cel mai tare,mi`a modat consola si merge super![]()
Donely daca-mi modezi lite-on-ul luni ma duc 1 luna la biserica si-ti aprind lumanari de sanatate.Deja ma seaca sta si se pune dreq prafu pe ea...am toate demo-urile din univers si decat sa dau bani acu pe joace mai bine o modez de banii aia asa ca BAGANE-AM BENQ in consolele astea cu lite-on sa ne bagam!
![]()
stiu ca toti suntem disperati se ne facem switchingul asta mai ales ca a iesit si Star Wars The Force Unleashed si cum altii sunt foarte nerabdatori ca si mine, infantil cum este de ce ne'am mai obosit sa rezervam![]()
Cum primesc transportul am sa postez aici si vedem pe urma lista cu cei care vor. Le rezolvam pe toate !! Pretul ramnae la 300 Ron cu manopera cu tot. Inlocuirea dvd-rom liteon se face numai cu BenQ fiind cele mai bune si mai putin zgomotoase. Cu BenQ puteti juca si online cu originale fara a fi banat. Cu Samsung ms28 sau Hitachi nu se poate juca online deoarece se ia ban chiar daca jucati cu originale.
Adeko, man, relax. Daca te agiti nu o sa vina mai repede, desi stiu si eu febra aceea cand esti in asteptarea unui lucru care ti se pare ca vine foaaartee greeeeu. Cheers
Donely,eu am samsung ms28 modat in 360 si am jucat backup pe live aproximativ 45 de min.Si la originale am cateva dar ma socat veste ca daca le joc pot lua ban eu jucam original cu driveul modat aproape in fiecare zii.Precizez nu ma ban nici in ziua de azi cand se va strica blocul optic imi voi pune benq si am rezolvat problema.
Bookmarks