"Buna ziua,
Va informam ca jocul inca nu este disponibil pe stocul nostru momentat, nu a intrat.
Cu respect, "
Mail de la altex pentru precomanda.
"Buna ziua,
Va informam ca jocul inca nu este disponibil pe stocul nostru momentat, nu a intrat.
Cu respect, "
Mail de la altex pentru precomanda.
Deput extraordinar al jocului in UK (unde Nintendo nu e tocmai favorita). Este pe locul 2 in topul vanzarilor de saptamana trecuta, in spatele Watch Dogs, iar vanzarile Wii U au crescut cu 666%.
Watch Dogs the biggest new IP launch in the UK ever • Eurogamer.net
Salut,
Bundle-u Wii U - Official Site at Nintendo este acelasi lucru cu ce vand cei de la altex http://www.altex.ro/consola-nintendo...m-mario-kart-8 ?
Din poza nu prea seamana.
Este aproape acelasi lucru, pachetul americanilor vine cu un Wii Remote si Wii Wheel in plus. La altex era decat consola si jocul.
Nici gamestore.hu nu il au in stoc. L-am comandat astazi si dupa 2 ore am primit mail ca o sa-l aiba in stoc in 2 saptamani...
Daca nu aveti chef sa asteptati dupa magazine: Mario Kart 8 Nintendo Wii U CD Key, Key - cdkeys.com .
E valabila promotia cu jocul gratis si pentru digital.
Pana la urma, cei care ati luat jocul in format fizic, de unde l-ati luat? Nu gasesc prin magazinele de la noi.
Gamestore.hu . Făcut precomandă pe 21.05, primit pe 02.06, cu surpriză - un poster şi un breloc, deşi nu e ediţie limitată şi nu era menţionat pe site!
Atentie pentru cei cu Editia Wii U Premium:
Atat jocul MK8 cat si cel bonus va vor aduce puncte pe https://p.nintendo.net/premium/ in cazul in care v-ati iregistrat cu NNID-ul. Eu deja am luat doua vouchere de cate 5 lire pentru jocurile cumparate online pe eShop sau cu gamecode de pe game.co.uk. Mai departe voucherele le inregistrezi pe eShop la "Balance" si cumperi ce vrei cu fondurile respective.
---------- Post added 04-06-2014 at 14:06 ----------
THE LUIGI DEATH STARE
enjoy
Am dat si eu comanda ca nu mai am rabdare sa stau dupa astia ai nostri. Merci.
---------- Post added 04-06-2014 at 22:51 ----------
"Buna ziua,
Stimate domn!
Va multumim frumos pentru comanda palasata.
Din pacate nu putem onora din cauza lipsei de stoc.
CU stima
Gamestore.hu"
![]()
Am primit jocul de la gamestore.hu, tot cu poster si breloc cadou. Nu stiu daca asa se intampla cu toate comenzile sau depinde de fiecare retailer.
A intrat astazi si la Altex in stoc.
---------- Post added 06-06-2014 at 20:30 ----------
L-am luat digital pana la urma de pe site-ul precizat de sexbob.
Pana la urma tranzactia nu a decurs cum mi-as fi dorit. Dupa ce am platit jocul si am trecut prin niste sisteme de verificare ale lor , mi-au cerut o poza cu buletinul sau permisul de conducere. Fara aceasta dovada nu au vrut sa-m idea cheia deci am cerut banii inapoi. Mi se pare un lucru urat sa nu specifici procedura inainte ca omul sa-ti dea banii.
Asta e ceva standard la cdkeys.com pentru ca sunt multi scammeri care cumpara coduri si apoi pretind ca nu sunt valide dupa ce le-au folosit deja, iar ei sunt obligati sa returneze banii deoarece folosesc PayPal pentru plati care aproape de fiecare dau dreptate clientului. Sunt de acord ca nu e prea convenabil sa le dai lor datele acestea dar trebuie s-o faci doar cand cumperi pentru prima data. Eu am incredere in ei pentru ca tot timpul au fost de treaba si n-am avut nicio problema.
Bookmarks