Unde se gaseste stand pentru pozitionarea consolei pe verticala?
Salut,am si eu o problema,deci nu pot plati neam cu cardul,imi spune credit card not available please check your entries carefully,am trecut totul ca la carte si nu merge,cardul e din Norvegia si contul facut tot pe regiunea Norway,in fine...cum pot prin alta metoda sa bag bani in cont sa pot upgrada Battlefield 4 pentru PS4,sau sa cumpar alte jocuri dar digital?Sunt nou pe console si sunt cam praf.![]()
Caută să cumperi carduri valorice. Dar asigură-te ca îți cumperi pentru tara pe care ai contul. În speță Norvegia.
Salut!
As avea si eu 2 intrebari legate de PS4 daca se poate:
1. Exista vreo limitare daca cumpar consola din Ungaria (apare in 13)? Sau altfel zis, e acelasi lucru?
2. Contul meu principal e de RO (pe PS3). Banuiesc ca va trebui sa fac un nou cont (de UK probabil) pentru a beneficia de PS Plus si, implicit, de online gaming. Am dreptate?
O zi buna![]()
Am reusit sa-l fac sa mearga folosind acest driver: DS4 To XInput Wrapper. In felul asta ti-l recunoaste ca un controller de Xbox 360.
Poti folosi in continuare contul de Romania. Creezi un cont separat de UK, unde iti cumperi PS+, si setezi consola ca fiind Primary pentru acel cont. In felul asta beneficiile PS+ se extind asupra tutoror conturilor de pe consola. Te loghezi inapoi pe contul de Romania si vei putea accesa jocurile oferite gratuit si sa joci online.![]()
Eu joc de Miercuri si sincer nu pot sa cred cum se intampla la unii...
Al meu nu are probleme de genul.
Teoretic uzura nu tine de garantie...si probabil nici practic. Cel putin nu in tara la noi.
Nu am gasit nici eu. Fa-ti pe UK/US (like the rest of us) sau vezi la un magazin local (daca chiar esti din Norvegia si vrei neaparat acolo). Oricum nu te opreste nimeni sa te joci pe contul de Norvegia chiar daca ai PS+ pe UK/US...
Bookmarks