profit si eu de ocazie si fac primul post pe Clubul PlayStation 4, La Multi Ani tuturor si Happy Gaming Christmas.
profit si eu de ocazie si fac primul post pe Clubul PlayStation 4, La Multi Ani tuturor si Happy Gaming Christmas.
o veste excelentaPlayStation Messages App Coming to iOS and Android Devices Today – PlayStation.Blog
android: link -> https://play.google.com/store/apps/d...obilemessengerConnecting with friends on PlayStation Network is about to get even easier with the PlayStation Messages app for iOS and Android devices, available now. This app gives you a dedicated interface to quickly send messages to people on your friends list, right from your phone. Want to check if your friends are ready for a round of Zombies in Call of Duty: Black Ops III? The Messages app gives you an easy way to gather the team.
ios: link -> https://itunes.apple.com/us/app/play...053285387?mt=8
Excelentă pentru tine, încă o aplicaţie inutilă pt. telefon, noi folosim whats app, mă refer la grupul de prieteni cu care joc.
Este bun daca primesti mesaje pe PSN. Playstation app-ul era destul de greoi pe partea de comunicare.
pai si cu ce te deranjeaza ca exista o aplicatie care nu ti se adreseaza? "inca o aplicatie inutila" pe principiul asta, orice aplicatie care nu o folosesti este inutila.este ok sa fie o aplicatie separata pentru mesaje, pentru ca aplicatia PS este de cacao, se misca destul de prost si merg greu mesajele pe ea. in plus face munca mai usoara teroristilor, nu ai auzit ca ei comunca prin PS
![]()
Nu fi supărat, că nu am nimic cu tine, foarte rar folosesc mesageria psn şi sunt de părere că sa irosit timp si bani pentru aplicaţia asta când puteau învesti în lucruri mai importante.
Nu inteleg, care e nedumerirea? Pentru a avea acces la multiplayer pe PS4 ai nevoie de PS+, in perioada 11-13 decembrie vei avea acces la multiplayer in jocurile respective si fara PS+.
E chiar culmea sa iti cumperi Star Wars dar sa nu ai PS+. Stiu ca nu e numai pentru SW, dar cu el e banner-ul.
Eu credeam ca pot descarca jocurile si ma lasa linistit sa joc in perioada aia... Posibil sa fie asa, in stanga sus arata PS+, poate e valabila chestia asta doar pentru cei cu plus. Stiti sigur ca e cum ziceti voi?
100% e cum zicem noi. daca ai cumparat un joc care se poate juca si in multiplayer si nu ai ps plus, weekendul asta o sa-l poti juca in multiplayer. simple as that. Chiar nu inteleg ce a vrut sa faca Sony cu treaba asta, care dracu si-ar cumpara black ops 3, star wars battlefront si alte jocuri care se joaca in multiplayer daca nu ar avea ps plus, let's be serious! adica ai avea cateva milioane sa dai pe un joc, dar nu ai avea 2.2mil sa iti iei ps plus pe un an? meh.
Cred ca e destul de sugestiv si titlul "Free Multiplayer Weekend". Singurul lucru gratuit in perioada respectiva este accesul la online. Nu este pentru prima data cand fac acest Free Multiplayer Weekend oricum.
se merita sa cumpar destiny sau sa joc warframe care e f2p?
eu vreau mai mult pentru poveste
am cautat pe youtube si majoritatea spun ca warframe e mai bun
Am de gand sa imi fac un card visa electron si as vrea sa stiu daca se poate folosi pe storul amrican![]()
Bookmarks