Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 781 of 903 FirstFirst ... 281 681 731 771 779 780 781 782 783 791 831 881 ... LastLast
Results 15,601 to 15,620 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #15601 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Am observat ca in timp ce ma joc, imaginea a inceput sa faca un fel de flickering. In sensul ca brightness-ul se schimba constant, se deschide imaginea, se inchide. Am conectat TV-ul la laptop si nu face asa. E posibil sa fie pe duca APU? :/

2. #15602 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    si eu am observat o chestie in sensul asta , dar nu e atat de evidenta ( probail conteaza si tv-ul )... doar in unele momente se vede un pic mai inchis in zonele intunecate dintr-o camera si dintr-o data se vede mai deschis aceesi zona, probabil ca e de la 4.0 + hdr pt pro...

3. #15603 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Dc mai am 5 luni de PS Plus si am mai luat încă un cod de un an, la activarea lui se adaugă cele 12 luni la cele 5 luni rămase (adică 17 in total)? Sau se resetează contoarul și incepe să numere 12 luni de când adaug noul cod de subscripție?

4. #15604 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vei avea 17 luni.

5. #15605 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Se adaugă.

6. #15606 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Mulțumesc mult.

7. #15607 SP
    Banned asperas's Avatar
    Din cauza maimutelor astora de la sONY am pierdut ofertele A C Unity,A C Syndicate Gold Ed si season pass-ul A C III pai sa nu iti bagi ceva in Sony astia cu serviciul lor de hohohao? Cum draci sa nu imi mai recunosti cardul asa dintr-o data si asta dupa ce mi-ai luat banii de acolo de nenumarate ori este chiar peste poate (midlle finger aici)!

ps ex.( am luat ceva dlcee pt Creed 2, Brotherhood,Revelations si inca cateva jocuri tranzactia se efectueaza cu succes (bravo aici sonyule) pt ca mai apoi sa nu imi mai recunosti cardul (f'k iu aici sonyule)..astept acum sa vad cum imi mai prelungeste automat subscriptia ps+ deoarece asa am acolo in setari.

8. #15608 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Am observat ca in timp ce ma joc, imaginea a inceput sa faca un fel de flickering. In sensul ca brightness-ul se schimba constant, se deschide imaginea, se inchide. Am conectat TV-ul la laptop si nu face asa. E posibil sa fie pe duca APU? :/
    Se modifica luminozitatea chiar si daca nu faci nimic in joc sau ai observat ca depinde de zonele din joc? Ce TV ai?

9. #15609 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Ai vreo setare de "smart contrast" sau ceva de genul activata? Daca nu, incearca sa conectezi consola cu alt cablu hdmi sau la alt display. Pare mai mult o problema de conectica.

10. #15610 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Multumesc de sfaturi, nu a mai facut asa. Daca mai face am sa incerc alt cablu.

Imi facea asa cand navigam prin meniul consolei si al jocului si cand ma jucam si intram in alte zone. Smart contrast nu cred ca are ca e destul de vechi.

11. #15611 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hai ca scăpați de dureri de cap începând cu luna asta, până la sfârșitul lunii ar trebui sa intre in stoc. Nu stiu încă o dată exactă.
    PlayStation Network Card, 100lei (PSN CODE - CONT RO) | ALTEX
    PlayStation Network Card, 250lei (PSN CODE - CONT RO) | ALTEX

12. #15612 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    99999 de thanks Dant3

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

13. #15613 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am si eu o rugăminte pentru cei care au Rise of the Tomb Raider pe PS4. Încerc să transmit pe Twitch si nu ma lasă sa aleg HD la Broadcast. În celelalte jocuri merge, încărcați va rog si voi să știu dacă sunt sau nu singurul cu această problemă.

PS: Pe Twitch max 540p iar pe YT 360p...

14. #15614 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Hai ca scăpați de dureri de cap începând cu luna asta, până la sfârșitul lunii ar trebui sa intre in stoc. Nu stiu încă o dată exactă.
    PlayStation Network Card, 100lei (PSN CODE - CONT RO) | ALTEX
    PlayStation Network Card, 250lei (PSN CODE - CONT RO) | ALTEX
    Intreb si eu acuma, la ce folos sa cumpar cardurile astea daca pot sa ma folosesc de credit card direct in store?

15. #15615 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unii au probleme dacă vor sa plătească cu un card bancar, alții poate nu vor sa introducă cardul pe PSN. Contează că o să avem mai multe opțiuni acum, așa cum e in toată lumea mai civilizată.

16. #15616 SP
    Junior Member xardas's Avatar
    Quote Originally Posted by Darthstone View Post
    la ce folos sa cumpar cardurile astea daca pot sa ma folosesc de credit card direct in store?
    Uite ca eu incerc de doua saptamani sa cumpar de pe PSN cu cardul de credit si ce sa vezi, nu merge...

Mi-a mers o singura data, la o singura tranzactie, din 25-30 de incercari.

Acum pricepi la ce foloseste?

17. #15617 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Am inteles. Mie mi-a mers de fiecare data, mai putin recent cand am vrut sa cumpar Uncharted 4 Theme cu 9 lei. E si asta o idee, sa sterg cardul din PSN si sa iau asemenea carduri, insa e mult mai lejer cu credit card.

18. #15618 SP
    Junior Member xardas's Avatar
    Stiu ca e mai lejer, gandeste-te ca nicun alt magazin online de jocuri nu mi-a facut probleme, steam, origin, wargaming, uplay,etc, toate imi accepta cardul de fiecare data.

19. #15619 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am si eu o rugăminte pentru cei care au Rise of the Tomb Raider pe PS4. Încerc să transmit pe Twitch si nu ma lasă sa aleg HD la Broadcast. În celelalte jocuri merge, încărcați va rog si voi să știu dacă sunt sau nu singurul cu această problemă.

PS: Pe Twitch max 540p iar pe YT 360p...
    Chiar nu poate încerca cineva?

20. #15620 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    PSA: OFFICAL PS4 KEYBOARD AND MOUSE RELEASING NOVEMBER 1ST

https://www.playstation.com/en-us/ex...playstation-4/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.