Multumesc si eu !!=D>
Pe live numai cu jocuri originale.
Printable View
Un card de ps2 de 8 mb ai pe stoc?Ms
cat ma costa de modat un ps 2 scph-90004
si cum ajung la tine ca am auzit ca esti cel mai bun
Sall Don, sper sa ajung maine sa las pachetul la curier... sa vina PS2-ul la tine !
Ce sa mai zic... nu am avut atat curaj in viata mea....:D sa trimit cuiva un bun prin posta si sa dormi linistit cu gandul ca il vei primii inapoi!:D
Don...mi-ai capatat increderea si sper sa iasa OK din toate punctele de vedere "afacerea" noastra
Salut Donely. Am programare la tine marti cu un xbox. O intrebare. Se poate cumva reveni la dashboardul anterior ? sau trebuie sa imi iau alt drive. Asta nou e imputit rau.
Sal'tare.Am si eu un PlayStation 2 modat cu Modbo Chip,jocurille merg,insa de vreme buna ma chinui sa urmaresc filme.Azi am instalat megadevul si am reusit sa vad filmel,insa imi merg doar cele de pe CD.Cele de pe DVD nu sunt compatibile cu programul.Stie cineva cu ce program as putea urmari filme puse pe DVD-uri pe PS 2?
salutare man....am cumparat si eu de curind o consola wii.....si as dori sa o modez.....cit costa si cum putem proceda....??? ms...
Incearca cu SMS Player
▪ NINTENDO Wii cu chipset DMS, D2A, D2B, D2C2, D2E cu modchip original Argon - sau cu modchip original D2Pro = 300 Ron cu tot cu manopera. In linkurile urmatoare puteti verifica singuri dupa seria consolei "LEHxxxxxx" ce fel de chipset aveti pe ea si in functie de aceasta ce chip va trebui instalat: Nintendo-Scene Wii Serial Tracker | Wii Drive Chip Database
▪ NOU !! Nintendo Wii cu chipset D2E si care are rasina epoxy aplicata pe bios = 400 Ron. Seriile sunt date mai jos.
UK LEH2247XXXXX
LEH2306XXXXXX
EU LEF1128XXXXX
0722 766149 pentru o programare.
Donely, ai PM ! Multumesc.
sal don a aparut ceva pt PIANO BLACK PSP -3004 PB????
mi-am modat si eu, ieri, lite-on-ul la donely. recomand cu incredere.
sall donely! ceva despre 3004? luna asta nu merge modat nu?
sigur cand va aparea ceva in legatura cu asta va scrie donely si aici.. nu mai stresati omul ca nu mai poate :)