Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 62 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #641 SP
    Member Schatten's Avatar
    Nu cred ca era dificila o mapare a butoanelor de WiiMote pe Gamepad, ar fi fost chiar super usor, dar Gamepad-ul nu poate inlocui WiiMote cu toti senzorii lui, iar jocurile de Wii au fost gandite cu WiiMote in minte. Ar fi extrem de dificil sa inter-schimbi cele doua controllere.

2. #642 SP
    Member snk2's Avatar
    Problema este nu cu Wiimote, ci jocurile care suporta Classic Controller (sunt destule jocuri retail, plus sutele de jocuri de pe Virtual Console si WiiWare).Se putea face ca acestea sa mearga controlate cu Gamepad, dar Nintendo ne-a obisnuit sa umble cu jumatati de masura.Asta ma supara pe mine.

3. #643 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Problema este nu cu Wiimote, ci jocurile care suporta Classic Controller (sunt destule jocuri retail, plus sutele de jocuri de pe Virtual Console si WiiWare).Se putea face ca acestea sa mearga controlate cu Gamepad, dar Nintendo ne-a obisnuit sa umble cu jumatati de masura.Asta ma supara pe mine.
    Nu e vorba de jumătăţi de măsură, ci de faptul că, pe de o parte, Nintendo ar pierde cei 1-2 euro care îi încasează de la noi pentru upgradeul unui joc Virtual Console de pe Wii pe WiiU, iar pe de altă parte, cred că li-e frică să facă accesibil Gamepadul pntru Wii OS ţinând cont cât de hackuit este, deschizând astfel o portiţă pentru modarea consolei în WiU mode.

4. #644 SP
    Member Schatten's Avatar
    Quote Originally Posted by boborpacku View Post
    Nu e vorba de jumătăţi de măsură, ci de faptul că, pe de o parte, Nintendo ar pierde cei 1-2 euro care îi încasează de la noi pentru upgradeul unui joc Virtual Console de pe Wii pe WiiU, iar pe de altă parte, cred că li-e frică să facă accesibil Gamepadul pntru Wii OS ţinând cont cât de hackuit este, deschizând astfel o portiţă pentru modarea consolei în WiU mode.
    Daca le era teama de pierderea celor 2 euro, nu mai faceau acest pas de a pune imaginea Wii pe GamePad.
    Pur si simplu lasau GamePad-ul pentru Wii U, pentru ca nimeni nu a cerut vehement acest upgrade desi este super nice-to-have. Cu timpul vor face posibil controlul prin GamePad, la fel cum acum joc New Supe Mario Bros. U cu Pro Controller si merge excelent. La inceput nu era suportat.

5. #645 SP
    Member anduthebest's Avatar
    Preoder la Watch Dogs Vigilante Edition facut.
    Watch Dogs - Vigilante Edition Wii U, actiune, 18+ | ALTEX

6. #646 SP
    Member Schatten's Avatar
    Quote Originally Posted by anduthebest View Post
    Oare cum e sapca? Dupa ce o iei fa-i o poza pls.

7. #647 SP
    Quote Originally Posted by Schatten View Post
    Oare cum e sapca? Dupa ce o iei fa-i o poza pls.
    Will do. Mi s-a parut mai interesanta editia asta (tocmai pentru sapca) decat dedsec edition care includea artwbook, figurine si ar cards.

8. #648 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by anduthebest View Post
    Sper ca stii ca jocul a fost amanat pentru "Spring 2014", da? Chiar daca la Altex inca scrie "DISPONIBIL DIN: 22.11.2013".

9. #649 SP
    Da, stiam de amanare. Am timp sa strang bani .

10. #650 SP
    Mega reducere la WII U Basic Pack. 900 lei.
    Consola Nintendo Wii U Basic Pack, 8GB, Alb | ALTEX

11. #651 SP
    Member dani20's Avatar
    Mă duc pe la magazin când ies de la serviciu; sper să găsesc... Dacă nu, o să dau comandă pe net. Nu le luați pe toate!

12. #652 SP
    Au in mai multe locatii altex din bucuresti, din ce am verificat eu. Fa-ti o rezervare online, daca chiar crezi ca epuizeaza stocul.

13. #653 SP
    Member dani20's Avatar
    Sunt din Iași Am fost prin magazine și, în mod ciudat, nu aveau prețul redus. Pe site apare stoc zero în toate magazinele din Iași, cu toate că mai este câte o consolă la raft. Am făcut o comandă în magazin. Cică ajunge în maximum 48 de ore

14. #654 SP
    Mda, cred ca sunt din lotul initial adus in decembrie anul trecut, asta inseamna ca ai de facut niste mega updateuri daca vine cu fw 1.0.

15. #655 SP
    Member dani20's Avatar
    Sigur sunt de atunci; am văzut una, era praful de două degete pe cutie Nu cred că a cumpărat nimeni versiunea basic... Oricum, prețul ăsta e de nerefuzat, mai ales că am și un hard disk extern pe care nu-l folosesc la nimic, așa că nu mă deranjează că are doar 8 GB pt. stocare, din care am înțeles că sunt disponibili doar vreo 3. Sper să încapă actualizările alea de firmware

16. #656 SP
    Apropo de hdd, ai nevoie de cablu usb2.0 in y, altfel nu va merge. Pe un singur port usb suporta doar stick. Nu spatiul ar fi problema ce timpul. Updateul initial avea 5 GB si dura ore bune sa fie instalat ( unii au stat si 5 ore .

17. #657 SP
    Member dani20's Avatar
    Am alimentare externă la hdd... Mersi de informație; e bine de știut că ar putea dura așa de mult instalarea; tot timpul mă stresează instalările de firmware, mai ales când durează așa de mult... Mereu am senzația că ceva nu a mers bine, mai ales de când mi s-a dus o placă de bază, cu mult timp în urmă .

18. #658 SP
    Member dani20's Avatar
    În sfârșit, a ajuns azi. Update-ul de firmware a mers bine, totul e ok Mâine o să-mi montez și discul extern, că azi mi-a fost lene Dacă poate să-mi recomande cineva niște jocuri ieftine din e-shop, sub 10 lire, ar fi super ok. Când o să iau salariul o să cumpăr un joc adevărat; încă nu m-am hotărât care

19. #659 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai tu ai luat consola fara niciun joc?

20. #660 SP
    Member dani20's Avatar
    Da, am luat versiunea basic, fără niciun joc. La 500 de lei reducere n-am mai comentat . O să iau și niște jocuri, dar voiam ceva din eShop, acum repede. Între timp am descărcat niște demo-uri și m-am distrat super cu ele. M-am cam bătut cu fi-mea de la gamepad, așa că azi o să iau și un pro controller.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 62 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast