Din punct de vedere al comparatiei mobile vs consola MonkY are dreptate, cand pe telefoane exista deja dual core (dual core ma la apple dual core) si octa core la 2.0 Ghz care imping continut 4k cu alimentare pe baterie si consuma ~4Watt iar tu pe consola ai un octa core la 1.6 Ghz cu alimentare activa si nu scoti nici macar 4K video si te chinui cu mama tata si sora optimizarii de la o mana de companii care au reusit sa scoata cu chiu cu vai 60 fps si 900-1080p e o problema, sa nu mai vorbim de faptul ca si presupusul PS4.5K nu vine cu mari progrese hardware in plus, 1.3x processing power, 2.3x si 24% la latimea de banda si poate asa cum sper si eu un hdd cu viteza mai mare de transfer, daca tragi linie tot nu e cine stie ce progres. Un progres era un pret un pic mai mare justificat prin 4K atat video cat si gaming si framerate de la 30fps constant pe 4k si 60 fps constant pe 1080p era de inteles, stiai exact pe ce dai banii si chiar si asa, depinde de cum o sa lucreze developerii cu noul hardware, s-ar putea sa ne mai loveasca un val de frustrare si sa vedem ca tot nu o sa tina prea mult 60 fps la 1080p...Sper la un moment dat sa se atinga fotorealismul sau mai stiu eu ce ca sa scapam odata de grafica si sa trecem la lucruri ce tin de gameplay, atmosfera, poveste, sunet, etc.
Bookmarks