Am si eu o problema cu PSP-ul.Deci am un PSP Fat modat acum cativa ani si care are updateu 2.71.Mai mult de atat nu pot sa il updatez deoarece imi da o eroare(chiar si daca il updatez de pe net-direct de pe el- sau il updatez cu ajutorul unui joc-), nu merge.Am inteles ca mai trebuie o data modat.E adevarat?
am modat pt a doua oara un ps2 la donley azi ..
ce sa mai nota 10 indiscutabil !
recomand cu incredere tuturor !
numai bine
Multumiri lui Donley. Am modificat de doua ori consola Wii si a mers de fiecare data brici. Foarte profesionist.
Acum astept si cu o consola PSP. Numai ca e 3004 si nu mi-e clar daca se poate modifica.
Multumesc !!!
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------
MUltumesc
Daca are FW 5.03 maxim se poate moda
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------
Thx !!!![]()
Poti repara Xbox 360-uri cu RROD sau E-74 ??? In caz de orice?(scuze daca ai zis si nam citit)
salut aveam un xbox, astazi acum 5 min mi-a dat RROD iar dupa mi-a dat E74 se poate repara sau il arunc?
Donely, ce zici de asta?
Xbox-Scene News: Change DVD key and Game Region Code on Xbox360 (CPU key required)
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=621073
http://www.krunker.com/2007/07/23/ha...d-region-code/
...e ceea ce cred eu?NTSC-J games on PAL console? Wooo!
Donely am auzti k esti cel mai tare de peste tot.....Daca ma poti rezolva si pe mine as fi incantat
Asa sa incepem.....Acuma 1 saptamana am primit un PS2 din germania luat la mana 2
Am cateva jocuri pe el si merg toate....Eu vreau sa il modez...
Am fost cu el in uniri la 2 standuri la 1 mi-a zis k e cel mai vechi model ps2 si ca costa 2 mil jumate si la al 2lea a zis da incoasa vad seria sa uitat a zis vii maine cu el sa vad daca ti`l modeaza sefu...a cerut 1.400
Am mai cautat eu oameni sa mi`l modeze si am gasit 1 pe un site (ok**ii) si a zis sa ii spun SCPH ce cod scrie
La mine screi SCPH 3004 R...la care a zis k ii pare rau da nu poate sa puna modbo 760 pe modelu asta de consola..
La care dupa vro 10 min a revenit cu un pm si a zis k totusi sa il duc la el sa vada daca are placa de baza nu stiu cum k poate totusi merge sa o puna...
Ce sa fac sa ma duc la el si sa zica k nu merge...
Sau poti sa ma rezolvi u?
Astept mgs ...daca poti pretu si unde sa vin
MS
Interesant comandante. Cred ca este ok din ce am citit. Am sa comand un infectus sa vedem cum sta treaba.
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
Daca ti-l face la 140 ron este ok. Eu nu mai am chip compatibil pentru modelul tau.
ok....da este adevarat k se poate moda modbo 760 pe 3004 R ? ca a zis k daca are placa de baza intr`un fel poate
Bookmarks