Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 190 of 903 FirstFirst ... 90 140 180 188 189 190 191 192 200 240 290 690 ... LastLast
Results 3,781 to 3,800 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #3781 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    E o frenezie de nedescris, care nu tin minte sa fi fost prezenta la lansarile current-gen. Concluzia e ca o sa vanda in draci, majoritatea gamerilor asteapta next-gen cu sufletul la gura, chiar cu putinele jocuri care merita sa fie jucate la lansare.
    Frenezia de nedescris despre care vorbesti tu este datorata unui singur mare motiv: nu sunt capabili sa produca mai mult (nici Sony nici Microsoft). De aceea sunt oamenii asa "disperati", pentru ca deja e sold out mai peste tot. Aici e marele pacat. Un producator precum Samsung sau Apple produce si vinde 10-20 milioane de produse pe luna, ei de-abia reusesc 3-4 milioane in cateva luni. Poate cine stie, de vina e si faptul ca toti 3 (Nintendo, Sony si Microsoft) s-au aruncat in barca AMD (care nu face fata).

Faptul ca e stocul mic, nu inseamna neaparat ca toata lumea doreste sa achizitioneze acum acest next-gen.

P.S. Da, noi suntem mai maniaci... vrem jocurile si consolele in day one... dar, nu toti sunt ca noi. De fapt, majoritatea nu suntem noi

2. #3782 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Rasko... tu o lauzi doar comparand-o cu Xbox One TV
    Exemplificam o paralela, o alta alternativa la acest tip de articol de zeflemea. Este cealalta fata a monedei, in dezacord cu riviul postat de Dant3. N-am laudat eu nimic, am citat dintr-un articol al presei de specialitate. Doar de can-can asa, in momentul in care vor anunta un Gears next gen voi fi primul care va sta la coada pentru Xboun.

3. #3783 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Killzone este singurul joc in care am alocat un numar mai mare de 500+ ore de gameplay in MP,prin urmare,sunt multumit de jocurile pe care Sony a decis sa le lanseze concomitent cu consola.Avand in vedere ca numarul consolelor vandute in primul an va fi destul de mic,nu au cum sa lanseze prea multe jocuri AAA exclusive.

L.E : Eu nu ma inpacientez.Stiu ca urmeaza sa apara Infamous SS in Q1,The Order in Q2 sau Q3 si multe alte jocuri care nu au fost anuntate inca.The best is yet to come.

4. #3784 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    ... majoritatea gamerilor asteapta next-gen cu sufletul la gura...
    Care next-gen?

5. #3785 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Care next-gen?
    Cum care?
    Attached Images Attached Images ps4-console-war-610x343.jpg

6. #3786 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Singurul joc next gen e Minecraft Xbox One Edt.
    @MonkY eu nu cred ca AMD-ul e de vina, stiu ca nu ai o părere buna, dar sa nu picăm in cealaltă extremă si sa incepem ca cei (cacofonie intenţionată )de la "iNvidia"

LE: as vrea sa stiu si eu care sunt jocurile pe care voi le consideraţi next-gen si se vor lansa pana la sf. acestui an

7. #3787 SP
    Off: Dant3... ai schimbat de curand tigarile? Imi pari putin dereglat. Ma sperii.

8. #3788 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Off: Dant3... ai schimbat de curand tigarile? Imi pari putin dereglat. Ma sperii.
    La ce te referi domnu' moderator?

9. #3789 SP
    Pai cum sa fie minecraft cel mai bun? Catan rulz.

10. #3790 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    @MonkY eu nu cred ca AMD-ul e de vina, stiu ca nu ai o părere buna, dar sa nu picăm in cealaltă extremă si sa incepem ca cei (cacofonie intenţionată )de la "iNvidia"
    Ah, nu m-am referit la AMD din punct de vedere al calitatii sau performantei (nu e o comparatie cu nVidia, ci cu Samsung, Apple & Co)... am spus doar ca sunt 3 companii mari care "sug la aceiasi tzatza" (ah ce urat vorbesc in next-gen). Si pur si simplu nu se face fata la productia chip-urilor, a placilor si toate cele. Altfel nu vad niciun motiv pentru care Sony sa nu fi produs mult mai multe...

Hai ca mai e un pic... Damn, cat am mai asteptat consolele astea next-gen (poate de aceea am si prea mari asteptari de la ele)...

11. #3791 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu glumesc Mo, nu vreau sa intru in detalii, nu mai vreau carne, am frigiderul plin. De aceea am dat edit si am intrebat care sunt jocurile next gen, serios vorbind eu vad doar 2: Forza 5 si Killzone SF
    PS ma refer la jocurile next gen din acest an
    PPS @Dj Mo am schimbat tutunul, Lucky Strike, probabil sunt epuizat din cauza ca tre' sa stau prea mult pana imi fac ţigările, deh, mi-a trebuit tutun vrac

---------- Post added 31-10-2013 at 15:16 ----------

Damn, cat am mai asteptat consolele astea next-gen (poate de aceea am si prea mari asteptari de la ele)...
    +1 sigur anul viitor va fi un an mult mai bun pt next gen

12. #3792 SP
    Member asari's Avatar
    Not enough clouds!

13. #3793 SP
    Banned asperas's Avatar
    Umila mea parere e ca incet incetisor balonul se dezumfla iar next gen nu e decat o mare frauda..!Ce aduce nou acest next gen fata de ce avem acum in TLOU,GTA5,BEYOND..mai nmk fiindca avem same graphic,same gameplay,same..!?Oamenii de aici(forum) si nu numai cu mai vechi state in gaming stiu desigur ce a insemnat trecerea de la o generatie la alta generatie dar acum ce avem..avem ranjetul lui Tretton(pe care nu il pot uita) la aceea conferinta de pomina atunci cand a venit cu marele anunt..

14. #3794 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Heads up pentru cei care au rude/prieteni in Canada!

http://www.amazon.ca/Sony-Computer-E.../dp/B00BJB9ZT6
    Mersi, tocmai am realizat ca unul din sefii mei e in Canada. I-am dat acum un mail sa vad daca se baga. Sunt curios cat ar fi transportul, depaseste oare 100-150$?

15. #3795 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu inteleg, ce vrea sa semnifice acest link? In Canada Amazon preia inca comenzi sau?

16. #3796 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, la fel si Walmart si Gamestop in US

17. #3797 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Umila mea parere e ca incet incetisor balonul se dezumfla iar next gen nu e decat o mare frauda.
    Next-genul mult visat de unii era simplu de realizat daca cumparatorul era dispus sa plateasca, sa zicem, 1000 de ''verzisori''/consola. Oricum sunt convins ca se va vedea la anul "diferenta" aia de care pomenesti cand intra in scena Naughty Dog, de fapt se vede acum in Killzone, wtf! Credea cineva ca gogosile astea care apar 1-2 pe an gen COD, Battlefield sau Fifa or sa impresioneze din primul an sau ca o sa defineasca vreodata next-genul?

18. #3798 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, se va vedea "next-genul" in functii de gen Instant On (dai un "click" si te-ai intors in joc)... in Live recording (lucru care pe PS3 necesita extra hardware, extra munca)... in Play while downloading (thx God ca au renuntat la install)... si in diverse alte nebunii. In jocuri, sa ne bucuram daca avem aceleasi efecte dar in FullHD la 60FPS. Si cam asta este. Pentru toate celelalte, asteptati sa vina nVidia, Intel, Samsung, Google sau Apple cu altceva. Sau vorba "cantecului"... pentru toate celelalte, exista Mastercard

19. #3799 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sau vorba "cantecului"... pentru toate celelalte, exista Mastercard
    Pt. altii Card Avantaj

20. #3800 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Nu inteleg, ce vrea sa semnifice acest link? In Canada Amazon preia inca comenzi sau?
    Da.Amazon.ca accepta precomenzi cu livrare pe 15 Noiembrie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.