Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 680 of 903 FirstFirst ... 180 580 630 670 678 679 680 681 682 690 730 780 ... LastLast
Results 13,581 to 13,600 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #13581 SP
    Member musat's Avatar
    A fost un val de probleme legat de routere, nu mai functiona legatura cu PS4 (restul legaturilor cu alte dispozitive nu sunt afectate) dupa update-uri recente (nu mai stiu de la ce versiune au inceput sa faca figuri). Se pare ca ai un router din categoria "ghionista".

2. #13582 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    A apărut după penultimul update, mi-am tot bătut capul cu setările din router, plus ca prietenul meu care stă cu 3 etaje mai jos tot un TP Link avea, 1042 ND şi nici cu al lui nu mergea, sfatul meu este să vb cu un prieten să îţi împrumute un router să vezi cum stă treaba. Tu ce router ai ?

Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk

3. #13583 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    TP LINK WR941N dar la mine a mers foarte bine pana la ultimul update,acum ii dau rebuid database si incerc si cu un initialise ps4 in safe mode, daca nu merge o sa incerc sa imprumut un router si sper sa mearga ...

4. #13584 SP
    Acelaşi router il aveam si eu, este o problema cu ele, prietenul meu are TL 1042 ND si lui îi merge, eu însă nu mă pot conecta, din păcate sfatul meu este să il schimbi.

5. #13585 SP
    asta nu e problema o sa-l schimb dar sper sa mearga sa nu cumpar degeaba unul ... maine imi vine si fifa 16 si nu-l pot juca online ...merci de ajutor.

6. #13586 SP
    Eu am cumpărat un D Link Dir 850 L , este 200 de lei în Altex, pe cablu trag cu 30mb din torent, wi fi cam 3-5 mb din cealaltă cameră.

7. #13587 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Probabil s-a mai intrebat pe aici, sa fie cu pardon.

Cei care aveti un UHD/4k si il folositi si pe PS4, cum se vede imaginea? Stiu ca este upscaling, depinde mult si de input lag si alte optiuni, dar vreau o parere de la cineva care detine si se pricepe. Poate si o sugestie de TV, din cate stiu Samsung sunt cam cele mai bune pe aria asta.

Multumesc anticipat.

8. #13588 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu ma joc pe un UHD, se vede foarte bine (Samsung ca tot fi vorba).
    Dar atentie, va rula tot pe Full HD (nu pe UHD, semnalul scos de PS4 este Full HD nu UHD).

Trebuie sa recunosc ca m-am uitat si eu putin pe net cu privire la input lag, upscaling, etc, atunci cand am facut achizitia.
    Iti spun ca in parte este doar hating, pe de alta parte cifrele sunt cifre, in practica nu cred ca vei vedea vreo diferenta.
    Consola va merge brici pe un UHD cu game mode on (cauta un Samsung cu panel VA, mergi insa si uita-te intai in magazin, mai jos ai un link cu niste modele, orientativ).
    Samsung 2015 TVs: Reviews and Prices

Oricum eu sunt impresionat de ce inseamna UHD (chair si upscaling de la Full HD la UHD) pentru filme. Literalmente, alt film
    In principu pentru console nu e mare diferenta in plus (daca este una datorita panelurilor mai noi) totul depinde de tipul de panel si cum s-ar vedea pe o rezolutie Full HD.
    Nu exista upscaling pentru imaginea redata de console (game mode dezactiveaza toate tehnologiile post procesare, inclusiv upscaling).

9. #13589 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Acum depinde si de seria tv ului UHD.Daca vb de pocnitorile alea de Samsung la 3000ron,care daca iti schimbi pozitia pe canapea se schimba si imaginea.....mai bine ramai pe fullhd.

10. #13590 SP
    Member musat's Avatar
    Acum daca nu luam tv de 15000-20000 nu mai putem sa ne jucam sau sa privim un film ca restul televizoarelor sunt niste nenorociri si strica ochii. In concluzie nu mai luati tv-uri daca nu luati ultimul model aparut si mai iesiti pe afara in parc sau la terasa !

11. #13591 SP
    Daca ai avea habar despre ce vb nu te ai mai baga in discutie precum chilotii in cur.I am recomandat sa ramana pe fullhd daca are de gand sa si cumpere un tv "4k" la 3000 ron.

12. #13592 SP
    Member musat's Avatar
    Nu cred ca 3000 lei este asa putin, numai sa schimbi tv-ul ca sa te joci mai "misto". Toata lumea recomanda Tv, laptop, boxe, etc. foarte scumpe, ca asa este moda, dar ai intrebat daca si dispune de banii aia, pentru a cumpara produsul respectiv? Vin o gramada de "persoane" mai mici sau mai mari si intreaba de niste produse pe care ar VREA sa le cumpere, atunci cand au bani. Cred ca daca ai banii in portofel pur si simplu te duci si cumperi produsul respectiv fara sa tot intrebi in stanga si in dreapta ce parere au ceilalti. In general cumperi de cat ai bugetul nu de cat AI VREA SA-L AI!
    Eu am terminat pentru ca suntem off topic (este despre ps4 nu despre cumparaturi). Pace.

13. #13593 SP
    Omule ce nu intelegi din postul meu?.Eu doar i am recomandat ceva si mi am spus o parere.Nu am zis ca 3000 ron sunt bani putini etc,si de ce nu e bine sa fi informat despre niste produse pe care vrei sa le cumperi?

14. #13594 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    flightcrank , cam ce tv de 138 UHD mi-ai recomanda ?!

15. #13595 SP
    Nimic,BF4 se vede brici si pe 81cm fullhd

16. #13596 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Mie pe un monitor de 60cm FullHd nu mi se pare cine stie ce, se vede ok in spatii mici, dar la mape mari, in departare se vede destul de aiurea. Totusi Fifa16 se vede prea bine.

17. #13597 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Nimic,BF4 se vede brici si pe 81cm fullhd
    vasazica nu-mi recomanzi nimic ?!

18. #13598 SP
    Member blondutzu's Avatar
    subscriu la ce a zis flightcrank, decat sa iti iei un kitsch de UHD la 3000 ron mai bine iti iei un fullHD teapan. In viitorul apropiat se vor ieftini UHD-urile de calitate si o sa ai si mai mult content 4k, poti face trecerea atunci.

19. #13599 SP
    Revin cu solutionarea problemei la neconectarea pe psn , motivul intr-adevar era routerul, am inlocuit un tp-link pe care am dat 300 ron cu un alt tp-link la 50 ron si merge . Multumesc celor care m-au ajutat, zi buna !

20. #13600 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    vad ca nu mai merge psn ...!?
    La voi merge?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.