US e mai ieftin dar la multiplayer vei fi blocat pe regiune US. Nu la toate jocurile, dar la unele.
US e mai ieftin dar la multiplayer vei fi blocat pe regiune US. Nu la toate jocurile, dar la unele.
e vb si de DLC
uite exemplu concret : eu mi-am comandat la ALTEX - FIFA 15 + DLC - bonusuri de 15 dolari la precomanda pt UT - e versiunea PAL UK .
eu am cont de US .
Cand o sa intru in joc daca imi cumpar PS + de US si DVD - FIFA 15 - UK Pal - imi pot downloada normal DLC-urile ? tinand cont ca eu o sa iau PS+ de US si DVD-ul de FIFA e de UK ?
Si o sa ma pot juca pe ce servere ? de UK sau de US .. sau nu o sa ma pot juca ?
deci am si eu dileme din astea ... ce sa fac ... dar o sa imi activez cele 14 zile gratuite cand cumpar Fifa .. probez - si dupa vad unde imi fac PS+![]()
asta e solutia mea
Deci recomandarea este cont de US pt PS+ , si FIFA 15 + DLC de UK DVD PAL - si pot face cam orice . 165+260= 425 ron
nu e rau . de abia astept FIFA 15 . for the good of the game
pot sa imi iau de acum de pe allmediaro PS+ si sa il activez doar cand vine fifa - peste 3 saptamani - sau codul ala are si el o valabilitate anume ?
in caz ca stiti asta![]()
Are o anumita valabilitate pana cand trebuie introdus, dar de obicei e destul de lunga (mai mult de 1 an, din ce stiu eu). Deci, poti sa-ti iei linistit codul acum si sa-l introduci peste 1-2 luni.
nu mai induceti oamenii in eroare va bagati ps+ unde vreti iar dlc merg cumparate oricum (poti avea ps+ pe us ,cumperi joc din altex apoi dlc dp uk ,sau cumperi joc digital us si dlc tot de acolo).Ps+ conteaza ca mai sunt discounturi dar nu asa semnificative
Aveți idee consola știe 4k? Un prieten m-a speriat că nu știe și problema ar fi unitatea optica.
The PS4 supports 4K output, but only for photos and videos, not games. PS4 games do not work on 4K.
PS poate in viitor câteva joculețe indie
Bookmarks