Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 28 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 543

Thread: Crysis 2

1. #341 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    No offence, dar esti exact ca si personajul din bancul:

-Noc noc!
    -Cine-i?
    -Eu!
    -Cine? Eu?

Asa se pare ca uiti constant ca te afli pe un forum dedicat consolelor unde probabil 80-90% dintre useri "don't give a flying phock" cum arata crasisu' pe pisi.
    Hai las-o moale cu teoriile astea, citeste thread-ul si constata cum o gramada de consolisti se plang ca arata prost pe consola, despre asta e vorba, nu despre cum se vede pe PC ci despre faptul ca se vede [comparativ] mult mai prost pe consola, de asta este lumea indignata. Si dupa cum constati, nu sunt putini cei care give a flying phock. Citeste nu mai putin de la postul tau inteligent in jos cum lumea este interesata de aceste aspecte, lumea de aici, consolistii de pe forumul de console. Care e problema ca, comparam platformele intre ele si ne manifestam nemultumirea. Uiti probabil ca in momentul asta sunt in tabara consolelor si ma enerveaza aceste diferente de calitate.

2. #342 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Esti pea insignifiant sa uit ceva ce are legatura cu tine amice.

3. #343 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @tphase: iar incepi sa ne intoxici cu aceleasi replici pe care le foloseai si acum un an si acum doi ani. Iti repet... toti de pe acest forum, suntem constienti ca orice joc, va arata mai bine pe pc. Punct.

4. #344 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    @tphase: iar incepi sa ne intoxici cu aceleasi replici pe care le foloseai si acum un an si acum doi ani. Iti repet... toti de pe acest forum, suntem constienti ca orice joc, va arata mai bine pe pc. Punct.
    Problema mea [si a altora] este ca cel putin in varianta de PS3, contrar promisiunilor, jocul arata si se misca prost.

5. #345 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Eu am incercat sa-l joc de pe US( contul principal) si imi pierde conexiunea intr-o veselie inainte de a ma baga in joc, am incercat si join, tot degeaba, se intampa in general sau e un caz particular si e vinovata connexiunea mea?
    Nici eu nu am reusit sa joc aseara. Imi tot da connection lost. Sa fie sanatosi. Cum am tras demo-ul, la fel de usor l-am si sters.

6. #346 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Nici eu nu am reusit sa joc aseara. Imi tot da connection lost. Sa fie sanatosi. Cum am tras demo-ul, la fel de usor l-am si sters.
    Mai lasa-l man, au pb cu serverele lor, o sa se rezolve, si eu astept sa isi revina treaba.

7. #347 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    au pb cu serverele lor, o sa se rezolve
    Nu se mai rezolva nimic.
    Crytek au renuntat la demo si din cauza problemelor grave au inchis serverele.

8. #348 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Nu se mai rezolva nimic.
    Crytek au renuntat la demo si din cauza problemelor grave au inchis serverele.
    Dezamagitor...

9. #349 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Aaa, d-aia nu mai gaseam eu nicio sesiune aseara cand am incercat Demo-ul.
    Damn, chiar eram curios sa vad cat de slab arata in comparatie cu versiunea PC si/sau alte jocuri.

10. #350 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Sa vedeti acum vanzari la crysis 2 Ps3 .
    Si au batut joc de ps3 , l au scos in ultima saptamana si asta pentru
    The demo has only been available for a few days, initially going live on March 14th
    Si eu care ma gandeam sa dau precomanda la joc ...

11. #351 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Aaa, d-aia nu mai gaseam eu nicio sesiune aseara cand am incercat Demo-ul.
    Damn, chiar eram curios sa vad cat de slab arata in comparatie cu versiunea PC si/sau alte jocuri.
    Si PC-ul e o platforma de jocuri, atata timp cat vorbim civilizat nu vad unde e problema ca comparam un joc pe toate cele 3 platforme. Baieti va purtati de parca pc- ul ar fi dracu, si exagerati la greu pe bune, sunt toate platforme de gaming, si pc, si xbox si ps3 si wii si ipad si iphone, care e problema ca dezbatem faptul ca pe PS3 grafica e in bataie de joc fata de celelalte platforme? Eu de exemplu ca posesor de PS3 nu sunt multumit de lucrul asta si vreau sa imi exprim nemultumirea, care e problema? Nu mai am PC, nu am spus ca consolele sunt proaste [ptr ca e singura modalitate prin care ma joc de o vreme] am spus ca versiunea unui nenorocit de joc arata in bataie de joc pe console fata de versinea de PC, la alte jocuri diferentele sunt MULT MAI MICI. Si personal ma deranjeaza acest lucru [din motivul enumerat mai sus]

12. #352 SP

@tphase... esti multumit de grafica?

13. #353 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Eu inca sunt entuziasmat de joc si nu am sa-mi anulez precomanda. Sunt curios de cum se va comporta pe PS3, daca va avea calitatea asemanatoare cu a xboxului voi fi multumit. Important e sa nu scada framerate-ul. Desigur serverele sunt cea mai mare ingrijorare. Daca dupa 2 saptamani multiplayerul va avea lag sau nu ma va conecta la meciuri...to the bazar section!

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

14. #354 SP
    Banned nurv's Avatar
    YouTube - Crysis 2- xbox 360 gameplay

@tphase... esti multumit de grafica?
    Mare maestru, in clipul acela arata foarte bine. O sa vad cum arata pe o plasma de 127, pe care Alan Wake [care se vedea impecabil pe 82cm] arata ca o pictura stearsa scalat la 127cm [texturi sterse si patratoase, imagine blurata din cauza antialiasingului mare pe rezolutie mica sub HD].

Sa ne intelegem din capul locului, nu vreau repet sa ponegresc nimic, doar discut niste aspecte tehnice.

Din ce am sesizat eu pana acum, toate jocurile cu rezolutie sub HD cu antialiasing mare pe ele se vad prost pe ecrane mari [imagine spalacita si blurata - ex seria COD, Alan Wake, etc]. Cele in 720p se vad foarte crips, mult mai bine [Bad Company si MOH de exemplu]. Cele [putine adevarat] in 1080 se vad spectacol [Apocalypse de exemplu - surpriza foarte placuta]

Sa ne intelegem, vorbesc de cum se vede pe diagonala mare. Pentru ca acelasi DVD se vede spectacol pe un 54cm si execrabil pe 150. Datorita faptului ca diagonala creste, dar odata cu ea nu creste proportional si rezolutia / calitatea semnalului. Iar de la 127 de cm in sus, cel putin din punctul meu de vedere, iasa la vedere orice imperfectiune [texturi sterse, blurul care tine loc de AA, etc] si nu e o imagine placuta.

Nu este vorba ca jocul ar fi prost, dar cum se vede o rezolutie de 1024x600 [cum are intern COD 6] pe 127 cm sau 150 cm. Sau sa luam COD Black Ops pe PS3 care ruleaza intern la 900x544 [iphone-ul meu are rezolutie mai mare]. Acum gandeste-te sa iei o imagine dintr-un joc de iPhone la 900x640 care pe diagonala aia de nici 4" arata lacrima si proiecteaz-o pe 127 sau 150 cm si va iesi un

Pare rau insa orice as spune si as gandi, problema de fond ramane. Pentru diagonale mari trebuie rezolutie mare ca sa se vada frumos. Referitor la Crysis 2 pe consola, sunt curios cum se va vedea pe 127 cm, nu intr-un clip de youtube [unde arata exceptional]. Am jucat demo-ul de MP pe Xbox 360 pe o plasma de 106 si se vedea asa si asa, o imagine buna dar careia ii lipseste definitia.

Sa stii ca si Killzone 3 care este no1 in grafica de pe console pe 127 are locuri unde am sesizat "defecte" de imagine [texturi in rezolutie joasa etc] care pe 107cm nu s-au vazut. Valabil si la filme, unele 720p care pe 107 se vedeau oglinda, pe 127 nu se mai vedeau asa de bine, ieseau in evidenta unele artefacte de compresie, etc, etc.

15. #355 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Eu am gasit solutie care ti-ar rezolva toate problemele cu grafica: iti iei un Tv de 82 cm si totul va fi perfect

16. #356 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Pentru primul lor joc pe console, au facut o treaba a naibii de buna, zic eu.

17. #357 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Eu am gasit solutie care ti-ar rezolva toate problemele cu grafica: iti iei un Tv de 82 cm si totul va fi perfect
    Cel mai bine e un 66 full HD, lacrima se vede tot

18. #358 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

19. #359 SP
    Jucati voi pe 66-82cm... Eu prefer pe 3,52m.

20. #360 SP
    Banned nurv's Avatar
    Jucati voi pe 66-82cm... Eu prefer pe 3,52m.
    proiector full hd? hai ma, ca pe diagonala aia se vede pixelu cat palma

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 28 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast