Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 421 of 903 FirstFirst ... 321 371 411 419 420 421 422 423 431 471 521 ... LastLast
Results 8,401 to 8,420 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #8401 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Pe vita și mie îmi încarca lista de prieteni, insa când accesez Store-ul îmi zice ca e în mentenanță. Cont pe Uk

2. #8402 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sony 0:45

3. #8403 SP
    Junior Member Dranir's Avatar
    e mentenanta. sunt pe UK

4. #8404 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    As zice ca nu sunt deloc probleme. Poza e de pe PS3.
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1408902457.405053.jpg

5. #8405 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Doar pe PS4 e problema cu mentenanta.

6. #8406 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    As zice ca nu sunt deloc probleme. Poza e de pe PS3.
    Pe PS3 nu-ti arata userii logati pe PS4. Iar din cate stiu, babulu a folosit ID-ul acela doar pe PS4, nu s-a logat niciodata pe PS3 cu el. De aici si eroarea de afisare.

7. #8407 SP
    Admin MonkY's Avatar
    babulu are PS4?

8. #8408 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Am o intrebare ... incepand de azi cand vreau sa imi inchid ps-u cateodata face 3 bipuri scurte si dureaza mai mult ca de obicei sa se opreasca are cineva vreo idee care ar fi cauza? oare e din cauza ca store-u inca nu merge ? numa azi am patit asta

9. #8409 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Clubul PlayStation 4

Am patit si eu la fel este cel mai probabil pentru ca PlayStationul incearca sa lucreze ceva ( in cazul tau sa se conecteze ) si tu il inchizi in timpul acestui proces. Am patit si eu la fel dar in cazul meu internetul era cauza , PSul incerca sa se conecteze la internet.

Intre timp se pare ca PSN-ul si-a revenit pentru unii.

10. #8410 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    mda e posibil sa fie ca am intrat in store sa vad daca si-a revenit si nimic si dupa aia l-am inchis

11. #8411 SP
    Member bdevil's Avatar
    Si la mine a bagat bip-uri in plus la shut down. Inca incerca sa se conecteze la PSN si nu mergea. Sony...

12. #8412 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Lolol
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1408906869820.jpg

13. #8413 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Still out?
    Jocurile va merg in MP? Am incercat doar Last of Us si nu voia, dar ala banuiesc ca tot pe servere Sony ruleaza..

App-ul de Live on Playstation merge, iar lumea se joaca bine mersi..

14. #8414 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Lolol
    Doar pentru chestia asta, ii iert

15. #8415 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar

16. #8416 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu sunt la mare din păcate (nu pot juca Diablo) dar mă bucur să văd că vorbiți despre mine

17. #8417 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Se pare ca lumea nu prea stie ce e ala un atac de tip DDoS. Poate va ajuta videoul de mai jos sa intelegeti:

Nu prea exista aparare pentru asa ceva. Nu este o problema de securitate, oricine poate fi afectat de un atac DDoS. PSN-ul nu a fost hackuit, este doar suprasolicitat din cauza atacului.
    In sfarsit cineva care stie ce inseamna, si ca practic Sony nu are nicio vina. Atacurile DDoS sunt arma preferata si a celor de la Anonymous, asa ca sa zici de "soparle" ca sunt praf, si Sony si mai praf, e total irelevant.

18. #8418 SP
    Banned Templier's Avatar

19. #8419 SP
    Member Snake's Avatar
    Eh! Eu zic sa nu exageram acum cu 'pupatul sony undeva'. A spune ca Sony n-are nicio vina e chiar haios. Normal ca de vina e Nintendo sau Microsoft sau hackerii! Sony si ale lor servere coexista intr-o lume fantastica, plina de unicorni si rauri cu lapte si miere, unde oamenii rai nu pot face nimic. Nu e Sony de vina ci probabil noi suntem, ca nu cumparam suficient de multe jocuri incat sa-si permita niste amarate de upgrade-uri la servere si infrastructura. Noi am fost de vina si in 2011 pentru ca Sony tinea datele noastre in format txt, ca pe vremea bunicii.

Dupa posturile unora ar trebui sa si laudam pe Sony si sa-i incurajam. Ba chiar ii rugam sa ne dubleze preturile la PS+, pentru ca noi ne simtim vinovati ca au fost atacati si vrem sa-i ajutam! Ba chiar propun ca in fiecare zi sa existe cateva ore de mentenanta, pentru a fi siguri ca nu-i mai ataca nimeni. Hai sa fim seriosi! Au facut-o de oaie iar pe mine ca gamer putin ma doare cine-i de vina. Platesc un serviciu, il vreau functional. E asa greu? Daca da, sa se apuce de altceva!

Si va rog sa nu mai postati explicatii cu ce este DDOS-ul sau whatever, pentru ca pe mine unul nu ma incalzeste deloc. Mai ales ca asta e un grup mic de hackeri. Pai daca-i ataca zilnic niste pusti de genul asta, ei in loc sa repare si sa se protejeze o sa stea cu serverele down? Ptiu drace!

20. #8420 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Eu zic sa-ti tai venele daca nu-si revine prea curand, sau macar sa iti dea Sony 100k $ daune morale si ziua asta sa fie declarata zi de doliu international.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.