Se pare ca este vorba doar despre o diminuare a intensitatii luminii. A inteles Geoff gresit.
Ce părere aveți despre acest cover, grozav sau kitsch? V-ați pune așa ceva pe consolă ori ba?
Genuine Wood Cover for PlayStation 4 - Wood Cover – Wooden Cover for your iPhone, Galaxy and other Smartphones | Original balolo
Nu mi se pare foarte kitsch dar nici nu s-ar potrivi la mine in camera. Poate cineva care are aceleasi nuante de parchet/mobila ar fi fericit. Altfel de ce ai transforma o jucarie next-gen in ceea ce par a fi doua bucati de lemn?
pe emag e stoc limitat la ps4 , iar eu am comandat deja de o saptamana ... oare am sanse sa il primesc maine ? . Am incercat sa sun dar numarul nu e disponibil .![]()
poi daca 5 bucati a primit de ce e trecut in dreptul lui ps4 STOC LIMITAT ? cei care au comandat nu au prioritate ? doar cei care comanda cand e in stoc ?![]()
PS4 stock issues won't be resolved until summer, says Sony -- PlayStation Universe
The CEO of Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) has said that the console maker is unlikely to resolve on-going PlayStation 4 stock shortages until summer.
Speaking with the Wall Street Journal at GDC 2014 (via GameSpot), Andrew House conceded that supply is still an issue for Sony some four months after PS4’s launch.
“We’re struggling to keep up with demand,” said House. “Conservatively, as we get into the early summer months, we’ll be closer to a full supply situation.”
He also revealed that demand for Sony’s new home console has been strongest in North America and Europe.
PS4 has sold over six million units of hardware as of early March 2014, while Xbox One was confirmed to have moved three million as of January.
sa inteleg ca moderatorul care mi-a sters postul e fan xbox))) ok, stop acting like a child.
broco: te-am rugat sa nu mai postezi off-topic. Posturile s-au mutat in threadul de Xbox One si nu au fost sterse. Aici esti pe thread de PS4! Intelegi diferenta?![]()
prietene eu nu aveam de unde sa visez ca mi-ai mutat postul, pur si simplu am vazut ca mi-a disparut postul, nu era nimic de mutat pe threadul de xbox, acuma vezi doamne nu mai pot sa folosesc intr-un context xbox ca sunt pe topicul de ps4 sau invers, acum niste idioti de pe topicul de xbox sau atacat l-am ce am postat eu, dar fara sa inteleaga despre ce ii vorba, pentru ca tu daca ai mutat postare, aia au inteles altceva, ca am venit eu sa le zic ca xbox ii de culoare maro.
eu zic ca pe viitor sa te gandesti de doua ori inainte sa faci un lucru, acum mi-am luat si infractiune pentru un flame? sau pentru ce?
consider ca si moderatorii ar trebui pusi dupa anumite criterii, macar o limita de vartsta, ca prea repede va suparati din nimic, atata timp cat nu am adus injurii si nu mi-am batut joc de nimeni prin postarea mea, nu imi dai infractiune, in ideea ca tu esti ingamfat si nu accepti ca ai gresit cand mi-ai mutat postarea.
Pe viitor sa ai grija cum te adresezi colegilor de forum. Daca toti suntem idioti, de ce iti mai pierzi vremea cu noi? Ai timp sa te gandesti daca vrei sa continui asa sau sa iti revizuiesti comportamentul.
Ne vorbeste despre varsta, insa el abia leaga 2 propozitii....ce sa le faci
ON: Foloseste cineva charger station-ul pt DS4? in cat timp incarca Full un controller?
Daca cauti sa-l incarci cat mai repede foloseste un incarcator de amperaj mai mare,ca de exemplu pe cel de vita.
am avut experiente negative cu DS3, legat de incarcarea de la alta sursa decat consola sau un dospozitiv dedicat (charger), din acest motiv prefer consola sau chargerul (pe care nu-l am dar il doresc)
Bookmarks