Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 264 of 903 FirstFirst ... 164 214 254 262 263 264 265 266 274 314 364 764 ... LastLast
Results 5,261 to 5,280 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #5261 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Enervant la controlere e ca si la Killzone si la BF4 au inversat L1L2 si R1R2, si dupa ce te-ai obisnuit ani de zile sa folosesti L1R1 acum e total peste mana cu L2R2.
    Vezi ca la Killzone din fericire poti sa-ti setezi sa folosesti R1 si L1, la BF4 nu este asa ceva la setari in meniu? Mie chiar nu-mi place sa folosesc pt aim si fire R2 si L2 si sper ca toate jocurile ce ies pe PS4 sa aiba optiune sa fie schimbate ca altfel

---------- Post added 05-12-2013 at 14:20 ----------

Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Legat de bateria controlerului, la mine nu s-a descarcat fiindca nu l-am folosit decat 3 ore, insa am vb cu un prieten pe chat aseara, care are de cateva zile deja consola si mi-a zis ca i-a oprit difuzorul si vibratiile si l-a tinut cam ~12 ore.
    Nah pai mai bine il incarc sau il tin cu cablu USB la incarcat decat sa deazctivez funtiile astea,

2. #5262 SP
    Member Kratos's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Legat de bateria controlerului, la mine nu s-a descarcat fiindca nu l-am folosit decat 3 ore, insa am vb cu un prieten pe chat aseara, care are de cateva zile deja consola si mi-a zis ca i-a oprit difuzorul si vibratiile si l-a tinut cam ~12 ore.
    Aici a cam dat-o in bara Sony. Tin gamepad-urile alea de zici ca sunt smartfeon-uri. Cum sa iti cumperi un next-gen si sa dezactivezi vibratiile, difuzorul, lumina?

3. #5263 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lumina aia in afara de a se reflecta in TV nu face nimic.

4. #5264 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Cu DS4 e logic ca vin descarcate si nu toti le vor avea incarcate la acelasi nivel, in plus abia dupa cateva cicluri de incarcat/descarcat complet se va stabiliza durata bateriilor, pe mine ma tin in jur de 8-9 ore in aceleasi conditii in care DS3 ma tinea 12-13 (rumble si speaker on).

Cat despre net verificati intai conexiunea/routerul.
    Attached Images Attached Images 2013-12-05-14.11.38.jpg

5. #5265 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    ...Nah pai mai bine il incarc sau il tin cu cablu USB la incarcat decat sa deazctivez funtiile astea,
    Stiu, eu fara difuzor as putea trai, nu e musai sa-l aud, insa fara vibratii...no way, ce facem ne intoarcem la era PS1. Sper si eu sa ne lase pe viitor sa oprim lumina aia ca e prea intensa si nici nu am nevoie de ea...in rest ne adaptam ce sa-i facem

6. #5266 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Cred ca daca am putea opri lumina aia , DS4 castiga lejer cateva ore in plus...

7. #5267 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai ia treceti voi frumos si scrieti pe conturile de twitter, pe blog.playstation & co... sa scoata un update prin care sa se poata dezactiva led-ul din controller. Ca pana acum au parut extrem de receptivi la chestiile astea (mai ales cand sunt publice si extrem de vizibile). N-aveti nimic de pierdut.

8. #5268 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    La logare pe contul existent de UK(cel folosit pe PS3) imi cere adresa si cod postal. Nu mai stiu ce adresa am folosit cand am creat contul pe PS3, pot sa folosesc o adresa aiurea de UK?

9. #5269 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, la fel am facut si eu.

10. #5270 SP
    Member cipvas's Avatar
    Cred ca da. Nici la mine nu a fost 100% exact si vad ca a mers.

11. #5271 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Nu puteti verifica aici ce ati folosit? Ca sa fie aceleasi date...

12. #5272 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    am testat ps4 cum sta cu caldura, zgomot cu cd in el in jur 50 ore aprins cu joc in el ca am vazut ca se intreba cum sta cu caldura si mai e poza care nu ma lasa sa o atasez care are 40 grade c
    Attached Images Attached Images 20131205_141338.jpg screenshot_2013-12-05-14-22-09.png

13. #5273 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Aflu din comentariile posesorilor de PS4 de aici ca sistemul de racire a consolei nu este unul perfect asa cum ne doream. Nu stiu cum este la PS3 dar citisem intr-un articol cu ceva timp in urma ca e importanta pozitia in care sta consola.
    PlayStation 4's Airflow Affected By Horizontal and Vertical Positioning

Imagini termale ale consolei.Playstation 4 Thermal Images - Planet Extech

Observati ca pe o jumatate a partii superioare a consolei,temperatura este un pic ridicata,115 grade Fahrenheit,adica in jur de 41 grade Celsius iar pe cealalta jumatate e mult mai mica.In spatele consolei e mult mai ridicata,140 grade fahrenheit adica 60 grade Celsius.

14. #5274 SP
    Member cipvas's Avatar
    Da, clar...cuburi de gheata nu poate sa scoata.

15. #5275 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    La logare pe contul existent de UK(cel folosit pe PS3) imi cere adresa si cod postal. Nu mai stiu ce adresa am folosit cand am creat contul pe PS3, pot sa folosesc o adresa aiurea de UK?
    Logheazate pe https://account.sonyentertainmentnetwork.com de pe PC din browser si acolo gasesti detalile adresei in meniul account/account details

16. #5276 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Vin si eu cu pareri dupa vreo 3 ore de piscalit: AI DE P.......... MEAAAAA CE TAREEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE!!!!!! - va rog sa consemnati ca este cea mai avizata parere dintre toate riviurile "profesioniste", mai ales dupa juma' de sticla de Chivas. Traiasca noile generatii an nou fericit!!!

17. #5277 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asta da "riviu". Hai la multi ani!

18. #5278 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Rasko "rulz"

O intrebare : Cum sterg un user de pe consola ? Sunt invatat cu PS3...

L.E: http://manuals.playstation.net/docum...eleteuser.html

19. #5279 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    am si eu o problema , am cumparat call of duty ghost digital si cand dau sa intru in joc imi apare Canot start the application the ps4 is not connected to the internet and cannot verify the license for the aplication si am netu activat pe el si imi apare un lacat linga start

20. #5280 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    In Settings-PSN ai o optiune de restore activation sau licenses sau ceva de genul. Dai acolo sau vezi sa ai setata consola ca Primary PS4.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.