Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 62 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #1141 SP
    Junior Member codra's Avatar
    Quote Originally Posted by 69wpm View Post
    Mai asteptati pana in Martie. Romania nu este in lista disponibila. Cineva imi spune ca poti schimba tara si NNID-ul in cont, la mine nu merge. E setat pe Germania si nu pot sa schimb tara.
    Poti schimba tara pentru nintendo account si il poti lega de alt NNID, insa nu cred ca acest lucru va schimba si tara NNID-ului asociat acestuia, in sensul ca vei avea tot eshop german. Pentru a schimba tara de rezidenta a nintendo account-ului, din pagina principala dai clic pe profile in stanga sus si-ti va aparea edit profile, apoi dai click pe country of residence. E posibil sa nu poti face asta, nu sunt sigur, pentru ca nu ai setat si o parola pentru nintendo account, ci te-ai logat folosind NNID, cand creezi contul si verifici email-ul nepunandu-te sa alegi si un password separat pentru nintendo account. Pentru aceasta trebuie sa dai clic pe password din coloana din stanga si apoi pe submit si-ti va trimite un pin pentru setarea parolei (acolo apare ca-ti schimbi parola desi nu ai ales initial una). La mine acest pin a venit pe email dupa multe incercari esuate.
    Pentru preinregistrarea la miitomo (si in mod logic my nintendo, succesorul club nintendo) e nevoie de o aplicatie VPN (merge foarte bine pe telefon). Chiar daca ai contul pe UK, se pare ca nintendo filtreaza IP-urile si daca incerci fara VPN iti va da o eroare ca serviciul nu e disponibil in tara ta.
    Sincer, ma indoiesc ca serviciile nintendo vor fi disponibile prea curand in Romania.

---------- Post added 18-02-2016 at 04:39 ----------

Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    Despre rewards stiti ceva? Nu ma intereseaza continut digital, doar chestii fizice. Am inteles ca se lanseaza in Martie? Va fi asemanator oare cu sistemul Star Points?
    Da, se lanseaza in martie. Despre rewards nu au anuntat mare lucru, doar ca vor fi puncte platinum pe care le poti folosi pentru teme, wallpapere si puncte gold care iti vor oferi reduceri la jocurile cumparate din eshop. Despre lucrurile fizice cum ofereau pe vrema club nintendo nu au zis nimic.

---------- Post added 18-02-2016 at 05:32 ----------

Am verificat acum, acela era motivul pentru care nu puteai schimba tara nintendo account-ului, insa nu poti schimba tara de rezidenta a NNID. Cand schimbi tara de rezidenta a nintendo account-ului si NNID-ul legat de acesta are setat alta tara de rezidenta iti da unlinked automat. La fel, nu poti lega NNID de nintendo account daca au setate tari de rezidenta diferite.

2. #1142 SP
    Member n0madgamer's Avatar
    Quote Originally Posted by codra View Post
    Poti schimba tara pentru nintendo account si il poti lega de alt NNID, insa nu cred ca acest lucru va schimba si tara NNID-ului asociat acestuia, in sensul ca vei avea tot eshop german. Pentru a schimba tara de rezidenta a nintendo account-ului, din pagina principala dai clic pe profile in stanga sus si-ti va aparea edit profile, apoi dai click pe country of residence. E posibil sa nu poti face asta, nu sunt sigur, pentru ca nu ai setat si o parola pentru nintendo account, ci te-ai logat folosind NNID, cand creezi contul si verifici email-ul nepunandu-te sa alegi si un password separat pentru nintendo account. Pentru aceasta trebuie sa dai clic pe password din coloana din stanga si apoi pe submit si-ti va trimite un pin pentru setarea parolei (acolo apare ca-ti schimbi parola desi nu ai ales initial una). La mine acest pin a venit pe email dupa multe incercari esuate.
    Mersi, la mine a mers la prima incercare. Am trimis pin-ul si am setat parola. Acum chiar pot sa schimb tara, doar ca inca nu apare Romania.

3. #1143 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Nintendo Direct in noaptea asta (la 12:00):

Twitch
    Attached Images Attached Images hype.jpg

4. #1144 SP

5. #1145 SP
    Member dani20's Avatar
    A primit cineva Zelda Twilight Princess HD cu Wolflink bundle de la gamerland? Am făcut precomandă acum ceva timp, dar încă n-am niciun semn de la ei Văd că la altex e pe stoc...

6. #1146 SP
    Ia-l de la altex. Gamerland au probleme cu distribuitorul Nintendo din Septembrie anul trecut. E chiar o situatie haotica acolo, pentru ca efectiv nu stiu daca primesc jocurile sau nu. Anul trecut au primit Chibi-Robo si Fatal Frame (care s-au lansat in octombrie) tocmai la sfarsitul lunii noiembrie. Anul asta nu au primit nimic de la Nintendo. A fost un val de figurine amiibo in ianuarie, Project X Zone, Bravely Second si consolele 2DS cu Pokemon in februarie si acum Zelda. Si ei nu au nimic.
    Sper sa isi rezolve problemele, pentru ca imi place sa cumpar de la ei, dar pana atunci trebuie sa gasim alte solutii.

(Imi place, totusi, ca nu renunta. Tocmai au pus Star Fox First Print Edition la preorder. Ei stiu ca n-o sa-l primeasca, eu stiu ca n-o sa-l primeasca, dar tot l-au pus pe site si tot am facut comanda )

7. #1147 SP
    Member dani20's Avatar
    Mulțumesc de răspuns; cred că o să anulez precomanda la ei și o să iau de la altex... O să încerc totuși să iau legătura cumva cu ei înainte de a anula precomanda. Nu mă grăbesc foarte tare, aș mai putea aștepta câteva zile, dar dacă zici că nu mai primesc nimic de la Nintendo... e nasoală treaba.

---------- Post added 11-03-2016 at 15:54 ----------

Tocmai am vorbit cu pe skype cu cineva de la ei. Au spus că pot să trimită comanda abia miercuri, că luni și marți au nu știu ce sărbătoare și nu se lucrează la ei. Acum, nu știu dacă m-a aburit sau chiar așa e... O să mai aștept câteva zile, că și așa n-am prea mult timp liber weekendul acesta

8. #1148 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Tocmai am comandat și eu TP de pe Altex. Apărea pe stoc, acuma sunt doar curios când ajunge. Keep in touch.

Trimis de pe Nexus 5

9. #1149 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Nu este nimeni interesat de acest joc?

Pokken Tournament Review - GameSpot

10. #1150 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu aștept să îl cumperi să vin la tine să joc.

11. #1151 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Din pacate numai gamerland il au in lista de jocuri dar presimt ca nu o sa il aduca.

12. #1152 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Un grup nou pentru fani Nintendo din Cluj:

Nintendo Cluj Club (Cluj-Napoca) - Meetup
    https://www.facebook.com/groups/nintendocc/

Alaturati-va daca va intereseaza

13. #1153 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by dani20 View Post
    Mulțumesc de răspuns; cred că o să anulez precomanda la ei și o să iau de la altex... O să încerc totuși să iau legătura cumva cu ei înainte de a anula precomanda. Nu mă grăbesc foarte tare, aș mai putea aștepta câteva zile, dar dacă zici că nu mai primesc nimic de la Nintendo... e nasoală treaba.

---------- Post added 11-03-2016 at 15:54 ----------

Tocmai am vorbit cu pe skype cu cineva de la ei. Au spus că pot să trimită comanda abia miercuri, că luni și marți au nu știu ce sărbătoare și nu se lucrează la ei. Acum, nu știu dacă m-a aburit sau chiar așa e... O să mai aștept câteva zile, că și așa n-am prea mult timp liber weekendul acesta
    E adevarat. In 15 martie se comemoreaza izbunirea revolutiei de la 1848 si este sarbatoare legala la ei, iar obiceiul este ca la noi ca daca marti e liber, hai sa ne luam si luni sa facem un weekend prelungit. Cred ca si vineri cand ai vb. cu ei aveau program scurt

14. #1154 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Un grup nou pentru fani Nintendo din Cluj:

Nintendo Cluj Club (Cluj-Napoca) - Meetup
    https://www.facebook.com/groups/nintendocc/

Alaturati-va daca va intereseaza
    Păcat că e grup de Facebook. M-aș alătura și eu, așa ca din "provincie". Dar cum nu am FB...

Trimis de pe Nexus 5

15. #1155 SP
    uploadfromtaptalk1458134289331.jpg

Buahahahahaaaa! A sosit comoara de pe Altex ce-am comandat alaltăieri.
    Ah! Că nu mai am nici un chef de lucru! Vreau doar acasă la Wii U să joc până la epuizare

Trimis de pe Nexus 5

16. #1156 SP
    [offtopic] E foarte ciudat, și derutant uneori, că în noul TP HD totul e mirrored. Pentru cine își mai amintește de detalii, vă necesită o perioadă de acomodare. [/offtopic]

Trimis de pe Nexus 5

17. #1157 SP
    Member dani20's Avatar
    Am primit în sfârșit un mail de gamerland în care mă întreabă dacă mai vreau precomanda la TP Au zis că luni o să ajungă la mine. Oricum, bine măcar că ajunge... Sper

18. #1158 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nintendo will end production on its Wii U console sometime in 2016, according to a report from Japan's Nikkei. The console, which has sold poorly compared to its wildly successful predecessor, debuted in 2012.
    According to Nikkei's report, Nintendo has already stopped manufacturing certain Wii U accessories. The outlet, which has a good record of reporting on Nintendo's unannounced plans, reports that while Wii U hardware is being discontinued, a launch of the company's next platform — codenamed NX — is not guaranteed this year.
    Nintendo plans to unveil its next-generation console sometime in 2016. The company launched its first mobile app, Miitomo, last week.
    Nintendo has sold more than 12.6 million Wii U consoles since 2012. Its previous home console, Wii, went on to sell more than 100 million units.
    We've reached out to Nintendo for comment on the Nikkei's report and will update with any new information the company provides.

19. #1159 SP
    Member dani20's Avatar
    Până la urmă mi-a ajuns și mie Twilight Princess cu Wolf Link, de la gamerland, astăzi. Mai bine mai târziu decât niciodată Oricum, nu cred că mai fac vreodată precomenzi. Mi-am luat țeapă și de la Altex, acum ceva vreme, și de la gamerland... Mai bine aștept să apară și iau de unde apare pe stoc mai repede

20. #1160 SP
    Junior Member okidoki89's Avatar
    Si mie era sa-mi intarzie pokken tournament de la gamerland, doar ca i-am sunat cu o zi inainte de lansare (17), si mi l-au trimis pe 18, iar pe 19 sambata l-am primit.
    Te sfatuiesc sa suni la ei in saptamana respectiva, ca sa fii sigur ca iti ajunge.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 62 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 ... LastLast