Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 24 of 62 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #461 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Nintendo Direct mâine :-)
    Attached Images Attached Images screenshot_2013-05-16-20-07-40.png

2. #462 SP
    Member dtancu's Avatar
    Cica va fi axat pe "new games coming out this spring and summer".
    Mai au 14 zile din spring.

3. #463 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

4. #464 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cei de la EA. au declarat ca nu au NICIUN joc pt. Wii U in development, nu doar cu engine Frostbite. Oare chiar asa rau i-a enervat Nintendo?
    Oricum... not good for Wii U...

5. #465 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

6. #466 SP
    Senior Member tray's Avatar
    bang inca 3 milioane de console per jocurile alea anuntate

7. #467 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

8. #468 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

9. #469 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Se pare ca, pana la urma, EA va scoate jocuri pentru Wii U, dar se va axa mai mult pe consolele celor de la Microsoft si Sony. Atata timp cat reusesc sa scoata Fifa (si NFL pentru americani) si NFS, totul ar trebui sa fie bine.

10. #470 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Exista vreo statistica cu vanzarile Wii U de la lansare si pana acum, comparativ cu perioada similara a Wii?
    Sunt curios daca nu cumva si generatia asta lupta dintre Sony si M$ se va da tot pentru locul 2.

L.E.: Circa 3.5 mil pentru Wii U comparativ cu vreo 8 mil pentru Wii, din calculele mele de pe VGChartz. Perioada sarbatorilor de iarna e decisiva.

11. #471 SP
    Senior Member tray's Avatar

12. #472 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

13. #473 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Si uite cum Microsoft salveaza situatia !

14. #474 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Pe principiul...
    Attached Images Attached Images download.gif

15. #475 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/...vb2JSpQNRM.gif

S-a mai liniștit tabăra xboxiștilor

16. #476 SP
    Member dtancu's Avatar
    Pt a reveni la realitatea trista, am un Wii U 32 GB black ZombiU Edition din ziua lansarii. La el am asa:

-NintendoLand
    -ZombiU
    -Super Mario Bros U
    -Darksiders II
    -Monster Hunter 3 Ultimate
    -Lego City Undercover
    -NFS Most Wanted Wii U
    -Trine 2
    -Mighty Switch Force

La ora actuala, dupa 6 luni de la lansare si cu jocurile de mai sus in raft, mai sterg praful cu o carpa moale din cand in cand de pe el si atat.
    Cam asta e realitatea, indiferent ca o duc bine MS, Sony, Apple, samd sau nu.

17. #477 SP
    Banned Venom's Avatar
    Si chiar le-ai jucat pe toate? Eu cred ca va urma o perioada de lansari bune pentru WiiU.

18. #478 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    V-ati gandit ca EA nu mai lucreaza cu Nintendo pentru ca nu au fost de acord cu taxarea jocurilor second-hand? Mie mi se pare foarte plauzibil pentru o solutie asa radicala.

19. #479 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Si chiar le-ai jucat pe toate? Eu cred ca va urma o perioada de lansari bune pentru WiiU.
    Nu, evident.
    ZombiU l-am lasat din mana dupa 1 ora si nici nu cred sa mai pun mana pe el.
    Mario si Nintendoland sunt casual, din cand in cand cate o ora.
    Trine2 si Mighty Switch Force sunt jocuri de 3DS saracele, mai mult de cateva minute in sir nu le joci.

Singurele terminate sunt Darksiders 2 si Lego City.

NFS e NFS, joci pana ti se face lehamite de jocuri cu masini, deh.

Nu e nimic astazi in libraria de jocuri care sa te faca sa nu le mai lasi din mana. Jumatate sunt porturi, cealalta re-incalziri de francize 3DS/Wii.
    Killer app ca sa zic asa inca nu e nimic pe Wii U.

20. #480 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ce nu ti-a placut la ZombiU? Ca e prea greu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 62 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast