dupa o anumita perioada e3card adica in modul jailbreak mi se deconecteaza
ieri
mi sa intamplat cand ma jucam fifa 2011 dupa vreo 2 ore asa,dar nu sa intamplat nimic a mers in continuare
iar astazi transferam un joc mic pe ps3 ,eram in ftpserver ,se intampla la 20 de minute dupa ce aprinsai consola,deci foarte repede
are ceva ?
Donely, ma poti ajuta cu ceva?Am un controller xbox360 wired si se tot intrerupe legatura daca apas pe L1 si R1.Ce as putea sa fac?Sa il desfac si sa il curat, sau?
Controler Dual Shock pentru PS2 aduci ? La ce pret?
---------- Post added 30-12-2010 at 11:15 AM ----------
Scuze de dublu post, adaptor Scart (de acesta -> http://www.lygotech.com/products/PS2...%20ADAPTOR.jpg) aduci ? Sa pot conecta ps2 la tv?
Nu are nici o legatura. Dupa ce consola a bootat in mod jailbreak, poti scoate E3Card-ul din consola pana la urmatoarea bootare. Problema este din alta partae dar nu imi dau seama daca cumva de la jocul tau sau de la ftp server.
---------- Post added 30-12-2010 at 09:27 AM ----------
Nu cred ca se rezolva problema asa. Este posibil ca microchip-ul din el sa nu mai functioneze in parametri si atunci nu ai ce sa ii mai faci. Esti sigur ca este controler de xbox si nu de ps3 ?
Este pentru xbox360.LB si RB voiam sa zic.Dasani, stiu pe ce ma joc, dar m-am incurcat deoarece m-am jucat foarte mult timp pe playstation.
fail0verflow Demos PS3 Exploit at CCC !!!
mkv support
ntfs support
emu Dolphin
Linux, etc![]()
intrebare donely :
se modeaza xbox slim ? sau tot mai dureaza ? de cand zic sa imi iau si eu unul.... dar astept intai sa se poata moda....
ms
GeoHot Releases dePKG - PS3 Firmware Package Decrypter
The famous Geohot resurfaced today, to release a useful app called dePKG. The app is very useful for devs, that are planning to look into Sony's official firmware files. dePKG is a linux app, that will decrypt PKG files, that are within PS3UPDAT.PUP files (not to be confused with PSN PKG files).
This will allow devs to take a look at files such as CORE_OS_PACKAGE.pkg, from the convenience of their PC. Previously, the only way to take a look at these files, was via graf_chokolo's method, which utilized the PS3. Geohot's app is ready to be compiled and includes the necessary decryption keys.
PS. O veste buna la sfarsit de an. LA MULTI ANI CG !
Salut,ai vumva de vanzare Lentila cu motoras pt un model de PS3 Phat 40Gb editia 2008?Ceva in genul: DealExtreme: $52.94 Genuine Sony KEM-400AAA Repair Parts Replacement Laser Drive Module for PS3
Nu stiu exact daca modelul este cel corect tb sa ma ai interesez dar ai inteles la ce ma refer.Mi pe duca lentila de la PS3 si vreau sa o schimb.
NU
---------- Post added 01-01-2011 at 12:21 PM ----------
O sa aduc pe la jumatatea lunii si costa 50 ron
---------- Post added 01-01-2011 at 12:22 PM ----------
Nu
---------- Post added 01-01-2011 at 12:23 PM ----------
400 ron cu schimbat cu tot
MA INTERESEAZA Nintendo Wii mote = 80 lei.
---------- Post added 01-01-2011 at 10:12 PM ----------
Ma intereseaza "Nintendo Wii mote" si "Nintendo Wii nunchuck".
In ce stare sunt?
---------- Post added 02-01-2011 at 09:18 PM ----------
ma intereseaza wii remote. cum fac sa cumpar?
Bookmarks