Da am vorbit cu el in legatura cu problema asta nu este nici o problema pastrezi si garantia si lite-on-ul
Da am vorbit cu el in legatura cu problema asta nu este nici o problema pastrezi si garantia si lite-on-ul
Ma asteptam ca in cazul tau sa fie normal, dar am zis sa intreb totusi, poate si altii aveau "dilema" aceasta.
Don, am un xbox 360 mai vechi, care a dat rrod. Habar nu am ce dvd-rom are. Unul din primele modele. Se va putea folosi acela sau sfatuiesti cumpararea unui nou?
Modchip-wizard.com >> >> xbox 360 modchip brisbane >> >> xbox 360 firmware mods >> >> Xbox 360 mod chip >> xbox360 firmwareModchip-wizard can install any Xbox 360 Mod chip between AU 50 - AU 98 + Chip
Including Xbox 360 - Liteon Drives - which are best 360 drive
NME 2.0 is Updateable for insertion of modified operating Bios to allow further functionality and compatibility-
Liteon Firmware being tested thoughtfully - New NME Chip and or firmwares avail soon.
S-a schimbat problema donely doamne ajuta sa nu ramai cu drive-urile alea benq in stoc![]()
Dupa ce m-am documentat mai bine si am vb si cu cei de pe afara, un chip NME pentru cele cu dvd-rom Liteon pare cam imposibil de facut. In primiul rand patchul la NME este facut pe memoria de la drive, ori la liteon nu au acces la FW deci nu au cum sa faca patchul. Singura cale de acces la liteon este pe SATA. Pe siteul lor oficial de la NME nu am citit nici o astfel de stire in sensul asta. Cei de la Modchip-wizard.com cred ca bat campii rau de tot.![]()
eu deja am banii la ciorap. m-am despartit cu greu de jocurile ajunse la darky, dar sper sa merite![]()
Bookmarks