mare regret.trust me nu e nici pe departe atat de apreciata acesta initiativa de public pe cat ar trebui sa fie(aici nu fac deloc reclama,doar sustin ceea ce ar trebui sa fie state-of-the-art in acest moment in domeniul gamingului)
    nightprowler vorbesti in necunostinta de cauza

P.S. aici vorbim de cluj nu uitati.nu stiu ce se intampla daca sala era in tg-jiu sau botosani
    Eu va inteleg perfect. Si eu ma chinui de ani buni de zile sa aduc oamenii mai aproape de console. La urma urmei, de-asta avem si site-ul acesta. Din pacate, cu unii romani e mai greu. Multi habar nu au ce este aceea o consola, iar numele nu le da de inteles decat ca e ceva gen consola pentru linie de comanda MS DOS or something. Incercati sa faceti ceva reclama (flyere, afise) prin care insa nu aruncati doar mare "Aici va puteti juca pe consola Xbox 360" ci explicati acolo oamenilor avantajele... ce inseamna sa stai sa te relaxezi, etc. Din pacate, unii trebuiesc educati inainte de a-i considera clienti. Pe de alta parte trebuie sa recunoasteti ca si targetul e mult mai mic. Cei care stiu despre ce este vorba prefera sa joace din coltisorul lor de rai, nestingheriti de nimeni... prin urmare cred ca trebuie sa-i atrageti pe cei mai putin familiarizati cu consola...

11. #91 SP
    ce sa mai zicem si de faptul ca intr-un magazin mare de electronice care e axat numai pe playstation, tipii aia habar nu au macar ce e un xbox..

12. #92 SP
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    ce sa mai zicem si de faptul ca intr-un magazin mare de electronice care e axat numai pe playstation, tipii aia habar nu au macar ce e un xbox..
    Lasă că am eu grijă să afle de la amicul meu elpresador.

13. #93 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...vine cineva la sal? s? d?m un Street Fighter IV? (cei din cluj)
    vin eu, dar cu ce jucam? 360 pad?

14. #94 SP
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    vin eu, dar cu ce jucam? 360 pad?
    ...dacă ai stick hai cu el, dacă nu cu pad-ul. Eu cu stick-ul

15. #95 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Doamne,ce mi-as fi dorit sa stau in Cluj
    BTW,sala este super-tare

16. #96 SP
    Azi, a fost sala plină la refuz! - mai mulți au fost băieții din PGL de la CS 1.6

Street Fighter IV, Fifa 2009, Guitar Hero, UFC, wooooooo!

...am văzut la sală (la o altă consolă) o tipă super draguță la Street Fighter IV (�ncă am rămas blocat pe ea).

17. #97 SP
    si?!? nu ia'i demonstrat ceva din abilitatile tale?

18. #98 SP
    Quote Originally Posted by zxpy View Post
    si?!? nu ia'i demonstrat ceva din abilitatile tale?
    ...hehe, nu c-am plecat să mă dau cu Bike-ul �n skate-park. Dar �nc-am rămas blocat pe ea

Poate mai vine și m�ine.

---------- Post added 18-07-2009 at 12:38 AM ---------- Previous post was 17-07-2009 at 07:51 PM ----------

...ah, �ncă ceva de precizat: avea o dantură de nota ZC!

19. #99 SP
    ma da stiu ca ai fost aproape daca ai avut timp si sa te uiti in gura ei

20. #100 SP
    A fost nebunie, azi la sală - wooooooo!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast