Incearca cu un incarcator de telefon si vezi ce se intampla (daca becul se aprinde si daca incarca). Poate este defect cablul.
RIP !
Du-te cu el inapoi si schimba-l (controlerul). Dimineata poate te mai ajuta cineva de pe forum cu alt sfat.
Nu ai garantie? De asta prefer sa dau cateva mil in plus si sa-l iau de la magazin care-mi ofera garantie..![]()
Aveti idee daca game of thrones Ep1 si Tales from borderlands ep 1 sunt free sau sunt demo? Pe store la consola nu apare nicaieri ca ar fi demo, si nici nu vreau sa umplu library cu demo-uri.
Nu sunt demo, sunt episoadele înregi. Eu asa știu. Probabil le-au pus free sa mai atraga cumpărători la restul episoadelor.
Aseara am vrut sa cumpar The Taken king+cele 2 dlc uri dupa store care costa 40$,dar din cauza grabei am cumparat sesson ul pass care costa 35$,care cuprinde doar cele 2 dlc-uri fara taken king.Am vb aseara cu un reprezentant Sony pe chat si mi a zis ca nu se face refound la ceea ce cumperi de pe psn,dar ca se mai fac exceptii si sa ma astept la un raspuns in 3-5 zile.Ati primit careva refound de la ei?sa stiu la ce sa ma astept
![]()
Ar fi super,eu i am spus ca nu vreau banii și ca mai am 5$ dolari în wallet pt a plătii diferenta.
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Banuiesc ca daca imi aduce un amic din germania black ops 3 si fallout 4 pot sa iau viitoarele expansion de pe psn romania, nu?
Sent from my iPad using Tapatalk
Bookmarks