Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 62 of 155 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1221 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    In fapt de ce scoate S$ny Pro-ul?
    Pentru a fi cu un pas in fata celor de la Microsoft si pt. a-si spori vanzarile la televizoarele 4k.

2. #1222 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Uite aici lista de TV-uri cu caracteristicile si review-uri https://www.rtings.com/user/ratings/oIxL16zyUP2p_Q

Tine cont ca in lista HDR-10 e panel pe 10 bit culoare, adica HDR static, iar Dolby Vision e panel 12 bit, adica HDR Dynamic, teoretic cea mai buna varianta deoarece Dolby Vision suporta HDR-10, dar invers nu.
    Mersi pentru sursa.
    Am inteles faza cu Dolby Vision ca suporta si 10bit si 12bit dar ps4pro nu da 12bit.

Observ ca seria xd80 de la Sonu apare ca fiind suportata desi unele specificatii dau panelurile pe 8bit. Poate confirma cineva cu mai multe cunostinte ca seria xd80 reda HDR10?

Mai stim ca in seria xd80 la diagonalele de 43" ai 49" vsync duce 200hz motionflow, in schimb 55" duce 400hz motionflow pe panel de 50hz.

Mie personal imi face cu ochiul si seria x83 ca buget, desi nu are diagonala de 55" dar la 49" are vsync nativ de 100hz boostat in 1000hz motionflow.

3. #1223 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    tu in ce lume traiesti? TU esti fanul lui Sony, nu invers! ca tu ai ales sa iti atribui un statut special in "relatia" cu Sony e treaba ta,nu a lor. pe ei in intereseaza doar banul tau si atat, daca ar putea sa iti dea un bat cu 400 $ ei ar fi multumiti.
    ce ne tot plangem ca incearca sa faca bani folosindu-se de nostalgiile noastre sau de cerintele noastre.
    vrei sa ii boicotezi nu le mai lua produsele!cred ca au spus clar ca Pro-ul este pentru cei care vor o grafica mai buna si ATAT, nu inlocuiesc PS4
    omul asta a inteles pe ce lume traim. sunt 100% de acord. cui nu-i place sa "voteze" cu portofelu. eu asa fac, cel putin.
    a nu se intelege ca sunt vreun mare fan ps4 pro; ba din contra.

4. #1224 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cei ce nu sunt hotarati si o sa-si cumpere undeva la anu o sa-si dea seama ca s-au bucurat doar 1 an de ea, ceilalti , cei ce or sa si-o ia la lansare baga toata perioada de 2 ani .. restul asteapta ps5 si se bucura de ala cel mai bine e ca ai de unde sa alegi , intr-un an asa o sa apara scorpio , iar ai de unde alege bani sa fie..

5. #1225 SP
    Member Hider141's Avatar
    Eu, personal, ma numar printre cei care aleg consola in functie de jocurile disponibile pe platforma respectiva, nu jocurile in functie de consola pe care am ales-o.
    Poate sa fie Scorpio cu 200$ la lansare ca daca nu ma atrag jocurile de pe Xbox nu o voi cumpara. Sau un viitor PS5 poate sa suporte si 4*8K nativ daca nu ma vor atrage jocurile ce vor fi lansate pentru consola.

6. #1226 SP
    Member blondutzu's Avatar

PS4 Pro

sau te poți numără printre cei fără ochelari de cal si sa le cumperi pe ambele

7. #1227 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aștept donații pentru achiziționarea unei console Xbox One, PM pentru IBAN. Mulțumesc anticipat!

8. #1228 SP
    baga-ma inapoi la ignore. Sa nu faci riduri de la atata ura.

9. #1229 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    Sau te poți număra printre cei fără ochelari de cal si le poti cumpara pe ambele.
    Frate, asta e un forum de saraci, lasa-ne cu textele astea.

E caraghios rau thread-ul, serios. Pentru cine nu vrea sa citeasca prea multe pagini inutile, avem asa:
    -cei interesati de PS Pro care il vor si cumpara
    -cei care nu sunt interesati de PS Pro si care nici nu il vor cumpara
    -cei care nu sunt interesati de PS Pro, dar sunt frustrati de propriul snobism, pentru ca ei vor sa aiba mereu ce e mai jmeker pe piata, ceva asemanator jucatorilor de PC (in fond, de ce sa fii nemultumit ca apare o noua consola, din moment ce jocurile oricum vor aparea si pe generatia veche in continuare?)
    -bogatii risipitori, care cumpara PS4, PS Pro, Xbox One, Xbox Scorpio, eventual si ceva editii limitate pentru ca arata bine
    -carcotasii, care poate vor cumpara Pro, poate nu il vor cumpara, dar carora oricum le place sa faca scandal

Nu cred ca mi-a scapat nimic. Eu sunt inca nelamurit de ce face dracia asta de consola, si tot nu mi-am facut timp sa vad prezentarea ei de la Sony. Imi poate spune cineva daca va avea optiune sa ruleze toate jocurile la 1080p in 60FPS si/sau 4K in 30FPS?

10. #1230 SP
    Daca esti sarac probabil ca sunt lucruri mai importante pe care sa cheltui banii decat pe console, just saying. Ar fi bine sa mai renuntam si la prejudecati ca au trecut 27 de ani aproape, nu ne priveste pe noi pe ce cheltuie banii x sau y.

11. #1231 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Tot penibil ai rămas, am crezut că ai avut o zi mai proastă, acum am înțeles care e problema. Ești pe ignore in continuare, din păcate pe Tapatalk nu funcționează cum ar trebui, încă îți văd aberațiile. Mai trece o săptămână mai aflu ceva nou. Acum dupa update sunt un clovn sărac cu ochelari de cal.

12. #1232 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    sunt lucruri mai importante pe care sa cheltui banii decat pe console, just saying [...] nu ne priveste pe noi pe ce cheltuie banii x sau y.
    Aha.

/* Nu te mai ataca, blondutzule, ca saracia de care vorbesc este inside joke. Face referire la un user banat recent care era ofticat ca forumul cere donatii, iar administratorii sunt niste saraci la cutia milei. *\

13. #1233 SP
    Nu am zile proaste, dimpotriva, nici nu imi aduc aminte sa te fi jignit. Nu am nici o problema ca nu rezonezi cu parerile mele, insa e frumos sa le respecti. Nu pe ale mele, asa in general.
    O zi buna iti doresc.

@Espiritus nu m-am atacat, stai chill, nu iau personal hate-urile de pe aici.

14. #1234 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post

Nu cred ca mi-a scapat nimic. Eu sunt inca nelamurit de ce face dracia asta de consola, si tot nu mi-am facut timp sa vad prezentarea ei de la Sony. Imi poate spune cineva daca va avea optiune sa ruleze toate jocurile la 1080p in 60FPS si/sau 4K in 30FPS?
    In muliplayer FPS-ul trebuie sa fie acelasi pe ambele console. In single developer-ii trebuie sa aduca un plus pe pro, dar ramane la aprecierea lor cum fac asta. La RoTR de exemplu au anuntat 3 setari parca, 4k 30fps, 1080p maxed out la detalii in 30fps si inca ceva cu 1080p care sa tinda spre 60fps, dar mai degraba 45.

15. #1235 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu am zile proaste, dimpotriva, nici nu imi aduc aminte sa te fi jignit. Nu am nici o problema ca nu rezonezi cu parerile mele, insa e frumos sa le respecti. Nu pe ale mele, asa in general.
    O zi buna iti doresc.

@Espiritus nu m-am atacat, stai chill, nu iau personal hate-urile de pe aici.
    Când vii cu "mișto-uri" de doi lei e același lucru. O zi buna sa ai și tu si un weekend cat mai plăcut. Am galopat de aici, noroc!

16. #1236 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    tu in ce lume traiesti? TU esti fanul lui Sony, nu invers! ca tu ai ales sa iti atribui un statut special in "relatia" cu Sony e treaba ta,nu a lor. pe ei in intereseaza doar banul tau si atat, daca ar putea sa iti dea un bat cu 400 $ ei ar fi multumiti.
    ce ne tot plangem ca incearca sa faca bani folosindu-se de nostalgiile noastre sau de cerintele noastre.
    vrei sa ii boicotezi nu le mai lua produsele!cred ca au spus clar ca Pro-ul este pentru cei care vor o grafica mai buna si ATAT, nu inlocuiesc PS4
    Asa, si n-am voie sa-mi exprim aici parerea sau cum? Esti politistul forumului? Am zis ca PS4 Pro nu se merita, atat. Si am explicat de ce. Unde e problema?

---------- Post added 29-09-2016 at 16:45 ----------

Quote Originally Posted by BizZare View Post
    Pentru a fi cu un pas in fata celor de la Microsoft si pt. a-si spori vanzarile la televizoarele 4k.
    Din pacate nu e. S$ny nu s-a gandit sa includa in consola un bluray player 4K. Pe cand Micro a facut-o.

17. #1237 SP
    Banned Templier's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Asa, si n-am voie sa-mi exprim aici parerea sau cum? Esti politistul forumului? Am zis ca PS4 Pro nu se merita, atat. Si am explicat de ce. Unde e problema?

---------- Post added 29-09-2016 at 16:45 ----------

Din pacate nu e. S$ny nu s-a gandit sa includa in consola un bluray player 4K. Pe cand Micro a facut-o.
    nu ai decat sa iti spui parerile dar daca vrei sa fi si ascultat ar fi bine sa dai niste argumente corecte, nu fanteziste.

18. #1238 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Fanteziste sunt pt tine. Tocmai ca sunt realist si zic ca Pro n-o sa poata ce vor multi pe aici. Tu zici ca poate. Ft bine.

19. #1239 SP
    Banned Templier's Avatar
    eu nu am zis nici ca poate sau nu poate, argumentele tale sunt fanteziste : " ca isi bat joc de fani ..." are ar fi aia din punctul tau de vedere? daca nu intelegi ca pentru ei este o afacere atunci tu ai de pierdut

20. #1240 SP
    Junior Member sergiuvl's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 155 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... LastLast

Bookmarks