Nici la mine
Voi ce înțelegeți din mail-ul asta:
Data de lansare pentru produsul Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4 a fost decalat pana la 2015-10-07 00:00:00.
Ne cerem scuze pentru neplaceri!
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
😀😀😀
Eu am comandat înseamnă un joc care nu exista. Sunt tari ăștia de la ALTEX. ☺
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
PlayStation 4 Sales Surpass 30.2 Million Units Worldwide | Hardcore Gamer
astia baieti, nu fetite ca unii care "nu-si mai arata vanzarile"
Doar pentru US :
Discount 10% care va putea fi folosit si de Black Friday :
FH24P5BDR6
ce mi se pare impresionant e ca au vandut mai multe unitati ca PS2 in aceasi perioada.
https://web.archive.org/web/20120609...dataps2_e.html
Meanwhile ... cred ca fiecare se poate juca pe ce doreste.
Sa mearga omu, sa se uite, sa testeze si daca se considera ca merita pretul un produs, sa fie cumparat.
Este normal sa se ceara pareri dar pana la urma fiecare este stapanul propriilor decizii si a banilor munciti.
In ceea ce ma priveste nu sunt fan Samsung si nici nu lucrez pentru ei, nu mi-ar putea pasa mai putin de cine si ce vinde, colegul forumist voia sa stie insa (pertinent) cum sta treaba cu un PS4 pentru un display UHD de la acest producator.
Si eu mi-am pus aceasta intrebare in trecut.
Ca tot fi vorba nu sunt pocnitori monitoarele Samsung de generatie curenta (chiar si alea de 3000).
Se poate butona linistit pe un astfel de TV insa (ca si in postul anterior) semnalul va fi Full HD si nu UHD.
Input lag-ul pentru aceste display-uri este asemanator celor Full HD, nu cred ca post spune ca este vreo diferenta notabila, de vazut se vad la fel, ce conteaza intotdeauna este calitatea panoului.
Avantajul este pe partea de filme si nu pe partea de console gaming.
Eu am facut trecerea de la un Full HD (teapan, ca tot a fost mentionat) la unul mai putin teapan UHD (adica nu am dat sute de milioane) si nu m-as intoarce la Full HD niciodata (chiar daca nu exista ASA de mult content si "ma uit upscalat").
Fie ca ne place sau nu, aceasta tehnologie va face parte din viata noastra, se numeste progress sau cel putin evolutie.
Nu cred ca trebuie considerat nimeni fraier sau ca i s-au furat banii din buzunar daca isi cumpara un astfel de TV (chiar daca da "amarata" suma de 3000 RON; TV-urile au un pret foarte mare pe piata in comparatie cu toate costurile producerii, asta e alta discutie).
Insa o trecere de la un Full HD la un UHD doar pentru console gaming nu este de bun augur.
Multumesc celor care au raspuns la obiect si s-au oprit acolo. Restul e asa, sa mai batem din taste.![]()
Doi ani, peste 30 de milioane de console vândute cu un serviciu online de 2 lei. Peste puterea mea de înțelegere... Cred ca datorită jocurilor exclusive mai vând, altfel nu-mi explic. Hai sictir Sony!
PlayStation Network tine de doua sau trei ori mai multi jucatori online ca xbox live in orice joc online, dar psn este de 2 lei... cum sa nu, acum 2 ani plateati pentru xbox live primimnd o ... de la M$ si acum va enervati ca nu va da Sony jocuri AAA gratis, misto logica asta
Mai taci mă din gură, avocatul diavolului. Cred ca ai buzele mov de la atâta pupat. Sunt client Sony de când eram copil, atâta timp cât dau un ban, am tot dreptul să critic. O mizerie e PSN-ul. Numai un fanboy nu vede chestia asta. Ah, am uitat ca vorbesc cu unul care a fost dat afară de vreo două ori de pe acest forum. Hai, lasă-ma te rog, m-ai chinuit destul. Nici aia de la PR nu sunt atât de grețoși.
Bookmarks