Caută pe google psn trophy sau psn account si găseşti site-uri care arată ce trofee ai la jocuri şi pe care nu le ai văzut,
Caută pe google psn trophy sau psn account si găseşti site-uri care arată ce trofee ai la jocuri şi pe care nu le ai văzut,
Quick quiz: sa se determine, din link-ul de aici care sunt singurele doua tari pentru care nu exista numar de telefon pentru contact si impart aceeasi adresa de e-mail.
Raspuns:
XP. Pentru a afla cum poti investi aceste Experience points, suna la customer care Sony Playstation Romania. Sau Bulgaria.![]()
dar pe ps3 parca puteai vedea trofeele offline nui asa? ce prostie din partea sony sa scoata aceasta functie din os
Pai tocmai ti-a zis valentin2007 mai sus cum poti vedea. Dar am totusi o intrebare de baraj: ce draci sa faci cu trofeele offline? De fapt, ce faci cu consola offline? Eu n-am avut o zi consolele off-line, decat poate cand mi-a fost taiat netul![]()
un raspuns foarte usor, daca raman fara net sa pot vedea ce trofeu sa deblocat si ce trofeu mai am![]()
Nu vrau sa fiu rautacios... dar who the hell cares about trophies so much? Mai ales cand nu ai net...
Am mai zis-o... eu sper sa scoata un update prin care sa pot dezactiva trophies de tot - eu ma joc pt. story, pt. placerea personala, nu pt. asa ceva... Cand vad pe cate unul ca are timp de pierdut pt. a rejuca a 20-a oara acelasi joc doar pt. a prinde nu stiu ce platina, ma apuca durerea de cap. Nu mai vorbesc ca daca-l intrebi iti va spune "urasc jocul asta, l-am jucat de am innebunit". Care mai e placerea? Unii mi se pare ca mai mult muncesc la jocuri decat se distreaza... mie unul imi ajunge un singur loc de munca![]()
Daca placerea omului este sa vada o platina pe ecran, de ce sa-i dam in cap pentru asta? Fiecare cu piticii lui. Nici eu nu ii inteleg pe aia de dau mii de euro pe lansete/mulinete etc, dar nu ma vezi pe mine pe marginea baltii incercand sa le sperii pestii.
Departe de mine gandul de a da in cap cuiva pt. ca-i plac platinele, trofeele, achievementurile sau orice altcea. Cum ai spus si tu, fiecare cu piticii lui. Dar sa te plangi ca nu le vezi offline (desi i s-a spus cum sa procedeze pt. a le vedea si offline), sa spui ca e o tampenie din partea Sony... parca e un pic prea mult.
P.S. Oricum la mine e pregatit tot timpul frigiderul![]()
Bookmarks