Frumos
Se laseaza zic eu destule anul asta cat sa ne tina ocupati pana atunci, cel putin ce am vazut la conferinta hell yeah :X eu ma declar multumit![]()
Trebuie vazut cum se interpreteaza legea cu garantiile, daca trebuia neaparat sa se prezinte persoana care detine in acte consola sau trebuie doar sa fie prezentat produsul cu serial number-ul respectiv.
M-am uitat pe legea garantiilor (legea 449/2003), nu-mi sariti in cap ca va iau iar cu legi, si n-am vazut sa se precizeze ceva de bon fiscal/factura. Atata timp cat pe certificatul de garantie apare firma Altex si data cumpararii produsului sau data de la care curge garantia, e arhisuficient.
Intr-adevar, trebuie bon fiscal/factura daca se apeleaza la garantia Sony, deoarece acel document din ambalajul consolei privind garantia internationala nu se completeaza.
Asta ca trebuie sa prezinti si bonul fiscal/factura e exact ca aia ca trebuie sa prezinti si ambalajul produsului, care nu e acoperit de garantie.
Daca garantia daca e goala, deci nesemnata si de Altex ... Eu zic ca discutia asta si-a atins finalul ca altfel intram la sectiunea stiinta si imaginatie![]()
Pai Altex da garantie proprie la PS4, semnata, datata si stampilata.
Din punctul meu de vedere, la Altex nu ti-ar mai trebui bonul fiscal/factura daca te prezinti cu consola la ei in service.
Mega Hype ... PS4 White Bundle .. The Order 1886 , Bloodborne, Uncharted 4 , The Last Of Us , Metal Gear V , GTA V , The Division , Rainbow Six:Siege.![]()
Multe din titlurile de mai sus sunt fie 2015, fie multiplatform. Dar da, recunosc ca o sa avem ce sa jucam.
PS4 White? Neah... mai repede un PlayStation TV![]()
Bun.Sunt pe cale de a ma alatura clubului.Si ca orice n00b am ceva intrebari.Am avut pe psn un cont de US, pe care m-am jucat mai tot ce am avut.L-am dezactivat cu speranta de a-l activa pe ps4, insa dupa m-am gandit, ca de-mi voi cumpara ceva cu content in plus, nu stiu daca treaba va sta la fel ca pe ps3, dandu-i redeem pe un cont de zona respectiva, jucandu-l apoi pe toate conturile.Intrebarea ar fi daca se mai poate face chestia asta, sau voi fi nevoit sa fac unul de uk.Plus de asta chiar as vrea sa pot sa-mi iau salvarile la gta inapoi, mai ales la multiplayer unde am muncit destul pentru levelul respectiv, insa nu stiu daca se va putea recupera pe un alt cont inafara de cel pe care am jucat.Merci!!!
Dupa cum stiu un cont nu se poate dezactiva de tot,doar dezactivat de pe consola.Incearca sa intrii pe SEN Store de pe PC,daca poti,atunci doar te loghezi pe PS4 cu acel cont.
Pai da, l-am dezactivat de pe consola (PS3)urmand zilele astea sa-l activez pe ps4.insa
EX:dupa m-am gandit, ca de-mi voi cumpara ceva cu content in plus, nu stiu daca treaba va sta la fel ca pe ps3, dandu-i redeem pe un cont de zona respectiva, jucandu-l apoi pe toate conturile.Intrebarea ar fi daca se mai poate face chestia asta, sau voi fi nevoit sa fac unul de uk pentru a juca jocul si contentul.Plus de asta chiar as vrea sa pot sa-mi iau salvarile la gta inapoi, mai ales la multiplayer unde am muncit destul pentru levelul respectiv, insa nu stiu daca se va putea recupera pe un alt cont inafara de cel pe care am jucat.
Iau joc Z2 SE, primesc n nebunii, dar eu vreau sa'l joc pe contul de USA(Z1) asa ca dau redeem pe contul de UK(Z2), ca sa-l joc pe contul de USA.Se mai poate face asta?
Atunci poti folosi in continuare contul de PSN.Si aferent poti sa transferi contul de GTA O (cred ca necesita aceeasi regiune ca si jocul de PS3).
nu are rost sa dezactivezi PS3-ul..limita de 2 console e valabila doar in cazul consolelor din aceiasi generatie(ex: ai 1 cont pe 2 PS3-uri)..eu am cont de PS Plus share cu un prieten si am si PS4..
Bookmarks