adica? cum fac asta?
---------- Post added 19-11-2014 at 19:58 ----------
la PS 3 daca luam un joc, de pe un user, puteam juca de pe console diferinte online... acum mai este aceasta posibilitate?
adica? cum fac asta?
---------- Post added 19-11-2014 at 19:58 ----------
la PS 3 daca luam un joc, de pe un user, puteam juca de pe console diferinte online... acum mai este aceasta posibilitate?
Am observat o chestie la discuri...pe spate au niste curcubeie (intentionat) in valuri...ce rahan sunt alea...? E calitatea discului proasta sau...?
Stai linistit asa am avut si eu la 2 jocuri de Ps4, mergeu perfect a instalat ce a avut de instalat fara nici o eroare! Se pare ca asa sunt ele, prima oara m-am speriat si eu dar meh dai inainte fara nici o frica.
Ai obiceiul de a lasa discul in consola atunci cand nu o folosesti? Pot aparea urme in situatii de genul.
Si disc-ul Gta 5-ului meu arata la fel... Nu cred ca e vreo problema. Asa arata cand l am desigilat. Daca merge, e bun![]()
Pai....am avut Destiny si l-am tinut o luna si ceva in consola si nu are asa ceva. TLoU nu cred ca l-am tinut decat cand ma jucam si tot are dalea...Acum la GTA la fel...meh, s-a instalat, sper sa nu i se intample nimic la cat ma joc![]()
Salut... am intrebat si ieri, dar nici un raspuns. Mai exista posibilitatea sa iei un joc de pe user, si apoi sa il joci cu un prieten. La Ps3 mergea.
Ce trebuie facut? chestia cu setat user ca primary nu e ok... pt ca un user poate fi setat ca primary doar pe o consola.. stie cineva ceva?
De pe consola pe care setezi userul primar (cel pe care ai cumpărat jocul) te joci pe orice user in afara de cel primar. Pe cealaltă consola joci doar de pe userul pe care a fost cumpărat jocul
Nu merita, dai banii degeaba. Daca esti tatic si ai vreun copil e ok pt acel joculet cu roboței
Vreau si eu sa stiu cum dezactivez contul meu de pe alte console? m-am asociat mai de mult cu un prieten pt ps+ .
Contul meu este pe inca 2 console ps3 . eu acum folosesc vita si ps4. ma intereseaza sa dezactivez pe cele 2 console ps3.
Asta da premiu
https://competition.software.eu.play...lyloaded/en_GB
Varianta expusa de tine merge doar dacă vrei sa le dezactivezi pe toate; posibilitatea de a face chestia asta o data la 6 luni. Dacă vrei sa o dezactivezi, va trebui din consola sa faci asta, de pe PC îți va spune pașii pe care trebuie sa ii urmezi pe consola.
Bookmarks