Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 639 of 903 FirstFirst ... 139 539 589 629 637 638 639 640 641 649 689 739 ... LastLast
Results 12,761 to 12,780 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #12761 SP
    Junior Member Tarukido's Avatar
    Salut, am facut o prostie, fara sa stiu cum functioneaza PS Plus. Cand am achizitionat consola am zis sa cumpar tot de la altex, un an de Ps Plus.Am adus consola de la magazin si mi-am activa cele 14 zile free trial, dupa care din cauza ca nu am stiut ca Ps Plus se activeaza automat, mi-a luat de pe card bani ca sa activeze o luna Ps Plus, nu aici e problema (omu din greseli invata).A ajuns intre timp Ps Plus de un an si a trebuit sa il activez, problema a fost ca nu ma lasa sa dau redeem, am contactat suportul si surpriza, cei de la Altex vand Ps Plus pentru UK, si eu imi facusem cont pt RO, asa ca am dat 250 lei pe o carcasa de BleRay .Am zis sa scriu aici poate ajuta pe cineva in viitor.

2. #12762 SP
    Member musat's Avatar
    Stiu ca produsul este pentru "vecini" dar daca pentru ei se poate de ce nu se poate si la noi?
    http://www.amazon.com/gp/product/ref...SIN=B01065S79E

3. #12763 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by Tarukido View Post
    asa ca am dat 250 lei pe o carcasa de BleRay .Am zis sa scriu aici poate ajuta pe cineva in viitor.
    Vinde codul pt plus aici pe forum si iti recuperezi măcar o parte din bani. Sunt o grămadă de useri cu cont pe UK.

4. #12764 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Sau îți faci și cont de UK și îl pui și pe el primary pe consolă și beneficiezi de plus și pentru contul de RO. Nu cred că îți va da cineva pe cod, cât ai dat tu în magazin.

@musat pentru că vecinii nu pot scoate și înlocui HDD-ul din Xbox. Singura lor variantă este HDD exterior. La fel a fost și la 360 față de PS3.

5. #12765 SP
    Member musat's Avatar
    Da, dar la ps3 se poate pune un hdd extern si rula jocuri de pe el.

6. #12766 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu știu ca nu merge nici la PS3. Poate doar la un PS3 modat

7. #12767 SP
    Junior Member Tarukido's Avatar
    3stripes Vai man...merci mult, merge cum ai zis, atata dor ca jocurile free vor ramane pe contul asta, dar nu mai trebuie sa imi cumpar inca un PS Plus merci mult !!!.

8. #12768 SP
    Member 3stripes's Avatar
    La PS3 slim și super slim nemodate, nici eu nu am auzit să poți atașa HDD extern.

@tarukido cu plăcere. Da, ai dezavantajul că "pierzi" jocurile pe care le cumulezi pe UK, dacă peste un an treci pe PS Plus RO.

9. #12769 SP
    Junior Member ofeliedeceai's Avatar
    Salut. Sunt nou pe forum si nu sunt sigur daca am voie sa postez aici, dar imi incerc norocul. Vreau sa achizitionez un PS4, dar preturile din magazinele oficiale sunt prea mari pentru mine, momentan. Am observat ca pe Olx sunt preturi decente la console noi, cu tot cu garantie. Se merita sa cumpar de pe Olx, pentru o diferenta de 400 de ron fata de pretul din magazin?

10. #12770 SP
    Member vladthegamer's Avatar

11. #12771 SP
    Junior Member Game's Avatar
    Quote Originally Posted by ofeliedeceai View Post
    Salut. Sunt nou pe forum si nu sunt sigur daca am voie sa postez aici, dar imi incerc norocul. Vreau sa achizitionez un PS4, dar preturile din magazinele oficiale sunt prea mari pentru mine, momentan. Am observat ca pe Olx sunt preturi decente la console noi, cu tot cu garantie. Se merita sa cumpar de pe Olx, pentru o diferenta de 400 de ron fata de pretul din magazin?
    Nu prea se merita deoarece nu poți sti dc vinde cu adv acea consola și e bn sa fi sigur ca e luata de noua deschisa de tn unii o.vând cu probleme sau cu garanție din străinătate...strânge bani k mn și i.a cv nou salut

12. #12772 SP
    Member marv's Avatar
    @vlad: eu mi-am luat acum 2 luni consola chiar de aici de pe forum si totul e in regula. In ultimii ani mi-am procurat la mana a doua PSP, PS Vita si PS4 (+jocuri second-hand pentru fiecare) si n-am avut probleme. Sunt useri care vand cu tot garantie, dar normal ca depinde si de noroc.

@Game: nu inteleg de ce insisti sa scrii asa urat. Risti in felul asta sa-ti pierzi credibilitatea si sa te ia lumea peste picior. Esti pe un forum, nu pe un chat. Aici ai timp sa scrii, sa citesti ce ai scris, sa corectezi, ba chiar si sa editezi dupa ce ai postat, deci n-ai nici o scuza pentru felul in care te exprimi.

Poate te ajuta daca citesti si regulamentul:
    Pentru nerespectarea Regulamentului CG se vor aplica urmatoarele sanctiuni:
    Limbaj necorespunzator / agramat / limbaj stil irc - se acorda 1 punct - expira in 7 zile

13. #12773 SP
    Member dan1703's Avatar
    @ofeliedeceai: stai linistit eu am multe jocuri second si am facut multe schinburi de jocuri si nu au avut nimic...doar sa nu fie consolele furate...iti dai seama dupa om(daca il recunosti ca e gamer e ok, daca habar n are de jocuri si console nu lua)

14. #12774 SP
    Admin MonkY's Avatar
    PS4 3.00 firmware beta:

15. #12775 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Foarte tare chestia cu comunitatile. Pare mai "clean" acum totul.

Sa speram ca au rezolvat problema cu downloadul.

16. #12776 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pai comunitatea este singura chestie noua, poate au marit si numarul participantilor in Party (desi din clip tot 8 apar ca maxim)

17. #12777 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum să fie singura chestie nouă? În sfârșit văd opțiunea pt png, 10gb pt salvări în "nor" , streaming pe YT, deși e cam praf deocamdată.

18. #12778 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Eu sunt incantat de faza cu eventurile din jocuri cu e la BF4 saptamana asta se executa nu stiu ce challenge.

19. #12779 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Asa tare s-au axat pe sistemu de socializare la PS4 incat deja imi vine sa o dau in online social phobia. Zici ca-i facebook deja ..... comunitati, groups, chat, event-uri. Ce mult imi lipseste XCMB-ul de la PS3, simplu si eficient.

20. #12780 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    pai comunitatea este singura chestie noua, poate au marit si numarul participantilor in Party (desi din clip tot 8 apar ca maxim)
    Nu cred ca este o idee buna sa mareasca nr participantilor in party.Imi aduc aminte cand aparuse BF4 si erau party urile pline,era un haos,nu stiai cine vb,vb unul peste altul,altul asculta muzica,altuia ii plangea copilul etc.Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi cu 10-12 insi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.