Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 60 of 155 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 110 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1181 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Mai hombres, ps4 pro nu e capabil hardware de 4k nativ. Acuma urmează sa ma contraziceți din nou, eu va dau linkuri, ne mai contrazicem și când iese pro la vânzare și apar primele reviews îmi dați dreptate. Va scutesc de polemica. Așteptăm să iasă pro.
    ---------- Post added 27-09-2016 at 08:46 ----------
    [/COLOR]"Sony has admitted that most PS4 Pro games will only be upscaled to 4K resolution, but has denied that is misleading to customers." (METRO.CO.UK) (FORBES.COM) (HARDCOREGAMERS.COM) etc.
    Mai continui? Repet, ma mir ca nu știați, sau va mințiți singuri. 4K gaming NATIV cere horsepower nu midrange hardware ce e acum pe ps4 și pe viitorul pro.
    Dar tu esti in stare sa si intelegi ceea ce citesti?
    "most games" inseamna "majoritatea jocurilor", nu "all games" sau "toate jocurile".

Evident ca Uncharted 4 sau Horizon:Zero Dawn nu vor fi in stare sa ruleze nativ la 4K, avand in vedere ca asa cum ai spus e nevoie de hardware mai puternic pentru a sustine un framerate de ~30 fps. Dar remasterizarile sau unele jocuri cu grafica mai "slabuta" vor putea rula nativ la 4K.
    Pe langa asta, cand vor rula la 4K nu vor beneficia de toate artificiile grafice de care e capabila consola, fiindca asta e rezervat pentru 1080p.

Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    4k nativ e noua găselnița de marketing? e irelevant cand jocurile rulează pe aceleași engineuri obosite si folosesc aceleași tehnici de randare.
    Poate ar trebui sa vezi prima data pe viu asa ceva, si apoi sa comentezi. Inca nu a aparut PS4 PRO ca sa vezi pe consola, dar poti testa si pe un PC capabil de 4K si un monitor/TV 4K.

2. #1182 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pai prietenul meu, tu când mergi la magazin și ceri o pâine te mulțumești cu jumătate la preț întreg? Vânzătoarea îți spune ca de restul să-ți imaginezi ca e întreaga... pai... vezi ce marketing frumos e aici?
    Hai s-o luam și altfel, măcar Microcrap au pus bluray player 4K pe One S, S$ny nimic pe Pro.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

---------- Post added 27-09-2016 at 09:19 ----------

Ideea de baza care încerc s-o insuflu vouă e ca Pro nu merita, mai ales pt cei care au deja PS4. E aceeași Marie cu alta pălărie.
    Sa va chinuiți sa vindeți acum consola, cum a făcut Dante, sa așteptați pana în noiembrie sa vina Pro numai sa constatați ca e aceeași consola, nu merita.
    Eu sa fac un upgrade pt calitate grafica de la high la very high și upscale 4k, nu mersi.

3. #1183 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E irelevant pana la urma ce crezi tu, sau eu, sau oricine altcineva. Parerea iti apartine, iar pentru unii Pro e exact ce trebuie. Promite fps marit in 1080p si unele jocuri in 4K @30fps. Daca acel 4K va fi pana la urma nativ sau nu, nu e atat de relevant. Uita-te la multe alte jocuri de pana acum care nu au rulat in 1080p pe generatia asta. SW Battlefront ruleaza in 720p si 900p pe Xbox One, respectiv PS4. Jocul arata superb chiar si asa, iar aici s-a facut artificiul de upscale pentru un fps de 60 constant.

Ideea e ca pana la urma conteaza experienta fiecaruia. Iar treaba cu jumatate de produs la pret intreg e o prostie. Vreau sa vad o alternativa la banii astia pentru a rula in 1080p la fps mare sau 4K la 30fps. Eu cu un ditamai PC-ul nu sunt in stare de asemenea performante, asadar astept cu interes Pro si evolutia lui. Nu stiu daca il voi lua sau nu, dar sunt interesat de evolutia si impactul noii console asupra pietei. Daca prinde vom vedea anual revizii de genul asta, ca la telefoane.

4. #1184 SP
    Junior Member ticaaa's Avatar
    ps pro o sa fie cu grafica imbunatatita si framerate mai stabil chiar si la 1080p asa ca merita
    o sa vedeti la FF15 cand multi o sa se planga ca le merge la sub 30 fps pe ps4 normal si grafica mai slaba

5. #1185 SP
    Dacă voi va mulțumiți cu atât e ok. Dar întrebarea era alta: merita upgrade? Ca baiu e ca multi avem deja ps4.

6. #1186 SP
    Junior Member ticaaa's Avatar
    pai asta depinde de ce vrea fiecare
    eu de exemplu vreau ca fiecare joc sa fie cu grafica mai buna si framerate mai stabil asa ca o iau pro-ul chiar daca am deja un ps4

7. #1187 SP
    Member blondutzu's Avatar
    nu comentam utilitatea noii console. Aduce un plus semnificativ de performanta la acelasi pret ca PS4, cu siguranta se merita si o voi cumpara. Doar mentionam ca nu ne va da pe spate pana cand nu apar jocurile dezvoltate cu 4k in minte.

@Hider141 o vad pe viu de vreo 2 luni

8. #1188 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Mai hombres, ps4 pro nu e capabil hardware de 4k nativ.
    pana sa iasa oficial ps4 pro cei de la DF au aratat cam cum ar rula in 4k ps4 pro cu 4.2teraflopsi.. si se misca foarte bine de exemplu in Witcher 3.. asa ca nu stiu ce sa zic.

si cel mai probabil or sa apara tehnologii noi pe parte de software sa sustina acest 4k pe console

in acelasi timp este foarte probabil ca foarte multi sa opteze pt 1080p /60 fps + Ultra settings , insa aici conteaza si cum optimizeaza developerul jocul (mai spre 4k sau mai spre 1080p ultra)

9. #1189 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai Witcher nu primește patch pentru Pro, ai văzut altceva. Când o sa vedem consola lansată și teste pe Pro mai stăm de vorbă. Ce au făcut ei e un pic comic, un PC custom made care sa "semene" cu Pro, o glumă. As vrea eu consola cu procesor atât de puternic.

10. #1190 SP
    da man, asa e , ideea era sa fie apropiat de specs (daca te uiti atent ,fac lock la 900mhz pe placa video) .. sunt convins ca o sa fie destul de apropiate testele de pe ps4 pro, mai ales ca jocurile or sa vina cu patch de ps4 pro si deci or sa fie optimizate corect.

11. #1191 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Singurul factor decisiv care te va face sa cumperi PS4 PRO va fi experienta pe care ti-o va oferi/transmite, daca vei fi placut impresionat de modul cum se vor vedea/comporta jocurile pe televizorul tau sigur vei cumpara, indiferent de cum ajunge sa-ti ofere acea experienta, fie ca vorbim de HDR, 4K upscale, checkerboard, nativ etc.

12. #1192 SP
    @poyuit, sti care e problema la console? Trebuie sa respecte un anumit trend, un anumit design, o anumita capacitate de ventilatie, un anumit consum de curent, un anumit pret per total, etc. La PC nu ai nici o ingradire de genu asta. De aici apar compromisurile astea. Ca sunt convins ca nu i-ar fi durut capu pe cei de la S$ny sa bage un CPU sau APU ft puternic si sa rezolve orice problema, iar pretul sa-l salte exponential.

13. #1193 SP
    haide bre, ce-i asa de greu de inteles ?!

la 400 de euro pt 4k(nativ sau nu) sau 1080p / 60fps pe ultra mie mi se pare cea mai buna afacere sau pret..

asta daca se respecta previziunile si developerii isi fac treaba corect si nu ii dau o spoiala de aiurea gen : ps4 de baza low-medium iar pro medium-high cu sughituri ambele variante..
    caci cele exclusive ce vin din partea studiourilor SONY or sa-si faca corect treaba.. am inteles ca si SONY se implica si discuta cu developerii pt a implementa unele tehnologii ajutatoare cu diverse tools-uri .. in fine..

am ajuns ca si consolisti sa vorbim de chestii ce nu ne privesc insa da , media si in final tot "ei" sunt de vina pt asta , insa ei sunt impulsionati doar din cauza noastra.. consumatorii..

14. #1194 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    In poll-ul de mai sus, eu am bifat ca voi cumpara cu siguranta PS4 PRO, cu toate ca am deja un PS4, dar acum nu mai sunt chiar atat de sigur ca o voi face. Nu am dubii ca PRO-ul va fi mai bun decat PS4 actual, insa zvonurile cu un PS5 pentru 2018 m-au facut sa stau pe ganduri. Daca PS4 PRO nu poate 4k, iar experienta cu VR-ul va fi nesatisfacatoare pentru cei mai multi, Sony nu prea va avea incotro si se va grabi probabil cu un PS5 sau cu un PS4 ultraPRO. Deci, sa-mi iau in noiembrie, decembrie, sau in 2017, un PS4 PRO, nu mi se mai pare o idee prea buna, tinand cont ca posibil in 2018, va aparea altceva mai bun. In asemenea situatii, cred eu, politica pasilor marunti nu este prea potrivita, tinand cont de costurile prea mari pentru cei cu un buget ca si al meu. Ca si cu smartphone-urile: daca am un iphone 5, nu-mi iau 5s dupa o vreme, ci eventual 6......sau 7.

15. #1195 SP
    Member omega's Avatar
    Salut, sa ma bag si eu in seama desi parerea mea este irelevanta si poate fara toate datele exacte. Eu cred ca ne indreptam spre micsorarea numarului de jucatori pe consola. Producatorii vor iesi pe plus sau in cel mai rau caz la fel, pentru ca vor vinde mai putin dar mai des, insa unii vor renunta la console (de exemplu eu) daca ajung sa fiu nevoit sa fac upgrade odata la 2 ani pentru ca altfel in modul online sunt dezavantajat cu faze de genul 30 fps vs 60 fps sau daca versiunea jocului de ps4 fata de ps4 pro va fi atat de mare cum este acum intre un joc lansat si pe ps3 si pe ps4 (din punct de vedere grafic). Pe langa asta numarul de jocuri bune lansate a scazut fata de ps3 cel putin. Deci nu cred ca ps4 pro este doar un bonus pentru cine vrea (cum am mai tot auzit pareri).

16. #1196 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    S-a tot spus ca in mp va fi fps egal si pe pro si pe modelul vechi. Si asta cu ne îndreptăm spre micșorarea nr de jucători pe consola o tot aud din 2011 de cand am părăsit pc-ul in favoarea ps3. Si uite ca suntem aproape în 2017 si ps4 se vinde mai bine ca orice alt playstation.

17. #1197 SP
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    zvonurile cu un PS5 pentru 2018 m-au facut sa stau pe ganduri.
    da om.. dar sigur pe final de 2018 , deci mai sunt 2 ani.. daca vrei mai bun pro-ul este ok , daca te multumeste ps4 actual atunci nu ai de ce sa te agiti pt inca 2 ani

18. #1198 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    S-a tot spus ca in mp va fi fps egal si pe pro si pe modelul vechi. Si asta cu ne îndreptăm spre micșorarea nr de jucători pe consola o tot aud din 2011 de cand am părăsit pc-ul in favoarea ps3. Si uite ca suntem aproape în 2017 si ps4 se vinde mai bine ca orice alt playstation.
    Total de acord. Inca de prin 2005 prevedea unu' ca toate consolele vor disparea in favoarea PC-urilor, apoi ca PC-urile vor disparea in favoarea telefoanelor si tabletelor, acum am luat-o de la capat...

In tot acest timp, cel putin in perioada toamna 2013 - toamna 2016 s-au vandut zeci de milioane de console (in jur de vreo 60 - 80 milioane probabil insumate, nu stau sa caut, dar cred ca cifrele date de mine sunt oricum minimul posibil...), si inca nu dau semne de extinctie. De unde rezulta ca oamenii se simt mult mai confortabil sa joace pe consola, multi o considera all-in-one media center device (filme, youtube, muzica, jocuri), ba inca unii din noi romanii am ajuns sa consideram mult mai economic (exceptand Filelist-ul) sa jucam pe consola decat pe PC.

Sa revin on-topic, nu voi cumpara PS4 Pro, actualul PS4 care il am este mai mult decat suficient, ruleaza exceptional Uncharted 4, No Man's Sky, Driveclub si Skylanders sau Destiny incat efortul financiar de a trece la Pro nu se justifica pentru mine.

19. #1199 SP
    Quote Originally Posted by omega View Post
    daca ajung sa fiu nevoit sa fac upgrade odata la 2 ani pentru ca altfel in modul online sunt dezavantajat cu faze de genul 30 fps vs 60 fps sau daca versiunea jocului de ps4 fata de ps4 pro va fi atat de mare cum este acum intre un joc lansat si pe ps3 si pe ps4 (din punct de vedere grafic).
    pai asta este dezavantajul PRO-ului.. caci desi poate mai mult in online o sa fie lock la cate fps-uri are ps4 de baza.. deci nu e bai aici..

revenirea la pc cred ca tine de tara noastra, nu cred ca e cazul si in afara.. piratarea este totusi cea mai ieftina metoda de jucat iar daca-ti place jocul il cumperi pt mp..

20. #1200 SP
    Member mircoid's Avatar
    Vad zilnic zeci de replyuri contradictorii despre cat de tare e PCul in fata lui PS4Pro. Unul nu zice nimic despre TV-uri 4K HDR10 disponibile pe piata si pe care ni le permitem intr-un colt al sufrageriei cu minunatul PS4Pro.
    As vrea sa discutam acest aspect important, mai ales ca ieri (27 septembrie 2016) sony a dat drumul la update firmware in care adauga suport HDR pentru tvurile 4k entry level din seriile xd70, xd75, xd80, xd83, xd85, sd80 etc.
    Se stie ca seria xd70 vine cu panel de 50hz si este boostat de procesor la 200hz motionflow iar panelul de 100hz vine de la seria xd80 in sus care boostat de procesor se duce in 400hz motionflow.
    Preturile pe tvuri pleaca de la 3700 lei si sar de 5000 lei pentru tvurile sony compatibile, entry level.
    Eu as propune sa dezbatem aci sau intr-un subtopic aceste detalii pentru cei care vor setup compatibil ps4pro.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 155 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 110 ... LastLast

Bookmarks