A jucat cineva Blacklight? Vreau sa joc cu un prieten din lista si nu gasesc nicicum optiunea sa ii dau invite, ma poate ajuta cineva?
A jucat cineva Blacklight? Vreau sa joc cu un prieten din lista si nu gasesc nicicum optiunea sa ii dau invite, ma poate ajuta cineva?
Cica ar fi reparat problema cu Rest Mode, desi eu nu am avut probleme de genul decat in prima zi.
eu am avut problema cu Rest Mode de cel putin 1 data la 3 restarturi...
PS4 Firmware Update 2.01 Now Live - Push Square
bun , am schimbat netu' si am pus fiberlink 500 asa arata testul cu firu in consola
din pacate cu firul in router arata 45-50mb/s (si pe ps4 si pe pc).. asa ca-mi trebuie iar , alt router..
acum cu firul in consola si noul net am tras de pe store cu 30-40mb/s fata de 4-5 cat erau inainte , iar pe pc am :
![]()
Buna seara
Doresc sa achizitionez o consola Ps4. Insa sunt putin ''speriat'' de ce am tot auzit si vazut adica: aceasta consola nu este compatibila cu anumite tv-uri,adica nu ai imagine la tv, nuca de la joystik de decojeste, sunt anumite jocuri dedicate ps 4 care nu merg pe ps 4 si se intampla ca aceasta consola sa nu citeasca jocurile. Mai sunt si alte probleme la aceasta consola?
Au remediat toate aceste probleme?
Multumesc si o seara buna
Si uite asa intampina Dant3 Userii noi![]()
Stai linistit prietene... problemele au fost in mare parte rezolvate. Daca ceva nu e binegarantia rezolva tot.
Salut
Asta este prima oară când o aud, cu stickul de la controller sa rezolvat, problemele de soft la fel, eu personal am avut probleme cu prima consolă, am fost la altex si mi-au schimbat-o pe loc, de atunci nu am mai avut probleme si am zile în weekend în care stau si 12h pe consolă, un prieten de al meu la fel cu modelul alb, după vreo 5 zile s-a dus la altex şi au schimbat-o pe loc.
Bookmarks