Am fost de dimineata la Donely cu un PS2 slim pentru modare. A durat doar 20 de minute, consola merge acum brici, multumesc Donely, esti un adevarat profesionist, lucrezi rapid, si curat. Il recomand tuturor pe Donely, merci mult, omule!!!
Am fost de dimineata la Donely cu un PS2 slim pentru modare. A durat doar 20 de minute, consola merge acum brici, multumesc Donely, esti un adevarat profesionist, lucrezi rapid, si curat. Il recomand tuturor pe Donely, merci mult, omule!!!
Salut !
Am o problema , detin un PS2 SCPH 50004 modat dar nu-mi mai citeste DVD-urile , citeste doar cd-uri. Din cate am citit pe net am inteles ca ar fi de vina blocul optic ! Cum stiu sigur ca e de vina blocul optic ? Cat m-ar ajunge schimbarea lui ?
Ce mi-ai recomanda ca solutie inafara de schimbarea blocului optic ?
Salut!!
Donely ai de vanzre volan microsoft pt. xbox 360?? Daca da la ce pret?? Cum e mai bine sa tin consola xbox 360 orizontal sau vertical??
MUltumesc Mult
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
Multam mult !!
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
Din pacate pentru consola ta, nu se mai fabrica bloc optic de mult timp. Sa ars dioda care raspunde de citirea jocurilor pe suport dvd. Ca sa ii pui HDD, trebuie sa iti cumberi network adapter care si ala nu se mai fabrica de mult timp. Cel mai bine alta consola nou din ultima generatie. Recomand model SCPH 90004 !!!
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
NU am asa ceva de vanzare. Cel mai bine o ti pe orizontal.
am modat si eu un x 360 astazi la donely...cred ca mai mult de 5 minute n-a durat..super incantat,multumesc mult![]()
Modat Xbox 360 azi la Donely ,Incredibil de repede.Donely iti meriti toate laudele multumesc !!
Tel: 0722.766.149 | YM: doncorleony | eMail: [email protected]
Va salut pe totiiiiii !!!!!!!!
Yo Donely preturile de modare la Playstation 2 de pe prima pagina sunt actualizate ????
Sunt diferente (de rulare in special) intre un PS2 77004 si ultimele modele ??? Intreb deoarece am gasit pe niste siteuri online PS2 vers 77004 la pret bun si vreau sa ma decid.
Noroc si bafta la toata lumea!!!
Donely, te'am mai intrebat prin iarna dar am uitat sa vin...
Am modat la tine un xbox 360 acum ceva timp, are 1.4 parca.. cat este un update de firmware si cam cand as putea sa vin?
Mersi frumos.
Buna,
HDD de 60GB pentru XBOX 360 nu aduci? Si daca da la ce pret ar veni unul. Iar a doua intrebare este la ce pret ai avea o pereche de casti pentru mai adineaurea amintita consola?
Bookmarks