Pe vita și mie îmi încarca lista de prieteni, insa când accesez Store-ul îmi zice ca e în mentenanță. Cont pe Uk
Pe vita și mie îmi încarca lista de prieteni, insa când accesez Store-ul îmi zice ca e în mentenanță. Cont pe Uk
Am o intrebare ... incepand de azi cand vreau sa imi inchid ps-u cateodata face 3 bipuri scurte si dureaza mai mult ca de obicei sa se opreasca are cineva vreo idee care ar fi cauza? oare e din cauza ca store-u inca nu merge ? numa azi am patit asta
Am patit si eu la fel este cel mai probabil pentru ca PlayStationul incearca sa lucreze ceva ( in cazul tau sa se conecteze ) si tu il inchizi in timpul acestui proces. Am patit si eu la fel dar in cazul meu internetul era cauza , PSul incerca sa se conecteze la internet.
Intre timp se pare ca PSN-ul si-a revenit pentru unii.
mda e posibil sa fie ca am intrat in store sa vad daca si-a revenit si nimic si dupa aia l-am inchis
Si la mine a bagat bip-uri in plus la shut down. Inca incerca sa se conecteze la PSN si nu mergea. Sony...
Still out?
Jocurile va merg in MP? Am incercat doar Last of Us si nu voia, dar ala banuiesc ca tot pe servere Sony ruleaza..
App-ul de Live on Playstation merge, iar lumea se joaca bine mersi..
This is ridiculous
http://www.polygon.com/2014/8/24/606...line-president
Eu sunt la mare din păcate (nu pot juca Diablo) dar mă bucur să văd că vorbiți despre mine![]()
Eh! Eu zic sa nu exageram acum cu 'pupatul sony undeva'. A spune ca Sony n-are nicio vina e chiar haios. Normal ca de vina e Nintendo sau Microsoft sau hackerii! Sony si ale lor servere coexista intr-o lume fantastica, plina de unicorni si rauri cu lapte si miere, unde oamenii rai nu pot face nimic. Nu e Sony de vina ci probabil noi suntem, ca nu cumparam suficient de multe jocuri incat sa-si permita niste amarate de upgrade-uri la servere si infrastructura. Noi am fost de vina si in 2011 pentru ca Sony tinea datele noastre in format txt, ca pe vremea bunicii.
Dupa posturile unora ar trebui sa si laudam pe Sony si sa-i incurajam. Ba chiar ii rugam sa ne dubleze preturile la PS+, pentru ca noi ne simtim vinovati ca au fost atacati si vrem sa-i ajutam! Ba chiar propun ca in fiecare zi sa existe cateva ore de mentenanta, pentru a fi siguri ca nu-i mai ataca nimeni. Hai sa fim seriosi! Au facut-o de oaie iar pe mine ca gamer putin ma doare cine-i de vina. Platesc un serviciu, il vreau functional. E asa greu? Daca da, sa se apuce de altceva!
Si va rog sa nu mai postati explicatii cu ce este DDOS-ul sau whatever, pentru ca pe mine unul nu ma incalzeste deloc. Mai ales ca asta e un grup mic de hackeri. Pai daca-i ataca zilnic niste pusti de genul asta, ei in loc sa repare si sa se protejeze o sa stea cu serverele down? Ptiu drace!
Eu zic sa-ti tai venele daca nu-si revine prea curand, sau macar sa iti dea Sony 100k $ daune morale si ziua asta sa fie declarata zi de doliu international.
Bookmarks