Salut Donely, ce zici de sambata, ne putem intalni ? Ajung in Buc. cu consola si mi-ar parea rau sa nu poti sa o rezolvi ! Oricum mai vorbim la telefon aproape de weekend ca sa stabilim ce si cum .
Mersi mult.
Printable View
Salut Donely, ce zici de sambata, ne putem intalni ? Ajung in Buc. cu consola si mi-ar parea rau sa nu poti sa o rezolvi ! Oricum mai vorbim la telefon aproape de weekend ca sa stabilim ce si cum .
Mersi mult.
Am vb cu tine, doresc sa modez consola, dar dupa ce clarific situatia cu problema asta / garantia . Eventual dupa ce o voi duce in service. #-o
Scuze, ai PM.
don ai adus Play and Charge Kit's pt. 360?
Un controller pentru Xbox 1 ai?
Don, ai o greseala in anunt:
Nintendo Wii nunchuck 100 lei
Nintendo Wii nunchuck 110 lei
@dogdan
Inca nu. Am sa postez cand primesc
@decebalus
Nu am.
@paul
Corectat. Thx !!
Donely am nevoie de ajutor, consola mi-a murit(rrod)>_<' I need your help !
cam asa se repara un rrod ?
Mie frica sa incerc fara parerea unui profesionist, daca nu pot sa o fac eu tu esti singura sperata Donely :P
sall
Donely crezi ca se poate face 3004 pb pana la sfarsitul luni.
sunt nou pe forum :)
donely am o intrebare...yo vreu sami yau o consola...shi nu sunt hotarat de care sa yau...psp ori ps2...u ce miai...recomanda...??avand in vedere ca din ce miau spus prieteni u esti un adevarat profesionist...:D
Multumesc mult Donely pt. modarea Xbox-ului meu, nu am crezut ca cineva se poate misca atat de repede !!
5 - 10 minute si totul curat si profesionist . Esti cel mai tare, daca va avea nevoie cineva recomand cu incredere sa apeleze la tine !!
Pe data de 21 01, va ajunge un prieten cu consola la tine. Sper sa poti sa iti faci unpic de timp pentru el, ca apoi iar va trebuii sa astept vreo luna pana va mai merge din Oradea in Bucuresti. Te va suna el sa stabiliti o ora.
Mersii de intelegere.