Am observat ca in timp ce ma joc, imaginea a inceput sa faca un fel de flickering. In sensul ca brightness-ul se schimba constant, se deschide imaginea, se inchide. Am conectat TV-ul la laptop si nu face asa. E posibil sa fie pe duca APU? :/
Am observat ca in timp ce ma joc, imaginea a inceput sa faca un fel de flickering. In sensul ca brightness-ul se schimba constant, se deschide imaginea, se inchide. Am conectat TV-ul la laptop si nu face asa. E posibil sa fie pe duca APU? :/
si eu am observat o chestie in sensul asta , dar nu e atat de evidenta ( probail conteaza si tv-ul )... doar in unele momente se vede un pic mai inchis in zonele intunecate dintr-o camera si dintr-o data se vede mai deschis aceesi zona, probabil ca e de la 4.0 + hdr pt pro...
Dc mai am 5 luni de PS Plus si am mai luat încă un cod de un an, la activarea lui se adaugă cele 12 luni la cele 5 luni rămase (adică 17 in total)? Sau se resetează contoarul și incepe să numere 12 luni de când adaug noul cod de subscripție?
Din cauza maimutelor astora de la sONY am pierdut ofertele A C Unity,A C Syndicate Gold Ed si season pass-ul A C IIIpai sa nu iti bagi ceva in Sony astia cu serviciul lor de hohohao? Cum draci sa nu imi mai recunosti cardul asa dintr-o data si asta dupa ce mi-ai luat banii de acolo de nenumarate ori este chiar peste poate
(midlle finger aici
)!
ps ex.( am luat ceva dlcee pt Creed 2, Brotherhood,Revelations si inca cateva jocuritranzactia se efectueaza cu succes (bravo aici sonyule) pt ca mai apoi sa nu imi mai recunosti cardul (f'k iu aici sonyule)..astept acum sa vad cum imi mai prelungeste automat subscriptia ps+ deoarece asa am acolo in setari.
Multumesc de sfaturi, nu a mai facut asa. Daca mai face am sa incerc alt cablu.
Imi facea asa cand navigam prin meniul consolei si al jocului si cand ma jucam si intram in alte zone. Smart contrast nu cred ca are ca e destul de vechi.
Hai ca scăpați de dureri de cap începând cu luna asta, până la sfârșitul lunii ar trebui sa intre in stoc. Nu stiu încă o dată exactă.
PlayStation Network Card, 100lei (PSN CODE - CONT RO) | ALTEX
PlayStation Network Card, 250lei (PSN CODE - CONT RO) | ALTEX
Am si eu o rugăminte pentru cei care au Rise of the Tomb Raider pe PS4. Încerc să transmit pe Twitch si nu ma lasă sa aleg HD la Broadcast. În celelalte jocuri merge, încărcați va rog si voi să știu dacă sunt sau nu singurul cu această problemă.
PS: Pe Twitch max 540p iar pe YT 360p...
Unii au probleme dacă vor sa plătească cu un card bancar, alții poate nu vor sa introducă cardul pe PSN. Contează că o să avem mai multe opțiuni acum, așa cum e in toată lumea mai civilizată.
Am inteles. Mie mi-a mers de fiecare data, mai putin recent cand am vrut sa cumpar Uncharted 4 Theme cu 9 lei. E si asta o idee, sa sterg cardul din PSN si sa iau asemenea carduri, insa e mult mai lejer cu credit card.
Stiu ca e mai lejer, gandeste-te ca nicun alt magazin online de jocuri nu mi-a facut probleme, steam, origin, wargaming, uplay,etc, toate imi accepta cardul de fiecare data.
PSA: OFFICAL PS4 KEYBOARD AND MOUSE RELEASING NOVEMBER 1ST
https://www.playstation.com/en-us/ex...playstation-4/
Bookmarks