Din pacate l-am prins (filmat) numai pe Digi Sport 1 (care este in maghiara),dar l-am vazut si pe cea romana.
Din pacate l-am prins (filmat) numai pe Digi Sport 1 (care este in maghiara),dar l-am vazut si pe cea romana.
Ce aiurea e sa vezi reclama la tine in tara la un produs care nu exista... si nici nu va exista anul asta. Imi place ca au avut bani de reclama pentru TV, bani pe care i-ar fi putut cheltui pe un sistem de distributie mai serios si in Romania. Dar, asta e viata. Ne uitam la reclame in Romania si cumparam din UK, US, DE...
Am primit mail de la playstation cum ca e disponibila aplicația oficiala playstation app, dar bineînțeles ca pe google play zice ca nu este disponibila în tara noastră. Aveți idee se poate face cont pe google UK sau alta tara pentru a putea lua aplicația?
destul de greoaie aplicatia pe IOS...oricum nici WebStore pe PC (oricat de bun ar fi PCul) nu se misca prea stralucit, cu atat mai mult ala de pe PS3. SONY are o problema grava cu partea asta de integrare si browsing in aplicatiile lor de Store, indiferent de platforma.
Game-shop au anuntat azi ca o pot aduce probabil dupa data de 15 decembrie am vb la tel. cu ei
Probabil se refera la Magazin Jocuri Pc - Xbox 360 - Wii - Ps2 - Magazin Jocuri Ps3 - Nintendo Ds
Incearca sa intri pe pagina de Google Play cu un proxy (poti folosi add on extension Hola Unblocker, exista si pt Chrome sau Mozilla) si sa instalezi aplicatia pe telefon. Nu stiu daca va merge aplicatia oficiala PS, dar eu imi instalasem Pandora pe telefon si mergea, e un workaround care merita daca vrei sa instalezi ceva not available in your region.
am reusit sa o instalez. am downloadat-o de pe un site, am transferat-o in telefon, am instalat-o si mergeCine are nevoie de aplicatie, o gaseste aici:PlayStation Official App 1.4.1.apk - 13.7 Mb
PS4 will allow you to use your real name online at launch -- PlayStation Universe
IGN has Tweeted confirmation that PlayStation 4 will allow gamers to use their real name for all of the console’s online services at launch.
This is an optional function, though Sony is encouraging users to use their real name as it forms part of the platform holder's philosophy of a more personal and social experience for the PS4.
ma scuzati ca intervin atat de tarziu, dar referitor cu reclamele de la PS4 pe digisport, sa stiti ca ele nu au nicio legatura cu romania sau cu vreo tara sau cu vreun post de televiziune, Sony se afla printre principalii sponsori ai UEFA CL si e normal ca inainte, la pauza si dupa meci sa se difuzeze reclame cu principalii sponsori, inclusiv sony si ps4, nu au platit separat. ca idee la meciul de marti a fost o reclama cu PS4 atat pe marginea gazonului cat si in pauza pe cele 4 ecrane de la tabela.in plus reclame la playstation si berea aceea celebra, nu vreau sa fac publicitate
, sunt de cand lumea la meciurile CL
![]()
Bookmarks