Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 28 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 543

Thread: Crysis 2

1. #321 SP
    Senior Member Anderul's Avatar

Oau .

Cine il mai joaca pe PC de aici? Nu vreau sa par fanbou,dar versiunea PC arata mult mai bine.

2. #322 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate™ View Post
    Nu vreau sa par fanbou,dar versiunea PC arata mult mai bine.
    nu mai spune..

3. #323 SP
    Junior Member ochiosu's Avatar
    Cum sa arate pe pc mai bine ? Adica de ce ar arata mai bine pe pc fata de ps3 sau xbox ?

4. #324 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    iarasi o luati pe carari cu PC-ul.
    ramaneti la consola va rog.

5. #325 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Dude tu acum vorbeşti de crysis 1 sau de crysis 2 demo ? Că eu mă refeream la primul joc, �n demo scot şi eu 50+FPS.
    S-ar putea sa ma insel, dar demo-ul de care zici tu ruleaza doar in DX 9. Odata cu aparitia jocului vei putea incerca si DX 11, caz in care grafica se va imbunatati, iar framerate-ul va scadea considerabil.

Asadar, ai nevoie de un PC foarte puternic pentru a-l juca cu toate optiuniile Highest. Cu un PC acceptabil oricum vei avea parte de o grafica superioara celei de pe console.

6. #326 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    ^Jocul va primi un patch pentu DX11 după lansare. Oricum, dacă DX11 este folosit cum trebuie jocul poate rula mai bine dec�t pe dx9...

@ochiosu: Poate pentru că PC-uri sunt �ntr-o continuă evoluţie �n timp ce consolele au acelaşi hardware de vreo 5 ani de zile ?

7. #327 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Am jucat cateva partide de Crysis 2 MP pe PS3 cu ocazia demo'ului. Daca din trailere parea cat de cat sa ma intereseze, acum a disparut de pe lista, MW2 + Cloak + Air Stop - brisca. Cel putin parerea mea. Nu inteleg o chestie de logica, daca costumele astea is asa de super advanced, de ce de la 4 gloante mori?

8. #328 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Ca nu activezi maximum armor?

9. #329 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    nu mai spune..
    Quote Originally Posted by ochiosu View Post
    Cum sa arate pe pc mai bine ? Adica de ce ar arata mai bine pe pc fata de ps3 sau xbox ?
    2 posturi foarte inteligente si utile.

OT: Am avut ocazia sa joc demo-ul pe un PC bunicel, arata foarte bine, gameplay-ul imi place, mi-a placut si primul Crysis... cred ca-l cumpar.

10. #330 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    2 posturi foarte inteligente si utile.

OT: Am avut ocazia sa joc demo-ul pe un PC bunicel, arata foarte bine, gameplay-ul imi place, mi-a placut si primul Crysis... cred ca-l cumpar.
    in postul meu eram ironic (daca nu te-ai prins )vis-a-vis de uimirea user-ului de mai sus cu privire la Crysis 2..cum sa pui la indoiala faptul ca aproape orice joc multiplatform arata mai bine pe PC...d'oh...PS3-ul se bazeaza pe un chipset grafic care era in top in 2007..de Xbox nu mai vorbesc..

11. #331 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Am jucat sie eu demo-ul pe PS3 si este ok ca grafica si ca gameplay,dar in privinta otpimizarii au de lucrat ceva, am observat foarte multe scaderi de framerate mai ales pe zonele de interior la skyline de exemplu, o alta chestie care am observato eu este ca personajele nu au umbre inclusiv personajul meu. In rest este un shooter decent, merita cumparat dar nu din ziua lansarii dupa parerea mea.

12. #332 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    personajele nu au umbre inclusiv personajul meu.
    Nu vezi partea plina a paharului. De data aceasta avem iarba!!

13. #333 SP
    Junior Member Polski's Avatar
    Eu l-am jucat pe PC cu toate la maxim si arata bine aici aveti ceva comparatii
    http://***********.net/blog/crysis-2-pc-vs-xbox-360/ si

pentru mine toate versiunile arata decent(dacai ai pc bun cumperi pentru pentru pc, daca nu atunci pentru consola, sau poate iti place controlu de consola)

14. #334 SP
    Junior Member SiLl3nTKiLl's Avatar

15. #335 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Tot primul ruleaza. Inca mai joc Crysis Wars pe PC, modul power struggle mi se pare unul dintre cele mai bune, e tactic, are o mica economie proprie, si tine spre battlefield cu vehiculele lui + alien weapons si nuke. Ce poti vrea mai mult? 2'ul e o pleasca.

16. #336 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    nici macar nu merge online demo-ul de pe PS3.

17. #337 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    nici macar nu merge online demo-ul de pe PS3.
    intra de pe contul de US si va merge...problema nu e ca merge sau nu..ci faptul ca tie nu iti gaseste jucatori in lobby..

18. #338 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by ochiosu View Post

Cu doua posturi mai sus ai raspunsul...pfff...
    Oricat asi iubi consola imi vine sa-mi iau campii cand citesc asa ceva.

19. #339 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    intra de pe contul de US si va merge...problema nu e ca merge sau nu..ci faptul ca tie nu iti gaseste jucatori in lobby..
    Eu am incercat sa-l joc de pe US( contul principal) si imi pierde conexiunea intr-o veselie inainte de a ma baga in joc, am incercat si join, tot degeaba, se intampa in general sau e un caz particular si e vinovata connexiunea mea?

20. #340 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ce chinuiala am tras aseara cu ramusg,cosminbad si Zecar sa intram si noi intr-un meci...dar degeaba.

@ramusg,nu e de la tine.
    Crysis 2 PS3 Demo Ending After Being Available For Less Than A Week [Crytek Pulling Crysis 2 Multiplayer Demo From PSN Within Next 24 Hours Due To Issues With Server Connections]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 28 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast