Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 640 of 903 FirstFirst ... 140 540 590 630 638 639 640 641 642 650 690 740 ... LastLast
Results 12,781 to 12,800 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #12781 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Nu cred ca este o idee buna sa mareasca nr participantilor in party.Imi aduc aminte cand aparuse BF4 si erau party urile pline,era un haos,nu stiai cine vb,vb unul peste altul,altul asculta muzica,altuia ii plangea copilul etc.Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi cu 10-12 insi
    Si acuma cu 8 e haos cand e plin. That mute button is magic!

2. #12782 SP
    Junior Member alinnitu's Avatar
    Solutie (temporara) pt cei cu probleme de log in in psn...eu de mai bine de o luna nu am putut accesa store-ul

Intrati prin intermediul browserului in setarile routerului, si la network modificati MTU la 1473. Daca nu aveti optiunea vizibila, cautati la advanced settings

Dupa ce ati dat reboot la router ca sa se salveze setarile, intrati in setting la ps4 si realizati o conexiune easy unde nu modificati nimic ci dati setarile standard care sunt deja sugerate.

Nu dati test connection ca va va da eroare, in schimb mergeti la store si introduceti user si parola..la mine a functionat fara sa schimb niciun router. Bafta si noroc la logare!

3. #12783 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Salut. Am si eu o dilema Atunci cand filmez un joc si sunt in party, ma aud pe filmare, as vrea sa fac in asa fel incat sa nu ma mai aud , pentru ca injur pe acolo sau fac urat si da urat pe video Daca stie cineva are un Thx de la mine

4. #12784 SP
    Member seven1994's Avatar
    Parca era o setare in party

5. #12785 SP
    Member ovydik's Avatar
    Schimbati saracia aia de router cu wifi de la rds cu cel fara si folositi-l in modul bridge cu routerul vostru si o sa mearga.
    *valabil pt cei care au setupul asta*

6. #12786 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Party Settings - Allow your voice to be Shared .

7. #12787 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Nu stiu cum e la alti useri sau daca a mai observat cineva dar la mine ora consolei e cu 9 minute fata de restul device-urilor din casa

8. #12788 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    E cu 9 minute ce? Inainte sau in urma?

9. #12789 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Inainte

10. #12790 SP
    La mine e cu 17 min înainte. Habar nu am de ce .

11. #12791 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Mergeti si dati pe auto la time in settings, la fel am avut si eu

12. #12792 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by ovydik View Post
    Schimbati saracia aia de router cu wifi de la rds cu cel fara si folositi-l in modul bridge cu routerul vostru si o sa mearga.
    *valabil pt cei care au setupul asta*
    Te referi la GPON? Router din ala in care intra fibra optica? Ca asa am eu. Si din el plec cu cablu catre PS4. Nu am probleme la logare, dar nu sunt multumit de viteza. Am abonament de 500Mbps, dar merge in medie cu 1Mbps. Ce e drept am vazut si 20-30 MB/sec, dar foarte rar.

13. #12793 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    La mulți ani!

14. #12794 SP
    De curand am inceput sa am probleme cu controller-ul . In timpul meciului (Fifa16Demo) mi se deconecteaza sau nu pot controla jucatorii timp de cateva secunde sau pana cand pun pauza . Sa fie controller ul de vina ? La amandoua am aceeasi problema . Am incercat sa le resetez dar fara nici un rezultat .

15. #12795 SP
    Member dan1703's Avatar
    Ce distanta ai intre controller si consola? Sau o ai pusa sub ceva? Am patit si eu...au ei o problema, si trebuie ca luminuta de la controller sa fie pe linie cat de cat cu aia de la ps4, ca altfel apare lagu ala, de misti acu, si se misca dupa 5-6 secunde...adica eu asta cred ca ai tu...incerca prin fir si gezi cum e

16. #12796 SP
    Member Striker09's Avatar
    Eu am jucat online și single player ore în șir având consola în alta camera și am folosit amândouă controllerul pe care le dețin. Dar cine știe...

17. #12797 SP
    Ultima data cand am patit asta , a fost pe PS3 la Fifa13 . In alt joc n-am probleme , only Fifa .

18. #12798 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    De curand am inceput sa am probleme cu controller-ul . In timpul meciului (Fifa16Demo) mi se deconecteaza sau nu pot controla jucatorii timp de cateva secunde sau pana cand pun pauza . Sa fie controller ul de vina ? La amandoua am aceeasi problema . Am incercat sa le resetez dar fara nici un rezultat .
    Problema asta am avut-o și eu în Destiny, GTA 5, e la Altex acum.

Uite aici problema mea
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1282777

19. #12799 SP
    Inseamna ca trebuie sa o trimit si eu . Din ce cauza se intampla asta ?

A inceput sa faca figuri si in meniul consolei .

20. #12800 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Habar nu am, până acum două săptămâni a funcționat perfect, am strâns vreo 600 de ore în Destiny. Cred ca e aceeași problemă ca la XOne, mi-au spus ca au primit în service multe XOne-uri cu problema asta. Aștept negația sau ANPC

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.