Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 62 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #601 SP
    Junior Member TopSOUL's Avatar
    Pe mine nu ma deranjează lipsa titlurilor "hardcore". Daca vreau hardcore am alte platforme unde le pot juca. Nintendo a oferit întotdeauna ceva diferit si dacă au avut succes până acum vor avea probabil si in viitor.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

2. #602 SP
    Member xenocid's Avatar
    Bayonetta 2 mi se pare destul de hardcore, if you know what i mean

3. #603 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by C3zar View Post
    E tipic Nintendo. Asa au procedat si cu Wii si le-a mers exceptional.
    Le-a mers bine cu Wii pentru ca pe vremea aceea nu prea erau multe jocuri pe iOS si Android. Dupa care a venit si Kinect-ul, si Move-ul... Oferta de "kids games" a devenit atat de mare, incat Nintendo nu mai poate proceda la fel cu Wii U. Si se vede foarte clar in vanzari.

In plus, chiar credeti ca ar putea avea succes in continuare cu titluri cu animalute vandute la 60 dolari cand e plin de astfel de jocuri Free sau Freemium pe tablete si smartphone-uri?

4. #604 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    MonkY da o lectie crunta, cu o dreptate la fel de crunta. Wii U a fost acum 7 ani, de atunci industria de electronice respectiv gaming a avut parte de un buf ! Ce ofera Nintendo se gaseste peste tot. 3DS e ..blana ! Cu ala au succes, dar cand PS3 iti ofera mai multe titluri hardcore si de calitate decat Wii si Wii U la un loc, incepi sa te indoiesti de ce vrei sa iti cumperi. Adica eu, ca fan Nintendo mi-am propus sa imi iau PS4 si nu Wii U.

5. #605 SP
    Member Schatten's Avatar
    Majoritatea jocurilor hardcore sunt sustinute de Ubisoft. Mai adaugam si CoD Ghosts, Batman...am uitat ceva? Oricum avem ce juca

6. #606 SP
    Doar de am avea suport third party, ca sa avem si ce sa mai jucam , nu ce sa jucam acum .

7. #607 SP
    Member Schatten's Avatar
    Eu sunt de ieri calare pe Pikmin 3. Deci pana la Wonderful 101 nu am alte pretentii

8. #608 SP
    Admin MonkY's Avatar
    MihneaWii: eu nu vreau sa dau nicio lectie nimanui. Imi exprimam opiniile liber, asa cum am facut-o si in cazul Xbox One, PS4 & Co... Scriu stiri atat despre consolele de la Sony si Microsoft, cat si despre Nintendo, in egala masura (desi raportul de posturi pe forum este NIMICITOR impotriva consolelor precum Wii sau Wii U).

Eu imi doresc sa aiba succes, dar trebuie sa inteleaga ca vremurile s-au schimbat... Vom trai si vom vedea ce se va intampla.

9. #609 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    MihneaWii: eu nu vreau sa dau nicio lectie nimanui. Imi exprimam opiniile liber, asa cum am facut-o si in cazul Xbox One, PS4 & Co... Scriu stiri atat despre consolele de la Sony si Microsoft, cat si despre Nintendo, in egala masura (desi raportul de posturi pe forum este NIMICITOR impotriva consolelor precum Wii sau Wii U).

Eu imi doresc sa aiba succes, dar trebuie sa inteleaga ca vremurile s-au schimbat... Vom trai si vom vedea ce se va intampla.
    Prin lectie nu voiam sa intelegi nimic rau. Ma refeream ca e ceva ce ai spus, si trebuie toti sa inteleaga, de la actionarii Nintendo pana la cel ce si-a luat prima consola ieri .
    Pe mine ma doare sa vad ca nici eu, care de mic am avut numai treaba cu Nintendo cand vine vorba de console, nu imi doresc consola Wii U la un an de la lansare, si vreau PS4 desii mai scump, dar cred ca oricum Nintendo e si pentru un pusti de 16 ani ,ce e si pentru unul din cercul vostru de varsta. O nostalgie. Daca schimba asta, personal o sa imi propun sa imi cumpar un Wii U.

10. #610 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Sincer sa fiu - daca e sa ma uit la analiza lui Monky - are perfect logica si sens - Wii U este intr'adevar o consola de categorie medie (sub Wii). Insa de aici pana la a extrapola ca Nintendo are probleme e cale lunga.

Strict legat de Wii U - consola total PLATA scoasa cu caracteristici tehnice apropiate de consolele existente (X360 si Ps3) in conditiile in care noua generatie e pe vine. Sincer sa fiu preferam sa apara o consola mai puternica decat ce exista acum pentru a trezi interesul producatorilor 3rd party, insa Nintendo mereu a ales sa aiba un hardware mediu spre slab. (poate doar cu exceptia Gamecube care era ceva mai avansat decat Ps2/Xbox)

Oricum Wii U este un esec (asta raportat la vanzarile de Ps3, X360 si Wii din aceeasi perioada de launch ale acestora - toate cele 3 vanzand peste 6 milioane unitati) si va continua sa fie un esec, singurul lucru care il va putea face "acceptat" ca a 2-a consola este pretul, insa acesta este mult prea mare pentru ceea ce ofera consola (diferit fata de generatia precedenta unde Wii ul a fost la jumatate de pret comparat cu PS3 sau x360). Daca pretul va scadea intr'un final la 200 EU (ceea ce n-ar fi exclus) multe familii vor opta pentru aceasta forma, ieftina de entertainment, stabilind astfel install base ul pe care si-l doresc producatorii de jocuri, insa in momentul de fata acest lucru nu se intampla (de ce ai dezvolta o versiune de joc pentru un install base MAXIM de 3.2 mil unitati cand pe X360 si Ps3 ai deja 70 mil, mai bine produci versiunea de Wii care are un install base de 100 mil de unitati doar cu 3% acoperit si jocul tau este un success garantat).

11. #611 SP

Si parerea celor de la IGN.

12. #612 SP
    Admin MonkY's Avatar
    rodarkone: 8 luni fara jocuri, asta a fost (si inca e) problema cea mai mare la Wii U. Cei de la IGN au spus-o mai bine decat mine: Why the Wii U Matters - IGN Conversations - IGN Video.

In alta ordine de idei... cei care asteapta reduceri de pret la Wii U, le recomand sa citeasca acest articol: Wii U is still being sold at a loss | Polygon. Cum ei inca vand in pierdere, sunt slabe sanse sa vedem in curand o noua scadere a pretului.

13. #613 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Ne agităm degeaba. Ei (Nintendo & Co) își fac politica cum cred ei mai bine, n-o să vină să ne întrebe pe noi ce-am dori să jucăm a doua zi de la lansarea consolei.
    Hai mai bine să facem ceva ”aicișia” la noi în țară, că e mult de lucru.
    Hai să ștergem topicurile cu piraterie (la noi pe forumul Ubuntu România banăm pirateria în secunda doi), hai să educăm lumea să cumpere jocurile, pe cât posibil, noi și să nu le descarce de pe torrente.
    Să îi dezvățăm să-și mai modeze consolele cum ajung cu ele acasă de la magazin ca apoi să întrebe aici problemele lui cu cardul r4, că doar suntem un forum de încredere...
    Hai să presăm cumva retailerii să trateze gamingul corect: să apară jocurile pe rafturi în ziua lansării, nu după o săptămână; să nu pună adaosuri cât China să se îmbogățească fără efort, să văd pe rafturi și jocuri Wii și 3DS, nu numai Vita (să mă scutească cu explicații stupide, că nici la jocurile Vita și PSP nu stau la rând clienții), să respecte prețul de precomandă la jocuri și console; să se ocupe și de posibilitatea preluării jocurilor second hand etc.
    Că ne-am cam săturat să tot cumpărăm de pe amazon și ebay. Pe lângă că Wii U ”e fără jocuri de opt luni”, mai e și lipsă mare de ele în magazinele românești. Că io pe ei i-aș biciui, pe bișnițarii ăștia, nu pe Satoru Iwata.
    Să scriem mailuri (ca Tim Robbins în ”Închisoarea îngerilor” Senatului), săptămânal, apoi zilnic, producătorilor ca Nintendo, să vină oficial și în România, să avem parte de facilitățile de care se bucură cei din occident, să le arătăm că în România am eradicat pirateria, că suntem o piață grozavă.
    Să reeducăm românul. Că așa...degeaba urlăm că lupul sub clar de Lună, degeaba ne enervăm că nu primim zilnic titluri exclusive și la rezoluție 4K, dacă noi piratăm într-o veselie și modăm hardware și software de nu ne vedem. Degeaba noi o mână de oameni o dăm în depresie de ciudă că nu apar jocuri noi, dacă ceilalți din jurul nostru fac sharing la jocuri pe filelist.
    Sigur, sunt conștient că e cvazi imposibil de realizat...
    ...dar UN user să zică a doua zi că a renunțat la soft mod ca urmare a demersului nostru...și e un câștig imens.
    Și apoi putem avea pretenții.
    Scuze de OFFTOPIC, a fost intenționat, că deja devine plictisitor subiectul ăsta deja ciclic.

14. #614 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Din pacate ultimul Nintendo Direct nu prea a fost folositor.
    In urma lui, de la deschiderea bursei si pana acum, actiunile Nintendo au mai scazut cu 3,05%. Asta dupa ce reusiseara o redresare relativa in vara.

De asemenea nu ajuta nici numarul consolelor vandute: 3.000.000 in prima luna si doar 600.000 in primele 6 luni ale acestui an.

Sper din tot sufletul sa urmeze un anunt care sa determine lumea sa cumpere WiiU si sa impulsioneze developerii sa scoate mai mult software.

15. #615 SP
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Din pacate ultimul Nintendo Direct nu prea a fost folositor.
    In urma lui, de la deschiderea bursei si pana acum, actiunile Nintendo au mai scazut cu 3,05%. Asta dupa ce reusiseara o redresare relativa in vara.

De asemenea nu ajuta nici numarul consolelor vandute: 3.000.000 in prima luna si doar 600.000 in primele 6 luni ale acestui an.

Sper din tot sufletul sa urmeze un anunt care sa determine lumea sa cumpere WiiU si sa impulsioneze developerii sa scoate mai mult software.
    Mai urmeaza un Nintendo direct maine. Ideea e un pic alta. Nintendo Directul de ieri, se anuntase ca fiind plin de update-uri. Doar update-uri, asa ca nu stiu ce asteptari aveati voi, dar ce au anuntat au oferit. Poate, Doamne-ajuta, maine sa vedem si ceva actiune .

16. #616 SP
    Senior Member tray's Avatar

17. #617 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Poate, Doamne-ajuta, maine sa vedem si ceva actiune.
    Maine o sa vorbeasca despre Wonderful 101. DOAR despre Wonderful 101. Daca aveti asteptari de la jocuri ca Gears of War si GTA, nu va uitati maine, pentru ca o sa va enervati degeaba.

Something like...?
    Attached Images Attached Images wiiuhalflife3real.jpg

18. #618 SP
    Quote Originally Posted by solecon View Post
    Maine o sa vorbeasca despre Wonderful 101. DOAR despre Wonderful 101. Daca aveti asteptari de la jocuri ca Gears of War si GTA, nu va uitati maine, pentru ca o sa va enervati degeaba.
    Poate fac si ei un pic de surpriza, cum a fost ieri cu cel de-al doilea joc cu Prof Layton.

19. #619 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Seria "Professor Layton" e magnifică. Sunt niște puzzle-uri...de-ți vine să-ți zgârii pielea de pe față de ciudă că nu reușești să le rezolvi fără să apelezi la ajutor (contra cost în monezi virtuale).

20. #620 SP
    Ca sa nu ramanem prosti si restu', unde a fost discutia asta, "aia mica in tarana" la cine se referea...uhm...lamuriri ?

LE : Am gasit .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 62 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast