Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 115

Thread: Mario Kart 8

1. #61 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Haideti, bai, ca devine enervanta treaba. De doua pagini incoace, threadul asta a fost umplut de mesaje "De unde cumpar, de unde cumpar?". Vi s-au prezentat N variante, acum il au si altex si ungurii si TOT AVETI PROBLEME. Dati-o dracului de treaba, nu e http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/

Nu a vorbit nimeni de cat de bun poate sa fie jocul asta; cum are o grafica si un stil artistic extraordinare; cum gameplay-ul este cel mai solid din toata seria de pana acum; cum atentia la detalii, cum ar fi reactiile celorlalte personaje, este uimitoare, intr-un joc care nu avea nevoie de asta; cum, dupa 20 de ani, ramane una din cele mai bune serii pentru local multiplayer (chiar daca battle mode-ul a fost dezamagitor, de data asta).

Mario Kart 8 este un joc superb si arata ca Nintendo inca sunt cei mai buni in ceea ce fac.

2. #62 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Da, cam mult offtopic prin threadul asta dar lumea nu prea are jocul... Daca stiam mai demult ca pot sa iau collector's edition-ul din Romania nu m-as mai fi complicat cu Anglia si acum l-as fi avut. Dar sper sa merite pentru tricoul cu Bullet Bill .

3. #63 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Quote Originally Posted by solecon View Post
    Haideti, bai, ca devine enervanta treaba. De doua pagini incoace, threadul asta a fost umplut de mesaje "De unde cumpar, de unde cumpar?". Vi s-au prezentat N variante, acum il au si altex si ungurii si TOT AVETI PROBLEME. Dati-o dracului de treaba, nu e http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/

Nu a vorbit nimeni de cat de bun poate sa fie jocul asta; cum are o grafica si un stil artistic extraordinare; cum gameplay-ul este cel mai solid din toata seria de pana acum; cum atentia la detalii, cum ar fi reactiile celorlalte personaje, este uimitoare, intr-un joc care nu avea nevoie de asta; cum, dupa 20 de ani, ramane una din cele mai bune serii pentru local multiplayer (chiar daca battle mode-ul a fost dezamagitor, de data asta).

Mario Kart 8 este un joc superb si arata ca Nintendo inca sunt cei mai buni in ceea ce fac.
    Threadul se numeste "Mario Kart 8" si nu altcumva, prin urmare se poate discuta tot ceea ce tine de Mario Kart 8, inclusiv metode de achizitie etc.

4. #64 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Deci nu pot sa cred ca lumea nu vb. in acest topic despre Luigi's Death Stare!
    De cateva zile bune net-ul a explodat - pacat ca NINTENDO DOARME si nu reactioneaza...

5. #65 SP
    Member Zadawn's Avatar
    A postat Schatten cu o pagina in urma despre asta insa mie nu mi se pare nimic special.

6. #66 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Mi se pare mie sau e primul joc care justfică wii u pro controller?

7. #67 SP
    Member Schatten's Avatar
    Pacat de melodie, s-ar fi potrivit ceva mai hardcore pentru Luigi Death Stare nu porcaria aia hiphop.
    Acum despre joc, am bagat multiplayer local in 2 si online. Foarte putin single player. Pe online mi-o iau nonstop, nu am iesit mai sus de locul 6, dar doar de curand mi-am dat seama de cateva "smecherii" ale jocului.
    Jocului ii prevad o viata lunga si plina de impliniri, pentru ca este distractie totala si o calitate grafica excelenta. E combinatia perfecta.

8. #68 SP
    Member dani20's Avatar
    Cred că eu cu altexu' am rămas singurul fără joc ... Nu mă așteptam să-l primesc chiar din prima zi; mi-am zis că oricum sunt plecat o săptămână, dar uite că nici după mai bine de o săptămână nu a ajuns. Atâta nesimțire nu prea am mai întâlnit, la niciun magazin. E ultima comandă pe care am făcut-o la altex/media galaxy și cred că așa ar trebui să facă toți cei care au nemulțumiri; poate s-ar mai deștepta dacă le-ar scădea numărul de clienți. Asta e, mă mai uit la trailere sau gameplay-uri pe youtube până o să-l iau din altă parte

9. #69 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Trimite un email sa vezi care e treaba.

10. #70 SP
    Member dani20's Avatar
    Am trimis și un e-mail ieri, dar nu mă aștept să răspundă. Cred că mai bine ar fi să sun la telefon, dar n-am chef să mă cert cu operatorul care probabil n-are nicio vină...

11. #71 SP
    Member Zadawn's Avatar
    A venit astazi de la Altex. In sfarsit.

---------- Post added 12-06-2014 at 00:13 ----------

M-am jucat astazi vreo 22 ore si pot sa spun ca este foarte frumos, din toate punctele de vedere. Sper sa facem un turneu candva.

---------- Post added 12-06-2014 at 00:13 ----------

2 ore*

---------- Post added 12-06-2014 at 11:01 ----------

Quote Originally Posted by Schatten View Post
    Atentie pentru cei cu Editia Wii U Premium:
    Atat jocul MK8 cat si cel bonus va vor aduce puncte pe https://p.nintendo.net/premium/ in cazul in care v-ati iregistrat cu NNID-ul. Eu deja am luat doua vouchere de cate 5 lire pentru jocurile cumparate online pe eShop sau cu gamecode de pe game.co.uk. Mai departe voucherele le inregistrezi pe eShop la "Balance" si cumperi ce vrei cu fondurile respective.[COLOR="Silver"]
    Beneficiezi de punctele premium pentru MK 8 si daca il ai in format fizic sau doar daca il cumperi digital? Eu am primit punctele doar pentru jocul bonus ( am MK 8 in format fizic ) .

12. #72 SP
    Member Schatten's Avatar
    Din pacate doar in format digital, adica eshop sau gamecode

13. #73 SP
    Member dani20's Avatar
    Bine că vă jucați, că aveți cu ce Aștia de la altex cred că îs bătuți în cap; le-am mai trimis un mail și iar mi-au zis că îmi trimit jocul în maximum 48 de ore. Cred că n-o să mai deschid site-ul altex/media galaxy câte zile oi avea Și nici în magazinele lor n-o să mai intru.

14. #74 SP
    Tre sa-mi ajunga si mie zilele astea .
    Attached Images Attached Images dsc_0043.jpg

15. #75 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Deci nu m-am gandit ca o sa imi placa atat de mult. Ma joc cateva ore si imi spun ca mai fac o cursa si gata.... dupa 10 curse is tot in joc.

16. #76 SP
    Member dani20's Avatar
    A încercat cineva local multiplayer (split screen)? E ok? În lipsa jocului îmi fac și eu tot felul de planuri despre cum o să mă joc

17. #77 SP
    Am auzit ca la 4-player split-screen framerate-ul coboara la 30FPS si ca battle mode-ul e cam slabut de data asta pentru ca nu sunt arene, asa cum erau in trecut, ci te lupti pe trackurile existente.

18. #78 SP
    Member Schatten's Avatar
    Quote Originally Posted by dani20 View Post
    A încercat cineva local multiplayer (split screen)? E ok? În lipsa jocului îmi fac și eu tot felul de planuri despre cum o să mă joc
    Eu am jucat 80% din timp 2 player split screen. Am reusit sa terminam 50cc si am trecut la 100cc deci iti dai seama ca e foarte tare si mult mai distractiv decat single sau online. Nu exista probleme de framerate, doar ca nu vezi la fel de mult din decor ca la single, ceea ce devine irelevant cand toata atentia e indreptata spre lupta
    Oricum, cu cat ai un TV mai lat, cu atat mai bine, 40"-ul meu e ok, dar mi-ar fi placut mai mare.

19. #79 SP
    Ma bucur sa aud ca se vede ok pe ecran de 40" se vede bine ca asa e si al meu .
    Nu m-am gandit pana acum cum ar arata un 4-player split screen pentru ca n-am mai incercat de ani buni.
    Stiti careva daca jocul suporta modul acela de 2 players local dar fara split screen cu ochelari 3D? ( nu stiu care e denumirea tehnica ).

20. #80 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    3D dual play

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast

Bookmarks