Încă nu, dar pe cablu se comporta bine si aia veche, se ducea spre viteza maximă pe care o am eu la abonament, 300 cu 100.
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
Încă nu, dar pe cablu se comporta bine si aia veche, se ducea spre viteza maximă pe care o am eu la abonament, 300 cu 100.
Foarte fain. Si care este viteza reala cu care descarca prin wireless? Se apropie de 14.75MB/s?
Am luat Dishonored 2 digital si ia cam luat in jur de 10 -15 minute sa se instaleze integral pe Pro! Pt Darksiders Warmaster Ed a durat mai putin de 10 min![]()
Razer Raiju | Officially Licensed Pro Controller for PS4:
https://www.playstation.com/en-gb/ex...id=or-pe-98703
Uratel baiatu.. dar nu pare-a fi chiar de lepadat. In ceea ce ma priveste, raman la.. "default", imi este de0ajuns.
Default, dar cifrele diferă dacă încerci de mai multe ori. Jocurile se descarcă în medie cu 10 MB/s
Care este nivelul de zgomot al consolei la voi in jocurile HDR/4K patched (e.g Last of us) ?
In destiny nici nu se aude consola dar in Last of us (4k/60 fps) e ca un jet engine ( mult mai rau decat la PS4 original). Cum pun limita la 30fps consola se linisteste si zgomotul dispare.
Pe forumurile din afara sunt mai multe persoane cu problema asta si alta lume la care ps4 pro este silentioasa si in jocurile mai demanding.
Nu stiu daca sa returnez si sa incerc alta , pare sa fie o loterie
Cam asa se aude:
https://www.youtube.com/watch?v=LoyRGhD0Jko
Nu e nicio loterie, suntem vreo 6 prieteni care au au același zgomot în TLOU, CoD, Infamous. Asta e consola, o schimbi degeaba. Aia care spun altceva nu au auzul atât de fin.
Poți sa o modezi dacă te doare. Ii pui răcire cu apa și ai rezolvat.
-= Sent from a parallel universe through a wormhole =-
Este puțin mai zgomotoasă în 4k. Dar asta este de înțeles. Dar nu devine de nesuportat. Este ok.
Confirm si eu, in "4K" e mai zgomotoasa. Initial am zis ca este ceva in neregula cu ea. E ok pana la urma, nu te joci pe "mute"
PS: testat pe COD si Syndicate, nu am momentan alt joc cu support "Pro".
eu am avut prima varianta de ps4 si pot sa spun ca e liniste in camera de cand cu PRO , sunt de acord cu testul de sus desi n-am avut un slim in testare.
---------- Post added 13-12-2016 at 10:34 ----------
joc des BF1 si n-am auzit niciodata ventilatorul la turatia aia ,nici in bf1 nici in alt joc de pana acum.
Scrie omul, pe la comentarii parca, ca a schimbat consola aia galagioasa si e mai bine acum.
Probabil a avut o unitate cu defect.
Bookmarks